צפה בגרסא המלאה : Seal It Pen...
TazmanianDevil
12-10-2008, 12:52 PM
גם זה בשעה טובה הגיע...
הייתי חייב לנסות.
כל העניין לקח לי שנייה או שתיים, תחילה הדבק נראה אך לאחר כמה דקות הוא ממש בלתי נראה.
הייבוש הסופי הוא כ-60 דקות.
נראה מה יהיה בהמשך.
כרגע הוזמנו רק 6 וכולם כבר נמכרו... הסיבה שהוזמנו יחסית מעט הוא כדי לעשות ניסוי וטעיה.
בעתיד נזמין כמות אשר תמכר פה לחברי הפורום במחיר בלעדי...מה לא נעשה בשבילכם ח'ברה.
עדי
TazmanianDevil
01-06-2009, 05:39 PM
הי ח'ברה
כל מי שהזמין SEAL IT PEN נשארו 4 והם מחכים לכם.
עדי
denver101
01-06-2009, 06:54 PM
הי ח'ברה
כל מי שהזמין SEAL IT PEN נשארו 4 והם מחכים לכם.
עדי
הזמנתי גם אבל הזמנתי במפגש בתל מונד זה הגיע כבר??? או שזה מהמשלוח הקודם?
אם נשאר לך אחד מיותר אשמח לקבל
TazmanianDevil
01-07-2009, 01:38 AM
סגור.
vini301
01-07-2009, 08:03 AM
גם זה בשעה טובה הגיע...
הייתי חייב לנסות.
כל העניין לקח לי שנייה או שתיים, תחילה הדבק נראה אך לאחר כמה דקות הוא ממש בלתי נראה.
הייבוש הסופי הוא כ-60 דקות.
נראה מה יהיה בהמשך.
כרגע הוזמנו רק 6 וכולם כבר נמכרו... הסיבה שהוזמנו יחסית מעט הוא כדי לעשות ניסוי וטעיה.
בעתיד נזמין כמות אשר תמכר פה לחברי הפורום במחיר בלעדי...מה לא נעשה בשבילכם ח'ברה.
עדי
עדי שלום.
אודה לך אם תוכל להסביר מה הוא הכלי הזה.
TazmanianDevil
01-09-2009, 10:43 AM
פשוט מאוד...כל הציפויים שאנו מקבלים עם טיסני ה-ARF לרוב מתקלפים...גם ציפויים אחרים במשך הזמן הדבק לא תמיד מחזיק מעמד והוא מתחיל להתקלף מהקצוות, במיוחד עם ציפית או שיש לך ציפוי עם זויות חדות, אין מספיק שטח פנים לאיזור כדי להידבק או להיצמד לשטח שעליו הוא מונח או מודבק.
העט הזה בעצם יוצר שיכבת דבק שקופה אשר מצמידה את החלק המודבק, בעט ישנו דבק מאוד חזק וגמיש אשר מונע מהציפויים להתקלף, אין צורך למרוח אותו מתחת לציפוי ואז לגהץ אותו, פשוט מאוד בסוף הגיהוץ אתה עובר עם העט על האיזורים המועדים להתקלף והוא מתייבש ומונע מאיזור זה להתקלף כפי שניתן לראות מהתמונות מעלה.
אני כבר משתמש בו והוא באמת מוכיח את עצמו.
עדי
snowflake
04-08-2009, 08:16 PM
היי עדי,
מה הרושם על העט עכשיו, במשקפת הזמן והנסיון? שמתי לב ששמת טיפה בקצה כל ציפוי- יש הבדל מול דבק CA ?
בברכה וחג שמח לכולם :-)
גדי
TazmanianDevil
04-08-2009, 11:00 PM
Awesome stuff.
AdiRVaknin
04-09-2009, 12:16 AM
היי עדי,
מה הרושם על העט עכשיו, במשקפת הזמן והנסיון? שמתי לב ששמת טיפה בקצה כל ציפוי- יש הבדל מול דבק CA ?
בברכה וחג שמח לכולם :-)
גדי
אין הבדל.. פשוט לא משאיר סימנים ומאוד מאוד נוח.
אני אהבתי
האם יהיה ניתן לקנות כזה במפגש בחצרים?
TazmanianDevil
04-09-2009, 01:26 PM
לא כי צריך להזמין.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.