צפה בגרסא המלאה : שבת במצדה ..
shlomi3d
05-13-2008, 01:24 PM
מישהו מעוניין להגיע ??
amitavital
05-13-2008, 02:52 PM
ינקניק יש מצב שאני יבוא למצדה...
אם מישהו יבוא ויעזור לי קצת לסיים את הצעצוע!!:)
3DCrazy
05-13-2008, 06:57 PM
שלומקע,אני ידאג להוציא לכם ת'קרבורטור מהלימוזינה שלכם חחח ...
עמית... אתה כולך דיבורים, עלק תסיים בשבת...וואלה אני ***** אם הכל יהיה מוכן, טסט רק עוד חודש !
וגם, אני לוקח ת'מילים שלי בעירבון מוגבל :D
הקיצר, תבוא.. תבוא כבר נסיים ת'שני גושי *** האלה.
אהה שלומקע, שבוע הבא תתכונן.. אנחנו נבוא (הבטחה של הספונסר ;))
shlomi3d
05-13-2008, 08:02 PM
הטיסן של עמית עולה לטסט רק בחופש הגדול התחלנו תקופת בגריותת לא יהיה לו זמן לנשום חחחח זה היה צריך להיגמר עודד מזמןןן !!
ואתה טמירר ??? אולי בחופש הגדול הבא חחחחח
וטמיר לגבי הלימוזינה שליי אל תלכלך אהה ??? אומנם שפך מנוע פעמים אבל אחלה אוטו חחחחח
יאללה אבאלה מחכים לראות אותך
3DCrazy
05-13-2008, 08:11 PM
הטיסן של עמית עולה לטסט רק בחופש הגדול התחלנו תקופת בגריותת לא יהיה לו זמן לנשום חחחח זה היה צריך להיגמר עודד מזמןןן !!
ואתה טמירר ??? אולי בחופש הגדול הבא חחחחח
וטמיר לגבי הלימוזינה שליי אל תלכלך אהה ??? אומנם שפך מנוע פעמים אבל אחלה אוטו חחחחח
יאללה אבאלה מחכים לראות אותך
חחחחחחח עזוב אותך שטויות, אם זה תלוי בעמית.. וואלה גם לא עוד עשרים שנה.
בגרויות... שמגרויות, ביניינו הכל תירוצים ! מי קם ב 6 בבוקר ללמוד לבגרות ? הוא חוזר ב 1-2.. אז אם הוא לא יילך להטיס אז הוא ישן עד השעה הזו.. חשבת על זה ?:)
(מה שקרה לי שבוע שעבר חחח )
הקיצר, אם לא נדרבן את דודי שילחץ עליו (ואת דודו ש"ילחץ" עליו..) ואנחנו כתיגבורת... הילד ישאר עם בהמה בתולה בבית :D
אני בעזרת ה' עד החופש הגדול כבר יהיה עם טיסן שלם ! חחח
והלימוזינה שלכם ? וואלה כפרעליה, חייה רעה ! כן, כמעט כמו ה DA 100 שלכם.. רק כמעט !
אללה אחויה, דבר עם הספונסר .. אולי נבוא גם השבת הזו (וואי באלי בטוב.. אני עמית אתה ועלי ***ון)
shlomi3d
05-13-2008, 08:16 PM
אם הוא היה מקשיבב היה מביא את הטיסן שלו לפה עוד לפני כמה חודשים טובים הטיסן שלו היה עולה לטסט נשבע לך !!
חחחחחח אהבתייי אחיי עלי הכוסון חחחח קרעתת אותי אחייייי
אללה שבת מצדהה אחיי 3 שבועות לא הטסתי אתה יודע מה זה ?? ?מטורף אחיי
amitavital
05-13-2008, 09:42 PM
תשמעו טוב טוב הבטחה גג חודש ויש טסט (אני מקווה שכבר שבוע הבא אבל אל תתפסו אותי במלה)
והלימוזינה של שלומי אולי לא עוברת את ה80 וקצת מקרטעת אבל זה האוטו היחיד בעולם שיכול לקחת 2 טיסני 100 CC ועוד 5 אנשים...:)
3DCrazy
05-13-2008, 09:52 PM
תשמעו טוב טוב הבטחה גג חודש ויש טסט (אני מקווה שכבר שבוע הבא אבל אל תתפסו אותי במלה)
והלימוזינה של שלומי אולי לא עוברת את ה80 וקצת מקרטעת אבל זה האוטו היחיד בעולם שיכול לקחת 2 טיסני 100 CC ועוד 5 אנשים...:)
חחחחח יש בדבריך משו..
אז ככה:אני כן יתפוס אותך במילה.... חודש מתי? בשנת 2079 ? כן, הגיוני ביותר...
אם זה תלוי בך אז בכלל אין סיכוי, מה אני חושב זה תתן לטמיר אותו הוא כבר יעיף אותה איכשהו חח
(זה על מנוע זה ?S: )
והלימוזינה ? חחח ת'כלס, אחת הלימוזינות, ואנחנו כמו מפגרים מוציאים 15 אלף שקל ! (?!) על עגלות חחחח
(או במקרה שלך : אתה קונה עגלה... ואז קונה גם ג'יפ חחח וואלה יופי !)
גיא חנוך
05-13-2008, 10:41 PM
אין על האוטו של שלומי , שיוציא כבר רישיון ויאסוף את כולנו עם הטיסנים בדרך לחצרים:)
shlomi3d
05-14-2008, 12:00 AM
חחחחח אשששש !!
איך עמיתת אמר ?? לא עובר את ה80 אבל מכיל 2 טיסני 100 CC ו5 איש ואם רוצים גם עוד איזה טיסן 46
ומה הכי יפה בעסק הזה ??? שהוא עולה שליש ממחיר של עגלה ושישית ממחיר של הקריל חחח
גיא הרישיון בדרךך חצי שנה והולכים לחרוש את חצרים חוץ מזה מה אתה מדבר איתי עכשיו על רישיוןן אני יוציא רישיון לטרקטור עד שאתה תגמור את הבהמה החדשה .. יאללה לעבודדהה
עמית ?? טסט ?? יום ראשון בגרות בצרפתית יום שלישי מבחן בספרות שבוע אחרי זה מתכונת בהיסטוריהה אתה עדין עומד על מה שאמרת ?? חחחחח
וחבר'ה כנראה שיש שינוי יעד לשבת ..
הולכים לבקר בברנר !!!
3DCrazy
05-14-2008, 10:45 AM
מה אני חושב זה אנחנו לא נחכה לשלומקע, טמירושקע בעזרת ה' עוד חודש עם עגלה ועל הדרך רשיון ! :D ( נו, אז מה.. באלי להשוויץ)
שלומקע מותק, תעדכן אותי מה נסגר.. מחכה לטלפון ממך !!
גיא חנוך
05-14-2008, 02:39 PM
שלומי , אולי תעלה לשירשור דיגומים את הקריל שלך מבפנים? אני זוכר שגם לך הייתה עבודה יפה על הטיסן..
SniR-S
05-19-2008, 10:11 PM
צחוק צחוק בסוף נתקע האוטו של שלומי בדרך למצדה והכל בגלל טמירררר כל הכבוד ! חחחחחח
חודש חודש ואפילו לא קיבלתי תשובה לגבי סרווים :(
3DCrazy
05-19-2008, 10:41 PM
א' מה אני אשם ?!
ב' כן קיבלת !
ג' אתה גרוזיני
ד' בוא למסנג'ר
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.