PDA

צפה בגרסא המלאה : שדרוגים נוספים באתר...

TazmanianDevil
08-11-2009, 07:16 PM
שלום לכולם,

כפי שאולי כבר שמתם לב כי שונה הפרופיל האישיש בדפי הפורומים, מעכשי הוא לא מימין לשמאל בקצה העליון של כל הודעה אלא, מימין להודעה מלמעלה למטה, עכשיו הכל מקובץ במקום אחד.

כמו כן מי שימלא את "קצת על עצמיכם בתחום הטיסנאות" ב-EDIT YOUR PROFILE יהיה לו מין חלון אישי בדף הפרופיל שבהודעות הפורום "פרטי". נא לא לכתוב יותר משורה או שתיים, אתם גם מוגבלים.

למי שרוצה לדעת איך יראה הפורום בעתיד יוכל כבר לראות זאת, IMAGINATION DARK BLUE תגידו לנו מה דעתכם עליו.

כמו כן אם תשימו לב ללוח העיצוב העליון של כל הודעה חדשה כאשר אתם נמצאים במצב של "מתקדם" יש את כל הדברים הרגילים וגם אפשרות להעלות לאותו שרשור את סרטוני היו טיוב בגרסא רגילה או HD

כרגע חלק מהשידרוגים עדיין בשלב של ניסוי וטעיה כך שיש איתם בעיה מידי פעם.
כאשר הם יהיו כשירים לחלוטין נודיע לכם על כך שוב.
אבל בינתיים, תנו את חוות דעתכם על העיצוב החדש שיהיה ועל השאר אם הם לדעתכם פרקטיים ומוסיפים עיניין נוסף לאתר.

תודה,

PAM

נח נח
08-11-2009, 07:50 PM
שידרוג מצויין, מחכה לעוד כאלה :]

זה נכנס לתוקף היום בצהריים נכון?

TazmanianDevil
08-11-2009, 11:58 PM
קצת תמונות מהעיצוב החדש....

תגובות ח'ברה.

guys234
08-12-2009, 09:24 AM
עדי נראה מעולה!
עוד שידרוג אחד חשוב לדעתי זה אפשרות לגשת לפרופיל האישי ולהודעות נכנסות היישר מעמוד הבית,
כיום בשביל לראות הודעות נכנסות צריך להיכנס לשרשור כלשהו או לעמוד הראשי של הפורום ורק אז
יש קישור לפרופיל האישי...

מעבר לזה עבודה מעולה ויוזמה מבורכת!

TazmanianDevil
08-12-2009, 09:35 AM
ניתן לעשות זאת גם דרך לוח בקרה אישי או דרך רשימת משתמשים.

ehud
08-12-2009, 04:02 PM
יש בעיה קטנה שאני לא יכול להיכנס למשתמש דרך שרשור כלשהו או דרך מערכת הפורומים.

האתר נותן לי להיכנס רק דרך האתר הראשי

Shalva_models
08-12-2009, 08:19 PM
עדי אני עובד ברזולוציה 1680X1050 וכל החלק העליון מבולגן. הפרסומות צמודות לצד ימין הלוגו תופס חצי מסך ואיפה שרשום WELCOME USER המיקום שלו לא תקין

ואם יורשה לי להוסיף יהיה נחמד יותר אם הלוגו יקח אותנו לדף הבית ולא לעמוד הראשי של הפורומים.

TazmanianDevil
08-12-2009, 09:04 PM
כן שמתי לב לזה
יתוקן.
אנו צריכים להקטין את הדף לרמה כזו שהוא יוכל לקבל את כל הרזןלוציות כמו הקודם.
כמו כן הקישור של התמונה ישונה.

Pixels
08-13-2009, 02:23 PM
ואוו, מלא זמן לא הייית כאן.
עדי וכולם, מזל טוב על העיצוב החדש, רק משהו קטן לגבי הקידוד על הלוגו של פונקציית ההתחברות.
תחלקו את הקידוד של הלוגו לשני חלקים, כי אם מישהו מנסה ללחוץ על "שם משתמש" , "ססימא" או מה שלא יהיה שם, זה פשוט ילחץ על הלוגו...
ובהצלחה :)

וכן, מקווה לחזור לתחום.. =\

3Disaster
08-13-2009, 04:01 PM
היי כוכב!.
דבר ראשון השידרוג נראה מצויין++!!!

דבר שני, לא יודע אם זה רק אצלי אבל הכפתור של ה"הגב עם ציטוט" לא מופיע כמו שצריך (הוא עושה X כאילו הוא לא מצליח לפתוח את הקובץ תמונה)

רון אפרת
08-13-2009, 04:07 PM
היי כוכב!.
דבר ראשון השידרוג נראה מצויין++!!!

דבר שני, לא יודע אם זה רק אצלי אבל הכפתור של ה"הגב עם ציטוט" לא מופיע כמו שצריך (הוא עושה X כאילו הוא לא מצליח לפתוח את הקובץ תמונה)

גם אצלי זה ככה....

לא נראה לי שיש לנו למה עדי בטח יסדר את זה עוד היום:D