צפה בגרסא המלאה : קונקטור DA
amitavital
06-06-2008, 01:56 PM
מה אתה חושבים על הקונקטור הצתה של DA... להשאיר את המקורי או לבטל אותו ולהלחים את החוט במקומו... ישירות למקלט?
shay2320
06-06-2008, 05:18 PM
לא הבנתי להלחים תבצתה ישירות למקלט????:eek:
TazmanianDevil
06-06-2008, 06:34 PM
עמית הבנתי אותך
אל תשתמש אבל אל תשתמש בקונקטור שנותנים עם המנוע או:
שתלחים במקומו קןנקטור "דינס"
תלחים את החוט בצורה רגילה כמו שהתכוונת בשרשור
הקונקטורים האלה פשוט גרועים וגורמים לנתקים חוזרים, אויויויי וכמה שאנשים נכוו מזה למרות שהם ידעו שזו בעיה...
אולי זו תורת ההכחשה.
תעקוף אותו תבטל אותו תלחים משהו אחר רק אל תשתמש בו!!!
עדי
amitavital
06-06-2008, 06:52 PM
לא הבנתי להלחים תבצתה ישירות למקלט????:eek:
סבבה עדי אני יחתוך אותו ושי סליחה טעות שלי הכוונה שלי היתה למפסק לא למקלט
תודה
עמית מה המצב זה טל אני אומר לא סתם da "שמו" אותו שם
עזוב שטיות בלי לפגוע עדי נראה לי da יודעים מה הם עושים, אני השארתי את שלי ואני כל יום לאחר הטסה של היאק בודק את כל הטיסן
בכל אופן מחר אני חוטא והולך להטיס את היאק במישור אם בא לך לבוא אני בערך ב9 שם
יהיה נחמד עם כל החברה של פעם יבואו למקום שכולנו התחלנו עם הכלים הגדולים וניתן קצת לטריינרים בראש
3DCrazy
06-06-2008, 07:58 PM
לא טוב התות... תוציא תוציא !!!
אהבתי ת'רעיון של עדי !... דינס או מולטיפלקס אחי ! חבל"ז !
מחר רואים אותך אה?
דבר איתי.
3DCrazy
06-06-2008, 08:04 PM
עמית מה המצב זה טל אני אומר לא סתם da "שמו" אותו שם
עזוב שטיות בלי לפגוע עדי נראה לי da יודעים מה הם עושים, אני השארתי את שלי ואני כל יום לאחר הטסה של היאק בודק את כל הטיסן
בכל אופן מחר אני חוטא והולך להטיס את היאק במישור אם בא לך לבוא אני בערך ב9 שם
יהיה נחמד עם כל החברה של פעם יבואו למקום שכולנו התחלנו עם הכלים הגדולים וניתן קצת לטריינרים בראש
האלן טל,
תראה... כמו שאמרת.. אם חברה שמה את מה ששמה אז זה כנראה מתאים.
אבלללל, פה הם פישלו, הקונקטור הזה זבל.... אני אישית שמעתי על הרבה אנשים שהתנתק להם ...
סתם לדוגמא...בקריל, אתה מקבל ברגים X אבל בכל זאת בוחר להחליף ל Y .
א' בגלל חוסר השביעות רצון
ב' בגלל השקט הנפשי ששמת משו שאתה מוצא לנכון !
אז כאן, אם אפשר להחליף לדינס או מולטיפלקס.. אז למה לא ? . מה גם שהיום אני וגיא הסתכלנו על הקונקטורים האלה (לי יש 2 זוגות (4 חתיכות) משתי מנועים) וממש אפשר לראות איזה גרוע זה.
בDA החדש שלי אני לא ישים , זה בטוח !
אבל שוב, אתה צודק שאתה אומר שאם חברה נתנה את זה סימן שזה בסדר.. לצערי לא במקרה הזה (מפתיעה למען האמת :eek: )
שבת שלום ותהנה מחר.
ולא לשכוח לצלם אחשלי !
shay2320
06-07-2008, 12:00 PM
סליחה על הבורותת קודם כל אבל אני רוצה להיות בטוח אבל תנו לי להבין משו.....אתם מדברים על הקונקטור הזה נכון!?
517
עכשיו עוד שאלה....הקונקטור הבעיה שלו שהוא מתנתק ממש שהם מגיעים למצב שהם מופרדים או שבקונקטור עצמו יש בעיה בחיבורים וזה גורם לבעיות בהולכה!?
תודה מראש שי.:)
3Dbuster
06-07-2008, 03:28 PM
אני לי חושב שיש צורך לגעת בקונקטור,הוא Heavy Duty ומגיע מולחם בסדר גמור.
מה שכן,הייתי דואג שלא יהיה מתח על הכבלים - כמו תמיד.
עידו
amitavital
06-07-2008, 06:19 PM
סליחה על הבורותת קודם כל אבל אני רוצה להיות בטוח אבל תנו לי להבין משו.....אתם מדברים על הקונקטור הזה נכון!?
517
עכשיו עוד שאלה....הקונקטור הבעיה שלו שהוא מתנתק ממש שהם מגיעים למצב שהם מופרדים או שבקונקטור עצמו יש בעיה בחיבורים וזה גורם לבעיות בהולכה!?
תודה מראש שי.:)
כן שי מדובר בקונקטור הזה והבעיה היא שנוצר חופש במגעים הפנימיים
TazmanianDevil
06-07-2008, 09:30 PM
חברה הוכח מעל לכל ספק שכל פעם שיש בעיה במנוע דבר ראשון זה הקונקטור הזה שעושה בעיות.
DODO אל תגיד לי שאתה משתמש בו!
אני אלך אפילו יותר רחוק.......................................... .................הינה הלכתי.
DODO אתה זוכר שמארק אפילו אמר שהוא לא מבין למה הם משתמשים ב...דבר הזה והוא אמר להם מס, פעמים להחליף אותו, תזכור בEXFC דבר ראשון מה שעשינו זה לעקוף אותו גם אצל ג'ון וגם אצל מארק.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.