PDA

צפה בגרסא המלאה : עוד מקרה מצער על סגירת מנחת!!!

Ariel3D
06-11-2008, 10:44 PM
סגרו את גבעת הטיסניםםם ואני מצטט מהאתר השכןMSN :

"שלום רב
שמי יוגב מטיס מיזה 14 שנים בגיבעת הטיסנים ברחובות,היום החליטה עריית רחובות להציב שלטים ושאסור בהחלט להטיס שם וינקטו הליכים למפרי החוק
אני שואל למה לכל הרוחות עד שנישארה טיפה קטנה של מקום הטסה לתושבי האזור , עד שפעם בשבוע באים להטיס כמה שעות ולנוח מהשבוע העמוס.
מעובדי העירייה שעבדו במקום הבנתי שהסיבה היא הפרעה לתדר של הקריין המעצבן של הרכבת העוברת במקום אך עובדי הערייה לא היו בטוחים בכך כלל.
בקיצור צריך הצעות מאנשים שמבינים איך מטפלים בעניין כזה?
עצומה? מכתבים ?...
אנא עזרתכם
בברכה
יוגב קט"

זה פשוט אסון אני מטיס גם כבר קרוב ל4 שנים!!

TazmanianDevil
06-11-2008, 10:52 PM
אם זה תדר אז אולי פשוט לעבור ל-2.4 לא נראה לי שיהיה להם תירוץ לכך...תחשבו על זה.
בכל מקרה תירוץ די "לא במקום"

AdiRVaknin
06-11-2008, 10:54 PM
תירוץ של פועלי ערייה..
הסיבה בתכלס זה הרעש לבנינים מול הגבעה

Ariel3D
06-11-2008, 10:55 PM
לא זה לא התדר זה היה סתם תירוץ של עובדי העיריה הסיבה האמיתית היא האשכנוזים שעברו לגור בבנינים שבנו ממול והם מתלוננים על רעש. בקיצור אכלנו אותה.

3DCrazy
06-11-2008, 11:05 PM
אכלת אותה כן, אבל לא בגלל שסגרו לך את המקום..
אלה בגלל שפתחת איתך מלחמה...
תיזהר, יש לי DA בבית שמחכה רק לשאוג, תיזהר שהוא לא יטרוף לך ת'צורה :cool::cool::cool:

מצטער לשמוע שסגרו לכם ת'מנחת...
ברוכים הבאים למדינת ישראל :)

אנחנו החבר'ה של איזור המרכז כבר רגילים...

טמיר.

גיא חנוך
06-11-2008, 11:18 PM
בתור אחד שמכיר קצת אנשים מהאזור

הקירבה לבתים והרעש שמטריד את התושבים גרם לעירייה להציב את השלטים , לא שום קריין

ככה זה ... אחרי הכל גם אתה לא היית רוצה שיטיסו לך מול הפנים, נכון?

Daniel3D
06-12-2008, 04:22 AM
אריאל אני מתערב ששבוע הבא אתם מטיסים שם שוב, זה קרה לנו גם הרבה, אין צורך להתרגש.

האא ואתה מטיס 4 שנים ? יפה חח..אני זוכר שנתיים :) צוחק אחי....

Ariel3D
06-12-2008, 07:45 AM
חח אחי לא זה לא עוד מקרה של אזהרה לקחו את בן דוד של גלעד למשטרה ועוד כמה אנשים שמו שלטים שם זה נראה רציני!

shay2320
06-12-2008, 08:23 AM
ממש מעצבן לשמוע על דברים כאלה....גם לנו בקרית גת סגרו מנחת אני זוכרר זהו פשוט לאף אחד לא אכפת מהנושא:mad:

עד שבסוף אני יעבור למסוקים אני ואני יטיס מאחורה בדשא ואז אני רוצה לראות מי יבוא להתלונן אני חותך לו תראשש חחחחחח:p

בכל מקרה תנסה לבדוק תהצעה של ה2.4 תלך תגיד להם בעקבות כך וכך אני מחליף שלט תתחיל לחרטט להם מה זה 2.4 תמציא להם שמה משו יפה ואני מחזיק לך אצבעות שזה יעזור:)...

AdiRVaknin
06-12-2008, 09:36 AM
אריאל..
הבנתי שלקחו מקרוב של גלעד פרטים
והזמינו 3 אנשים לתחנת משטרה והם קיבלו "אזהרה"
יום שישי נפרדים מהגבעה עם הDA?

3Dman
06-12-2008, 11:03 AM
אריאל על כמה מטיסים מדובר בערך שמטיסים בגבעה ברחובות בצורה דיי קבוע? יכול להיות שתנסו לדבר עם העיריה תגיעו לאיזה פשרה או משהו כזה...אם לא תצליחו והעיריה תתעקש אני באמת מצטער אך זה כבר המקום ההרבה מאוד שנסגרו במרכז וככה בעצם אין ברירה אלה לנסוע לדרום ולהנות כמו שצריך או בעצם לנסוע הרבה זמן כדי להנות כמו שצריך בהטסות...

אני באמת מצטער לשמוע... גם לנו פעם הגיע משטרה לשטח והעיפו אותנו משטח במרכז הארץ...
שיהיה בהצלחה
לאוניד

Ariel3D
06-12-2008, 12:53 PM
זה לרוב אנשים קבועים אבל תמיד מתלווים עוד כמה מתחילים וכדומה.
ואדיר דיברתי עם טמיר יש לו DA רוצח ועצבני שמחכה רק לשאוג קצת נראה לי יום שישי יהיה קצת שאגות שם:D!!!

3DCrazy
06-12-2008, 01:37 PM
זה לרוב אנשים קבועים אבל תמיד מתלווים עוד כמה מתחילים וכדומה.
ואדיר דיברתי עם טמיר יש לו DA רוצח ועצבני שמחכה רק לשאוג קצת נראה לי יום שישי יהיה קצת שאגות שם:D!!!

חחחחחח
נטפל בחבר'ה שם... עלי :D LOL

XcalibEr
10-30-2008, 09:33 PM
השאלה באיזה סמכות שמו את השלטים. לא זכור לי שום חוק במדינת ישראל המאפשר זאת. זה כמו לבוא ולומר לאנשים, לא לנסוע יותר כי זה מרעיש לשכנים.

יש חוק האוסר להרעיש משעה מסויימת. אבל אם הדבר נעשה בשעות סבירות, אז הם רק יכולים *****.

זכור לי מהעבר שהיו מביאים לי משטרה בדרך קבע בגלל הרעש שהיה עושה האופנוע שלי. צפצפתי על השוטר והבהרתי לו שאין לו מה לעשות ושעדיף שיחזור לשתות את הקפה שלו. כי אין שום חוק בעולם שאוסר ממני לרכוב על האופנוע שלי.

Daniel3D
10-30-2008, 10:10 PM
קליבר, שמת לב על איזה תאריך מדובר הנושא ?

AeroGeek
10-30-2008, 10:12 PM
אולי כדאי לנסות למנף את מה שקרה למשהו חיובי ולשלוח לעירייה מכתב או אפילו לגשת למהנדס העיר (יש כזה אדם בכל עיריה) ולספר על כך שיש קהילה של טיסנאים שצריכה מקום שבו תוכל להטיס בדרך קבע.
זה עבד בערד כשהייתי ילד
זה עובד בבאר שבע ככה
זה עבד בפ"ת
אולי זה יצליח לכם גם.

TazmanianDevil
10-30-2008, 10:18 PM
מסכים איתך יונתן.
ו-XCALIBER בוא לא נצפצף על שוטרים ונשמור על רוח חברית ונאותה בפורומים, אני פונה אליך בתור אזרח ו...בתור שוטר.

Daniel3D
10-30-2008, 10:57 PM
חברה, העניין הזה כבר לא רלוונטי - זה קורה כל הזמן, וזה קורה מהבתים של נס ציונה.

השטח לא שייך לנס ציונה אלא לרחובות, ואפילו לא של רחובות אלא זה אתר שיש לו בעלים.

אי אפשר לסגור אותו, רק מאיימים, עד שלא יסללו שם כביש או ישימו עמודי חשמל שם

**השטח לא יסגר מהר כל כך**

juvaknin
10-31-2008, 03:17 PM
נו, זאת סוגיה שגם רצה בבית משפט.. כבר כמה שנים...
סוגרים שם, זה ידוע.. אפילו משפטית אם אני לא טועה הם ניצחו (התושבים)
הבניה מתקרבת לכיוון המסלול כבר....
תעשו סיבוב.. תמצאו גבעה אחרת ;)