צפה בגרסא המלאה : דרושים שופטים!
TazmanianDevil
12-25-2008, 04:05 PM
ח'ברה אין זה סוד כי מי שיש לו את היכולת הזו, לדעת על מה להוריד או ניתן לקבל ציון יותר טוב, הוא גם יהיה מטיס יותר טוב.
אחרי הכל זו הדרך הטובה ביותר...לשפוט את עצמך ולרדת לרזולוציות הקטנות ביותר אשר יהפכו אותנו ממטיסים ביינונים למטיסים טובים ואף מעולים.
חוץ מזה...שצריך שופטים:D
טוב, אז מי שמעוניין להיכנס ללופ הזה של חניכת שופטים שיכתוב כאן ואנו נדאג להוציא את המעוניינים ליום עיון זה.
זכות הראשונים היא למטיסי ה-IMAC.
יום העיון יהיה מנוהל ע"י הח'ברה של ה-F3A שלהם הניסיון הגדול ביותר שיש.
בהלצחה.
PAM
d3kid
12-25-2008, 04:55 PM
הי עדי
יש הבדלים בשיפוט בין F3A ל IMAC יש לארגן גם לשופטי ה F3A דף הבדלים(לדוגמה חצאי נקודות דבר שלא קיים ב F3A ).
AeroGeek
12-25-2008, 08:06 PM
הי עדי
יש הבדלים בשיפוט בין F3A ל IMAC יש לארגן גם לשופטי ה F3A דף הבדלים(לדוגמה חצאי נקודות דבר שלא קיים ב F3A ).
יטופל!
3Dbuster
12-25-2008, 08:26 PM
תרשום אותי (:
TazmanianDevil
12-25-2008, 08:58 PM
OK זרקו אתה כבר רשום...
kim caplan
12-25-2008, 09:00 PM
זה מגיל מסוים?
או שכל אחד יכול לבוא?
TazmanianDevil
12-25-2008, 10:08 PM
כל עוד אתה מתחרה בודאי שאתה יכול לבוא בלי מגבלת גיל...טוב אתה לא בן שנה...
3DCrazy
12-25-2008, 11:50 PM
אשמח להיות בפנים :)
מחכה לעידכונים.
rubber duck
08-02-2009, 08:59 AM
אשמח לעזור בהכשרת השופטים
חשוב לדעת כי ההבדלים לא ממש גדולים
והעקרונות זהים
המדדים הכמותיים שונים אבל הם לא משהו שונה מהותית
שיפוט הפריסטייל הוא דבר אחר לגמרי
ודורש הרבה חשיבה והבנה ולי אישית היה הרבה יורת קשה
בהצלחה
שרון :-)
ofaingu
08-02-2009, 09:07 AM
אני רוצה להיות חלק מזה.אני לא התחריתי בתחרות האיימק האחרונה עקב חוסר בטיסן שמתאים למגבלת הגודל של האיימק אבל אני מתחרה כבר כמעט שנה בF3A אז אני חושב שאוכל לעזור ואשמח לקבל את התענוג הזה!
לפחות לעניות דעתי נושא החצי נקודה הוא ממש לא קשה ואפילו יתרון כי זה נותן רזולוציה יותר גבוה לשופט לספור הורדת נקודות ואני מוריד חצאי נקודות עלפי החוקה ללא כל בעייה. זה ממש בא בטבעיות. מה שיותר קשה זה שיש תרגילים בם מותרים רדיוסים שונים וקווים באורכים שונים
וכניסה ויציאה שלא באותם הגבהים.. שם השופט ממש צריך להכיס את החוקה והסדרה ואת כל נתוני השיפוט של כל תרגיל ותרגיל. ב F3A זה יותר קל לשיפוט (יותר קשה לביצוע) הכל צריך להיות אותו גודל אותו האורך ללא יוצאי מן הכלל.
אגב עדי, שופט בתחרות לא יכול להיות מתחרה וכמובן לא ההיפך!
לטעמי זה לא ספורטיבי ומן הסתם פתח ליחסים עכורים בין האנשים
כי אין לא היתה ולא תהיה תחרות שאין לאחריה טענות לשופטים....
לוקח זמן רב עד שטיסנאי רציני מבין שכל דקה שהוא מתעסק בשופטים זה בזבוז זמן...
תשאל כמה חברה מה F3A (אפילו הבכירים ביותר) שלמדו זאת על בשרם. ביום שהפסיקו להתעסק עם השופטים והתחילו ולהתרכז בטיסות - הם השתפרו והיה לזה ביטוי מיידי בתוצאות.
בהצלחה לכולם...
wings1976
08-03-2009, 01:00 AM
שלום לכולם
אשמח לעזור לכם בהתארגנות...חדר הרצאות...להכנת קורס שיפוט
ללמוד תאורטי של החומר...הכול ובבקשה, רק תתמקצעו
ורק תבקשו,
את הכול תקבלו בקלוב התעופה לישראל סניף רעננה
להתראות מוטי
eliad
08-03-2009, 03:42 AM
תהיה אפשרוט לעבור קורס שופטים אבל לא להיות שופט?? לדעתי אם המיתחרים ילמדו לישפוט הם ידעו איפה לתקן את עצמם
TazmanianDevil
08-03-2009, 04:54 PM
מוטי שוב, המון תודה.
נראה איך אנחנו יכולים "חתקוף" את ואז נחזור לכולם.
אני מסכים על אליעד שאמר נכון לגבי המטיס שלומד איך לשפוט יהיה מטיס יותר טוב כי הוא ידע מה מחפשים...אבל זה די "ממזרי" לא ?!?
ממזרי או לא, אבל עד שאני לא אדע איך שופטים מורידים נקוד, לדעתי חבל להתחיל להתחרות כי כל פעם תפסיד כי אתה לא יודע על מה מורידים:D
TazmanianDevil
08-03-2009, 05:14 PM
מסכים.
eliad
08-03-2009, 05:32 PM
גם אני מסכים עם חיים
wings1976
08-03-2009, 06:03 PM
מוטי שוב, המון תודה.
נראה איך אנחנו יכולים "חתקוף" את ואז נחזור לכולם.
אני מסכים על אליעד שאמר נכון לגבי המטיס שלומד איך לשפוט יהיה מטיס יותר טוב כי הוא ידע מה מחפשים...אבל זה די "ממזרי" לא ?!?
ב-F3A לומדים יחד גם שופטים וגם טיסנאים, הטובים והמנוסים והצעירים נותנים ידע, וכמה שנותנים
זה עדיין לא מספיק, הטיסנאי צריך לדעת על מה מורידים ניקוד, זה חשוב מאוד על מנת להשתפר,ועל כך יש לעבוד באימונים,שלב שלב, זה לוקח חודשים ושנים:)
ולכן מומלץ לארגן מפגשים כאשר מוגדרים המטרות, כול מפגש מיועד ללמוד וסימולציה,
תעזרו מניסיונם של החברים המנהלים את F3A ,מפגש עם קפה ועוגות ל 3 שעות ולא רוצים ללכת...
Shalva_models
08-04-2009, 08:52 PM
אם זה עדיין פתוח אני מעוניין מאוד...
מה בדיוק "ממזרי" פה? איך בדיוק תלמד להטיס אם לא תכיר את החוקה לפרטי פרטים ואת כל
מה שנקרא ה JUDGING NOTES של כל תרגיל ולתרגיל ותשנן את זה כל היום וכל הלילה?
לא מעט פעמים בתחרויות, כאשר שטיסנאי מביא בראש אני שומע "אהה... אתה יודע כמה הוא מתאמן? כל היום וכל הלילה..."
ואני אומר:
שפו גדול לכל מי שמתאפשר לו ומתאמן הרבה... (אין דרך אחרת...)
שפו גדול לכל מי שבחדרי השירותים בבית שלו יש העתקים של החוקה וכל חירבון הוא משנן אותה...
שפו גדול לכל טיסנאי שגם שופט כי רק ככה אפשר ללמוד מה רוצים ממך ואיך הקרש שלך נראה באוויר בעיני השופט...
אני באופן אישי עת הייתי במחלקת בכירים שנה שלמה שפטתי את מחלקת בינלאומיים P05 כחלק מההכנה והלימוד שלי לקראת הכניסה למחלקה הבינלאומית. "ממזרי.." ממש לא. אין לי כשרון מיוחד בהטסה ופשוט נדרש ממני מאמץ ועבודה קשה בכל החזיתות כולל שיפוט כדי להבין מה רוצים ממני ולהתאמן הרבה כדי לנסות ולהתחרות ברמה סבירה.
והיה ומישהוא סבור שזה "ממזרי..." שיבושם לו.... :p
רק בריאות לכולם
3Disaster
08-05-2009, 10:11 AM
אם זה עדיין פתוח אני מעוניין מאוד...
+1! :D:rolleyes::confused:
3Disaster
08-05-2009, 10:14 AM
ולמי שרוצה "קורס שיפוט" מזורז על סדרת הבייסיק...
http://www.planesandmodels.co.il/forums/showthread.php?t=2200
(ואני עדיין בפנים!)
kim caplan
08-05-2009, 01:05 PM
גם אני מעוניין להשתתף בקורס הזה
eliad
08-05-2009, 02:20 PM
אני בפנים !:)
TazmanianDevil
08-05-2009, 02:28 PM
מה בדיוק "ממזרי" פה? איך בדיוק תלמד להטיס אם לא תכיר את החוקה לפרטי פרטים ואת כל
מה שנקרא ה JUDGING NOTES של כל תרגיל ולתרגיל ותשנן את זה כל היום וכל הלילה?
לא מעט פעמים בתחרויות, כאשר שטיסנאי מביא בראש אני שומע "אהה... אתה יודע כמה הוא מתאמן? כל היום וכל הלילה..."
ואני אומר:
שפו גדול לכל מי שמתאפשר לו ומתאמן הרבה... (אין דרך אחרת...)
שפו גדול לכל מי שבחדרי השירותים בבית שלו יש העתקים של החוקה וכל חירבון הוא משנן אותה...
שפו גדול לכל טיסנאי שגם שופט כי רק ככה אפשר ללמוד מה רוצים ממך ואיך הקרש שלך נראה באוויר בעיני השופט...
אני באופן אישי עת הייתי במחלקת בכירים שנה שלמה שפטתי את מחלקת בינלאומיים P05 כחלק מההכנה והלימוד שלי לקראת הכניסה למחלקה הבינלאומית. "ממזרי.." ממש לא. אין לי כשרון מיוחד בהטסה ופשוט נדרש ממני מאמץ ועבודה קשה בכל החזיתות כולל שיפוט כדי להבין מה רוצים ממני ולהתאמן הרבה כדי לנסות ולהתחרות ברמה סבירה.
והיה ומישהוא סבור שזה "ממזרי..." שיבושם לו.... :p
רק בריאות לכולם
אל תרתח אדון עזריאל, הכל לטובה.
יש המון היגיון שמי שיודע את החוקים ואיך לשפוט יטיס יותר טוב, כמובן שצריך עזרה בעיניין.
אז אם יש אפשרות בעתיד לעשות מין סדנא כדי לדעת איך כל תרגיל צריך להתבצע בצורה הכי מושלמת או בעצם למה לא לעשות סדנאת שיפוט לאי מק ?
eliad
08-05-2009, 03:21 PM
אל תרתח אדון עזריאל, הכל לטובה.
יש המון היגיון שמי שיודע את החוקים ואיך לשפוט יטיס יותר טוב, כמובן שצריך עזרה בעיניין.
אז אם יש אפשרות בעתיד לעשות מין סדנא כדי לדעת איך כל תרגיל צריך להתבצע בצורה הכי מושלמת או בעצם למה לא לעשות סדנאת שיפוט לאי מק ?
לדעתי יהיה יותר טוב אם נעשה דבר כזה, כול פעם שנעלה רמה נעשה איזה קורס אל איך עושים את התרגילים ואל מה מורידים ניקוד. לדוגמה, עכשיו אנחנו מטיסים עדיין בייסיק אז לעשות קורס איך עושים את התרגילים של הבייסיק ועל מה מורידים ניקוד. וכך הלאה ספורטסמן והאלה ....
אליעד :)
linoy1125
08-05-2009, 03:56 PM
אני בעסק:D
Shalva_models
08-21-2009, 06:17 PM
מקפיץ כדי לשאול האם יש התקדמות בנושא..
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.