PDA

צפה בגרסא המלאה : סרוואים...

ניר לקריף
03-12-2009, 05:50 PM
אהלן,

בהמשך לבנייה של היאק...
יש לי כרגע שלושה סרוואים של סאנווה WRX הנתונים של הסרוו הם 8.1 K ו-0.06 מהירות
ואני מתכוון לקנות עוד שני סרוואים של היי טק 5625 (עוד לא החלטתי איזה סרוו אני מרכיב למנוע)
נתונים של הייטק הם 10K ו-0.14 מהירות

איפה אתם הייתם מרכיבים את הסרווים? (הכוונה מה הייתם מרכיבים למאזנות, הגה גובה, כיוון וכו')
ואיזה ראשי סרוו היתם מרכיבים (מתכת/פלסטיק) וזה בכלל משנה?
אשמח להכוונה...

נ.ב
אני מחפש נואשות ראשי סרוו עגולים לסאנווה ל-WRX (לא בא לי להזמין מחו"ל) אז אם מישהו מכיר...

חברים תודה רבה,שוב.

רוי שיבר
03-12-2009, 06:15 PM
יש לי ראשי סרווה עגולים של סאנווה אני לא יודע
אם אלה הראשים שאתה מחפש אבל אם כן אתה
מוזמן לקחת

eliad
03-12-2009, 07:55 PM
אהלן,

בהמשך לבנייה של היאק...
יש לי כרגע שלושה סרוואים של סאנווה WRX הנתונים של הסרוו הם 8.1 K ו-0.06 מהירות
ואני מתכוון לקנות עוד שני סרוואים של היי טק 5625 (עוד לא החלטתי איזה סרוו אני מרכיב למנוע)
נתונים של הייטק הם 10K ו-0.14 מהירות

איפה אתם הייתם מרכיבים את הסרווים? (הכוונה מה הייתם מרכיבים למאזנות, הגה גובה, כיוון וכו')
ואיזה ראשי סרוו היתם מרכיבים (מתכת/פלסטיק) וזה בכלל משנה?
אשמח להכוונה...

נ.ב
אני מחפש נואשות ראשי סרוו עגולים לסאנווה ל-WRX (לא בא לי להזמין מחו"ל) אז אם מישהו מכיר...

חברים תודה רבה,שוב.

תיראה גבר את ה5625 שהם יותר חזקים שים בכנפיים(אגב סרוואים מעולים יש לי אותם על הקרש הם היו של הריאקטור ועכשיו יש לי אחד למנוע של הסוחוי אחלה סרוואים)

ואת הWRX שים על ההגה גובה והכיוון ןלמנווע שים סרווא רגיל או אם אתה ממש רוצה להשקיע שים מטאל גיר אחד

ראשי סרווא

תמיד עדיף מתכת בימיוחד שהטיסן די גדול :D

אליעד

TazmanianDevil
03-12-2009, 08:04 PM
תיראה גבר את ה5625 שהם יותר חזקים שים בכנפיים(אגב סרוואים מעולים יש לי אותם על הקרש הם היו של הריאקטור ועכשיו יש לי אחד למנוע של הסוחוי אחלה סרוואים)

ואת הWRX שים על ההגה גובה והכיוון ןלמנווע שים סרווא רגיל או אם אתה ממש רוצה להשקיע שים מטאל גיר אחד

ראשי סרווא

תמיד עדיף מתכת בימיוחד שהטיסן די גדול :D

אליעד

וואללה קלעת בומבה!