צפה בגרסא המלאה : מרכז כובד של יאק סומנזיני 86''
shay2320
05-22-2008, 08:30 PM
אוקי אז ככה ניר התעצבן שאני גונב לו תשירשורר אז טמיר הטיפ שנתתה ליי הנה התגובה לזה זה קצת ארוך אז הבנתי את ניר ופתחתי אשכול חדש......
האמת שעשיתי בדיקה קטנהה ושקלתי כי הטיפ הזה שנתתה לי היה ידוע לי וראיתי כמה אנשים שדיברו על עניין המרכז כובד של היאק הזה
ראיתה את פנים הטיסן שלי הוא ממש אבל ממש לא לפי איך שהוא צריך להיות עשיתי שמה מה שבא ליי ולא התייחסתי למשקלל ותאמת לא היו לי כל כל כך הרבה בעיות משקל..אז ככה יש איזה משוו קטןן שאולי יכול לעזור לעוד אנשים פה שיש להם את אותו יאק...הספייסרים שאני משתמש בהם הם של אבולושן...הם קצת יותר ארוכים מהרגילים שמומלצים בחוברת מנואל וזה מביא את המנוע קדימה ומוסיף לי משקל מקדימה וציפיתי את הפייר וול בפיברר הכי גס שמצאתיי ואני לא הייתי צריך לשים לו גרם אחד מאחורה או מקדימה ולא סבלתי ממנו בעיות משקל כמו שאנ ירואה אנשים מדברים על זה..
צירפתי פה תמונות של הפייר וול שליי אני רק יציין שזה לפני התיקוןן עכשיו זה נימצא באותו מצבב לא השתנה כלוםם שיחזרתי והכל חזר לקדמותו עשיתי טסט והיה די מוצלח.....מי שישים לב שבאחת התמונות רואים את הפתח לראש מנוע בכאול רואים שהוא הכי קדימה שאפשרר עשיתי חור מקדימה לאגזוז איפה שהוא צבוע בשחור(למי שיש את הטיסן ומבין למה אני מתכוון...לא להתבייש עם הביקורת :))
והנה ניר יבכיין שלא תגיד שאני גונב לך תשירשור חחחחחחחחחח חולה עלייך אח יקר!!
3DCrazy
05-22-2008, 08:53 PM
יפה מאוד שי !
הסיבה היחידה של שמתי ספייסרים ארוכים היא להימנע מהמצב של "אגזוז יוצא מהשחור" (הבנתי מה היתה כוונתך)...
פשוט אסטטיקה.
מה גם אמרתי ש : QQ, הוא יודע מה הוא מדבר. נעשה כדבר האיש.
בכל מקרה, המרכז כובד בסדר עכשיו ? זה הכי חשוב..
רק הנאה חבר !:cool:
shay2320
05-22-2008, 08:56 PM
חחח תודה טמיר תאמת הופתעתיי לגלות שאחרי כל זה לא הייתי צריך לגעת במשקל והוא היה מאוזן כמו הטסט הראשון שלו!!
3DCrazy
05-22-2008, 08:58 PM
חחח תודה טמיר תאמת הופתעתיי לגלות שאחרי כל זה לא הייתי צריך לגעת במשקל והוא היה מאוזן כמו הטסט הראשון שלו!!
הכי טוב !
למי יש עצבים לפתוח קאול.. לשים משקולות.. לסגור קאול.. לפתוח שבת אחרי לשים עוד משקולות...
כאב ראש אחד גדול.
קלעת ויצא לך טוב, מברוק עליק !שמח לשמוע.
אהה, ד"א... אם חסרים לך קרשים למדורה.. שמעתי שהיאק בוער אחלה.. גם מחזיק הרבה זמן מעמד :D
shay2320
05-22-2008, 09:04 PM
ועוד אני הטסתי תקופה בלי אטם של האגזוז עכשיו כל הטיסן ספוג בנזיןן זה נראה לי יועילל...;)
לומרות שבנינו!? אין על הפיבר של קריל שתינו יודעים שהוא בוער יותר טובב:D
יאאלה יפדלעהה אתה והמתכונות שלךך אנשים פה סקרניים מתי המפלצת הזאתת תעלה לאויר...שזאת הזדמנות בשבילי להתנצל על הבורות שלי שלא הייתי בעניינים והספקת להתחדש לנו בקרילל נחמדה...אני זוכר שאמרת משו עוד מאז שרצתי לקנות ממך או מחבר שלך את היאק....אז באמתת שהיה הכי בהצלחה בעולםם באמת שיחקת אותהה ואנחנו כבר נדבר אחרי המתכנונת שלך מצדה!!! :)
nir-3D
05-23-2008, 12:46 AM
:) שלום גם לך שיקו'ש ..חחחח. דבר ראשון חבל ששום דבר לא זז פה חחחחח ...:p
שתים כול הכבוד על החישוב המדויק , בקיצור יצא לך טסט מושלם .... וגם רואים שהדבר הזה יציב וטס פשוט מושלם כלומר אני בטוח ..... יתותח .........
:p חחחח אגב הייתה נשאר כבר בשרשור שלי אחי :p ...... סתם צחקתי כפרע עליךךך הבעיות שלי ושלך אותו דבר .... חחח לא היו מרגשים בהבדל :) .
אני אומר אם כבר פתחת שרשור משלך תתייחס גם לקט שהיה לך .;) ......( אני לא מאמין שאני עוד עוזר לך חחח :p)
אההה חחחחחחח ד"ג תיקח את העצה של טמיר לצומת ליבך ...... אני מסכים איתו לגמרי ה- QQ של היום חבל עלה הזמן יכולים להחזיק לילה שלם ...
אבל בעצם זה לא משנה כבר טמיר כי שיקו'ש לא עושה ל"ג בעומר ... :rolleyes: .
חבללללל היה יכול להיות לכם אחלה מדורה ...... :p
.....
שיקו'ששש הכול בהומור כןןן ?
דבר איתי אחויוססס..... :)
Nir Mazor
shay2320
05-23-2008, 11:10 AM
נורל'הה ברור שהכל בהומורר...וחוץ מזה טמיר אל תתבאס גם אני לא עשיתי לק''ג בעומר נישארתי לעשות ברוייקט באנגליתת....בעעעעעעעע
בקשר לקאט שהיה לי אין לי מה לפרטט אני התלהבתי כי עברתי מיאק גוף קרש למנוע 46 שהיה בעצם הטיסן השלישי שלי בחיים ליאק 50 סמ''ק ובטסט פלי שלי הצלחתי לעשות איתו דבריםם שעם הקטן לא עשיתי הופתעתי באמת ממה שהיאק הזה יודע ואיך שהואא טריינר של 3D אז התלהבתי התלהבתי עד שירדתי לטורק רול ואז לא שמעתי יותר תמנוע...ניגמר הדלק!!
כן אני יודע אני יודעע טעות חמורה אבל מטעויות לומדים הסטופר בשלט מלווה אותי מעכשיוו ולא יקרה שוב!
אני רק ישתחרר קצת מהלימודים אני יעשלה לפה תמונות מהשיפוץ הפנימי של היאקק העברתי את כל החוטים מלמטהה עשיתי סוף לבלגאןן רק שיגיע הקרבון וניסגור עניין אני ישים תמונות של שלפני ואחרי..
3DCrazy
05-23-2008, 04:56 PM
ועוד אני הטסתי תקופה בלי אטם של האגזוז עכשיו כל הטיסן ספוג בנזיןן זה נראה לי יועילל...;)
לומרות שבנינו!? אין על הפיבר של קריל שתינו יודעים שהוא בוער יותר טובב:D
יאאלה יפדלעהה אתה והמתכונות שלךך אנשים פה סקרניים מתי המפלצת הזאתת תעלה לאויר...שזאת הזדמנות בשבילי להתנצל על הבורות שלי שלא הייתי בעניינים והספקת להתחדש לנו בקרילל נחמדה...אני זוכר שאמרת משו עוד מאז שרצתי לקנות ממך או מחבר שלך את היאק....אז באמתת שהיה הכי בהצלחה בעולםם באמת שיחקת אותהה ואנחנו כבר נדבר אחרי המתכנונת שלך מצדה!!! :)
חחח לאט לאט אחי.
עכשיו לי ולמיסטר בנאי יש קצת לחץ בבצפר...
מקווה שתוך חודש חודש וחצי היא תיהיה מוכנה...
תודה אחי !
ו וואלה, מקווה להיפגש במצדה או משו עוד שבוע, שבועיים ...
שבת שלום.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.