צפה בגרסא המלאה : סקר : מה דעתכם על העיצוב החדש ?
TazmanianDevil
08-13-2009, 09:21 PM
הי ח'ברה
אחרי המון זמן מול המחשב והמון שעות עבודה וחיפוש אחר הלוח המתאים ביותר, הבאנו לכם אתר בעיצוב חדש לגמרי עם המון אפשרויות, פשוט המון ועוד יהיו בעתיד עוד כל מיני תוספות וזאת לעשות לכולנו את החיים הרבה יותר קלים ומעניינים.
כמובן שקודם כל ההטסה היא לחם חיינו והאתר בא בעדיפות שלישית או אפילו פחות מזה, אבל עדיין זה הבית של כולנו בו אנו נפגשים מדי יום כדי להעלות חוויות ושאלות לגבי התחביב המדהים הזה.
כמו שאמרנו בפעמים קודמות, PAM הוא כאן בשביל כולם ואנו נעשה את כל שביכולתנו כדי להנעים את זמנכם היקר מול המחשב, בחיפוש אחר הדברים שאתם אוהבים.
בעתיד הקרוב אנו נקיים מפגש בסגנון ה-PAMFEST וכמובן תחרות IMAC שיסגרו את השנה האזרחית הקרובה. בהם אנו מקווים להפתיע שוב עם כמה דברים יפים ומעניינים.
אז חיגרו את החגורות, המסע רק מתחיל !
עכשיו לסקר חדש, מה דעתכם על העיצוב החדש של PAM ?
תודה
צוות PAM
רון אפרת
08-13-2009, 09:24 PM
העיצוב החדש ממש ממש מגניב!!!!
אני חושב שהוא מאוד מוצלח רק דבר אחד שאהבתי יותר, הלוגו השחור (כמו שהיה אתמול) היה לדעתי יותר יפה...
יש עדיין כמה בעיות שכבר דיברו פה עליהם ואני בטוח שיסודרו בזמן הקרוב.
כל הכבוד על ההשקעה עדי!!!
נח נח
08-13-2009, 09:43 PM
ב100000% א'
eliad
08-14-2009, 01:16 AM
PAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM לא רק נפלתי מהכיסא נפלתי מהכיסא ונפלתי לתוך הבית של השכנה למטה !!!!!!:D:D:D
PAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM
nimrod
08-14-2009, 01:48 AM
עיצוב ממש יפה
וגם אהבתי תלוגו החדש, הרבה הרבה יותר יפה
אני הייתי משתמש בהערכת צביקה פיק :"בסדר גמור".
הפורום עושה את העבודה ואוירת רצינות שורה בו בימים האחרונים.
ofaingu
08-15-2009, 11:51 AM
עדי,הייתי מציע עוד אפשרויות לשדרוג-1.אפשרות לתגובה על סרטונים תמונות או מאמרים.
2.מנוע חיפוש באתר
אלעד יפת
08-17-2009, 01:48 AM
באופן כללי מגניב, השחור קצת מפיל אווירה קודרת על דפי הפורום, לדעתי.
קובי פ.
08-17-2009, 03:43 PM
חייב לציין שהשיפור הוא עצום , עדי קבל ח"ח על הביצוע .
Shalva_models
08-18-2009, 02:44 AM
יבש טיפה אם יורשה לי... האפור והכחול לדעתי מוצאים קצת את החיים הם צבעים נטרלים והלוגו החדש לא בולט מספיק ונראה כמו חלק מדפי הפורום. עוד קצת צבעים לא היו מזיקים.
חייב לציין שהכל עובד נפלא, וכל הבעיות סודרו וגם אם הפורום היה בצבע של *** עדיין הייתי חבר בו ונהנה מכל רגע :)
Daniel3D
08-19-2009, 10:00 AM
שיפור עצום.
לדעתי צריך להכניס פה איפה שהוא גוון אדום בהיר, קצת יתן הרגשה שונה.
פשפש במכנסיים
08-20-2009, 02:27 AM
עיצוב יפה מאוד! אפשר להוסיף קצת אדום-כתום-צהוב, אבל מעולה גם ככה.
TazmanianDevil
08-21-2009, 01:37 AM
טוב הוספנו קצת אדום...
נח נח
08-21-2009, 08:39 AM
קצת??
זה ה-מ-ו-ן !
או לשנות את הצבע או רק במקומות אחרים.
המשתמשים אדומים האשכול הבא/קודם אדומים, הלינקים אדומים..
מספיק אני חושב שזה לא מתאים..
eliad
08-21-2009, 12:14 PM
נח נח צודק האדום לא ממש יפה על השמות והקישורים לדעתי פשוט לשנות את הרקע ליותר בהיר :)
TazmanianDevil
08-21-2009, 01:38 PM
איך עכשיו ?
החלפנו את האדום בשחור את ההדגשה כקישור עשינו אדומה.
snowflake
08-21-2009, 03:03 PM
א. העיצוב של האתר מרהיב, אם גם "הייטקי" משהו (וכשאנחנו חוזרים מהשטח אנחנו מאוד רחוקים מלהראות "הייטק") :-) את גווני האפור הייתי מחליף בירוק זית בהיר.
ב. אני סבור שיש להתייחס לתוכן ולא רק לנושא העיצוב- לי חסר קצת כתבות מעניינות מרחבי העולם. מה עושים טיסנאים אחרים? איך הם בונים? מה הם מטיסים? איזה איבזור הם משתמשים? קצת להרחיב אופקים בכתבות תוכן בכל נושא אפשרי, ולא להישאר תחום לארצנו הקטנטונת בלבד.
ג. האתר מוגש בצורה מקצועית, קלה לנווט ולשימוש ונותן מענה מהיר לכל שאלה בכל נושא. לבד מזאת- אני מקבל בשמחה את השינויים החדשים ומברך את העושים במלאכה, שחושבים עלינו ומנסים לשפר.
קבלו ח'ח !!!
בברכה,
גדי
eliad
08-21-2009, 03:31 PM
עכשיו מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!1
SuperTiger
08-21-2009, 03:41 PM
העיצוב ממש יפה זה שיפר את האתר ברמות. !!!!!!!!!!! :)
קובי פ.
08-21-2009, 09:12 PM
עדי היקר בוא נסכם בבקשה .
האתר מעוצב בצורה מעולה ועדינה ואין שום צורך לעשות אותו צבעוני מידי , מי שיתן צבע , נופך , טעם וכל שאר הירקות אלו כל גולשי האתר וחברי הפורום הנכבדים .
כרגע הדבר היחידי שצריך לשפר כאן זה אלו הדברים שגדי ציין , בנוסף הייתי שמח אם חלק מחברי הפורום לא ימהרו כל כך בתגובותהם וכמוני ובלי בושה ישתמשו יותר בבודק האיות :).
חוץ מזה האתר עולה מצויין , קל לניווט ובקיצור הבית החם שלי .
מה עם הסמל שלי !!
תודה ושבת שלום
3Disaster
08-21-2009, 09:18 PM
עדי היקר בוא נסכם בבקשה .
האתר מעוצב בצורה מעולה ועדינה ואין שום צורך לעשות אותו צבעוני מידי , מי שיתן צבע , נופך , טעם וכל שאר הירקות אלו כל גולשי האתר וחברי הפורום הנכבדים .
כרגע הדבר היחידי שצריך לשפר כאן זה אלו הדברים שגדי ציין , בנוסף הייתי שמח אם חלק מחברי הפורום לא ימהרו כל כך בתגובותהם וכמוני ובלי בושה ישתמשו יותר בבודק האיות :).
חוץ מזה האתר עולה מצויין , קל לניווט ובקיצור הבית החם שלי .
מה עם הסמל שלי !!
תודה ושבת שלום
בבקשה קובי...הגולשים נותנים צבע לפורום
(אני בחרתי בצבע ירוק:D עם קצת גונים)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:p:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D;):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:p:):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D
קובי פ.
08-21-2009, 09:22 PM
דניאלוש חמוד שלי .
נראה לי שאתה סובל משעמום מתמשך של חופש ארוך מידי , בוא אלי נשמה ואתן לך לשייף בלזה ולייצר חלקים להנאת שנינו .
3Disaster
08-21-2009, 09:26 PM
דניאלוש חמוד שלי .
נראה לי שאתה סובל משעמום מתמשך של חופש ארוך מידי , בוא אלי נשמה ואתן לך לשייף בלזה ולייצר חלקים להנאת שנינו .
ובנימת דודו ארז...א-ו-ל-י ~~~~~~~!
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.