PDA

צפה בגרסא המלאה : האם מישהו מבצע הזמנה בקרוב מ-TBM?

TazmanianDevil
06-04-2008, 07:35 AM
אם כן מתי? אתחלק בהוצאות המשלוח כמובן.

תודה,

עדי

3DCrazy
06-04-2008, 01:32 PM
שתי מילים : אתה נקניק !!!

הוצאתי בשבוע / שבועיים האחרונים כמה הזמנות משם (גאדדד הקריל הזו עולה לי יקר :eek::eek: )
הקיצר, טלפון אלי עם מה שאתה צריך... יכול להיות שבקרוב תצא עוד הזמנה קטנטנה :cool:

צ'או..

amitavital
06-04-2008, 02:21 PM
טמיר עולה יקר?? מצטער לאכזב אותך אבל עוד לא התחלת...

3DCrazy
06-04-2008, 02:42 PM
טמיר עולה יקר?? מצטער לאכזב אותך אבל עוד לא התחלת...

לחסוך ל 150 ? צודק...
אמממ למה לא התחלתי ? יש הכל אחי... הכל הכל הכל !
(אפילו ברגים יש בדרך :D)
השבוע אמור להגיע הארון חשמל :D (והמשלוחה האחרונה מטרוי)
בקיצר, נשאר רק למתקן (ולעשות סיבוב אצל "אום ובורג" היום שנבוא לבקר (?!) )

TazmanianDevil
06-04-2008, 04:49 PM
אני צריך שזה יגיע לפני המפגש כדי להתקין את זה על הטיסן
יש מצב?
אם לא אני אעשה את המשלוח כבר לבד או...אם יש משהו שרוצא אולי להצטרף
טמיר שכחתי מהדבר הזה ולא הייתי בטוח שאני צריך אבל במחשבה לאעתיד בטוח יותר אני צריך את ה-KILL ENGINE עם הסיב האופטי.

גיא חנוך
06-04-2008, 07:49 PM
אפשר פרטים על זה? כי אני לא מכיר דבר כזה..

Shalva_models
06-04-2008, 11:35 PM
אויש אני הבנתי שזה פשוט לא נותן לך להניע את המנע כשהרדיו מכובה ומנתק הצתה כאשר יש קצר או הפרעה או משהו כזה... נראה לי מיותר...

shay2320
06-04-2008, 11:38 PM
גם לי מה המטרה בסיב אופטיס בדיוקק אפשר לחשוב כאילו זה חוסך לך קילומטרים של חוטים....

TazmanianDevil
06-05-2008, 12:37 AM
או הו כמה שזה לא מיותר
ראית פעם טיסן שאיבד שליטה על המנוע...טיסן בנפח מנוע 150 סמ"ק?
לא נעים בכלל, טיסנים בנפח הזה דורשים תיחזוק שוטף ומערכות מתקדמות, זה פשוט מזל"ט קטן, המערכת הזו היא בסה"כ גיבוי שאם במידה ואולי הסרוו ישרף, יתנתק החיווט, תשתחרר הזרוע ועוד ועוד...יהיה לי משהו שיוכל עדיין לשלוט על המנוע ולכבותו במידי.
הסיב האופטי הוא גם כדי לחסוך בחוטים מיותרים וגם אתה יכול להעביר אותו דרך איפה שאתה רוצה בטיסן ואין פה בעצם חוט חשמל שיכול להכשל.
וחוץ מזה אני פשוט משוגע על כל מיני גדג'טים כמו שאתם ודאי שמתם לב, SORRY... CANT HELP IT

הינה קישור למוצר...

http://www.smart-fly.com/Products/Ignition/ignition.htm

http://www.rcuniverse.com/magazine/a...article_id=375

3DCrazy
06-05-2008, 01:00 AM
היי עדי.
מבין אותך, אין כמו גאדג'טים.. אפרסם את המפלץ החדש שלי בימים הקרובים.. קצת סבלנות (זה שווה את זה !! :D)

אבללל, ל DA יש קפיץ כזה על המצערת כך שאם חלילה (טפו טפו טפו ) סרוו נשרף או מתנתק חוט הוא יכול ל"דחוף" אותו חזרה (?!) אני מאמין שכן, צריך לנסות באמת לראות אם זה עובד...
(אם משתחררת הזרוע, אז בוודאות המנוע נכבה... הקפיץ 100% יעשה ת'עבודה, בקשר לסרוו בלי חשמל, לא ניסיתי.. גם תלוי כמה "רך" הסרוו שהוא ללא זרם, 9202 בטוח יזוז מהקפיץ לדעתי :) )
וכמו שציינת...טיסן+ DA 150 שטס עם חצי\פול מנוע לא יחזיק הרבה זמן מעמד באוויר :)

אבל מי כמוך יודע, השקענו כ"כ הרבה בטיסנים האלה.. אז מה זה עוד 100 דולר ישנו (איןלי מושג כמה זה עולה) בת'כלס... זה "הכסף הקטן"

גיא חנוך
06-05-2008, 02:35 AM
היי עדי... מניסיון שלי עם DA שהסרוו לא פועל המנוע יכבה ישר... אם הסרוו נתקע זה כבר משהו אחר ..

TazmanianDevil
06-05-2008, 03:37 PM
אני לא משתמש בקפיץ ביטלתי אותו בגלל דברים כאלו. חוץ מזה הכיבוי הוא לא בשליטתכם הוא אקראי כלומר אם הסרוו יכשל הוא יגרום לקפיץ לכבות את המנוע, מערכת כזו שהיא לא בשליטה שלי אני מבטל.
לעומת זאת המערכת הזו היא בשליטה שלי ע"י הרמת כפתור כך שאם אני רוצה היא תכבה ואם לא אז לא.

אני אוהב להיות בשליטה...כן...גם את זה;). LOL

3Disaster
06-05-2008, 03:45 PM
היי עדי
אז למה פשוט לא לשים סרוו לצ'וק??:rolleyes: (זה גם לא מבזבז כ"כ חשמל...הרי שהצ'וק פתוח/סגור אז אין לו קפיץ שמפעיל לחץ על הסרוו)

TazmanianDevil
06-05-2008, 05:34 PM
גאדג'ט!!!
ח'ברה אתם לא שמים לב שאני משכנע את עצמי למה כן לשים את זה!!
אתם לוקחים אותי אחורה אחרי כל הפסיכולוגיה ההפוכה שאני מפעיל על עצמי.

אז עכשיו....מה אתם אומרים...?

עכשיו ברצינות
כל הקטע של הסיב האופטי הוא לתפקד במידה ואין בכלל מתח במערכת....כלומר אם אין מתח שום דבר לא יעבוד...אפילו לא הצ'וק, לפי דעתי הוא פשוט מונע המון תקלות ואסונות שיכולים לקרות.

Shalva_models
06-05-2008, 11:30 PM
אבל אם לא יהיה מתח לא יהיו גם סרוואים ובשביל קצרים כאלה ואחרים יש שתי סוללות
לא יודע אני חושב שזה מיותר שאני יום אחת בטעות יקפוץ המפסק של זה
לא נעים