צפה בגרסא המלאה : שאלה למי שמבין במערכות SMART FLY
ofaingu
09-02-2009, 09:26 PM
יש בירשותי את המערכת EQ10 SMART FLY וכיוונתי היום את הגה הכיוון(בעל שני סרוואים),כאשר אני נותן להגה הכיוון את המהלך המקסימאלי הסרוואים מתחילים "לצרוח" וזה כמובן טבעי לסרוואים דיגיטאליים(CS170 למי שרוצה לדעת)-הבעיה היא שאני לא יודע אם זה יותר מדי רעש מה שהם עושים כרגע או שזה ככה אמור להיות...
ארצה לקבל מספר פלאפון\טלפון של מישהו מאיזור הדרום(משהו באיזור אשקלון-אשדוד)שמבין במערכת ומבין בג'איינטים כדי שנפגש ושיוכל לתת לי אינדיקציה לגבי כמות הרעש...כיוונים חשובים ...מהלכי סרוואים...
בתודה רבה,
אור
AdiRVaknin
09-02-2009, 09:32 PM
לא זה לא אמור להיות ככה.. עם סמארטפליי אתה יכול להגיע לסרווים שקטים לגמרי, עם הסמארט פליי לא אוכל לעזור לך כ''כ אני משתמש בפאוור בוקס.. אבל לא חסרים פה אנשים עם SF.
ofaingu
09-02-2009, 09:46 PM
לא זה לא אמור להיות ככה.. עם סמארטפליי אתה יכול להגיע לסרווים שקטים לגמרי, עם הסמארט פליי לא אוכל לעזור לך כ''כ אני משתמש בפאוור בוקס.. אבל לא חסרים פה אנשים עם SF.
שקטים לגמרי ?אתה אולי מתכוון כשזה במצב של מנוחה ללא תזוזה....לא הגיוני שזה יהה ממש שקט כאשר הוא בפול טווח
AdiRVaknin
09-02-2009, 09:51 PM
שקטים לגמרי ?אתה אולי מתכוון כשזה במצב של מנוחה ללא תזוזה....לא הגיוני שזה יהה ממש שקט כאשר הוא בפול טווח
כשמכוונים END POINT כמו שצריך הם יהיו שקטים גם בפול טווח, אולי ההתנגדות של הגלגל זנב או הפולפול תגרום להם להרעיש קצת.
3Disaster
09-02-2009, 09:58 PM
כשמכוונים END POINT כמו שצריך הם יהיו שקטים גם בפול טווח, אולי ההתנגדות של הגלגל זנב או הפולפול תגרום להם להרעיש קצת.
זה ככה כשהם לא מחוברים לכלום.
אבל ברגע שאתה נותן להם טיפה לחץ של פולפול הם מתחילים לבכות קצת.
בכל מקרה אור, באמת כדי לבדוק את הE/P כמו שוקנין אמר כשהפולפולים לא מחוברים.
shay2320
09-02-2009, 10:16 PM
שלום אור,
קודם כל תתחדש על הטיסן.
בקשר לסרבואים הם אמורים לעשות רעש כמו שאתה יודע, יכול להיות שעד עכשיו הייתה רגיל לסרבואים חלשים יותר וסרבו חזק יותר עושה גם רעש יותר חזק יותר,ואתה משתמש בסרבואים די חזקים אז מן הסתם שהם יעשו גם רעש חזק יותר מסרבואים דיגיטאלים של 6 קילו שזה מה שהייתה רגיל עד עכשיו.
אז ככה שזה לגיטימי ואם אתה חושש מהמאמץ של הסרבו אתה יכול פשוט לבדוק אם הסרבו מתחמם יותר מידי.
בהצלחה עם הטיסן שי.
Shalva_models
09-03-2009, 08:07 AM
כיוונת את ההגה כוון גם בנקודות קיצון? או שהשארת את זה ליד המזל?
אצלי הרעש הוא מינימאלי.
guys234
09-03-2009, 02:21 PM
באיזה טיסן מדובר?
ofaingu
09-03-2009, 04:55 PM
כיוונת את ההגה כוון גם בנקודות קיצון? או שהשארת את זה ליד המזל?
אצלי הרעש הוא מינימאלי.
כן כיוונתי הגה כיוון לפי END POINNT בשני הסרוואים
הטיסן עליו מדובר הוא EXTRA 260 SD MODELS 35%
TazmanianDevil
09-03-2009, 05:15 PM
They make noise.
Even the weight of the surfaces make them noisy.
When you come to the end of the movment they will get much and mauch noisy.
Adi
AdiRVaknin
09-03-2009, 06:08 PM
כן כיוונתי הגה כיוון לפי END POINNT בשני הסרוואים
הטיסן עליו מדובר הוא EXTRA 260 SD MODELS 35%
נתק פולפול ונסה להגיע לסרווים כמה שיותר שקטים, בנקודות אמצע ובנקודות קיצון (כשהפולפול מנותק אתה אמור להגיע לסרווים שקטים לגמרי).
gadi_c
09-03-2009, 06:41 PM
הי אור
אני מבין שמדובר על הטיסן של חיים ה260 35%
אם אתה רוצה אני ישלח לך את הקובץ של S-F שמסביר את כיול המערכת
כי היא עבדה מצויין רק צריך כיוון נכון מהלך מדוייק של הסרוואים ביחד
כל סרוו מרעיש במהלך עבודה, אבל האם אתה שומע רעש של עומס \ התנגדות
נסה לנתק את הפול פול \ זרועות של המאזנות ותקשיב לסרוואים
ofaingu
09-03-2009, 07:20 PM
הי אור
אני מבין שמדובר על הטיסן של חיים ה260 35%
אם אתה רוצה אני ישלח לך את הקובץ של S-F שמסביר את כיול המערכת
כי היא עבדה מצויין רק צריך כיוון נכון מהלך מדוייק של הסרוואים ביחד
כל סרוו מרעיש במהלך עבודה, אבל האם אתה שומע רעש של עומס \ התנגדות
נסה לנתק את הפול פול \ זרועות של המאזנות ותקשיב לסרוואים
את זה אני כבר יודע,מה שאני לא יודע זה כמה רעש הם אמורים לעשות...אני אישית לא מכיר את הסרוואים שעל הטיסן ,אף פעם לא השתמשתי בהם לכן אני לא יודע כמה כמות רעש נקראת עומס על הסרוו המסוים הזה...
וכן,אשמח אם תשלח לי את הקובץ של הכיול של הSMART FLY
gadi_c
09-03-2009, 07:24 PM
http://www.smart-fly.com/Products/Expander/ERQ10/PowerExpander%20Eq10%20Programming%20Guide.pdf
ofaingu
09-03-2009, 07:50 PM
http://www.smart-fly.com/Products/Expander/ERQ10/PowerExpander%20Eq10%20Programming%20Guide.pdf
תודה,כבר קראתי את זה למען האמת ואת כל שאר הדרכים לכיולים שהמערכת מציאה וגם באתר שלם רשום...
ברצוני לחזור לשאלתי-יש מישהוא מהדרום שיודע להתעסק עם זה ומבין ממש טוב בג'איינטים??
guys234
09-03-2009, 10:20 PM
עצה (דעתי בלבד),
תרכוש לך סרוו JR 8711 או Hitec 7950TH אלו הם סרווים מאוד חזקים!
וסרוו אחד כזה יספיק לך בהגה כיוון ואז אין שום צורך לכייל סרווים (שאולי ילחמו אחד בשני וכו...)
הכי פשוט, הכי אלגנטי.
3Disaster
09-03-2009, 10:29 PM
עצה (דעתי בלבד),
תרכוש לך סרוו JR 8711 או Hitec 7950TH אלו הם סרווים מאוד חזקים!
וסרוו אחד כזה יספיק לך בהגה כיוון ואז אין שום צורך לכייל סרווים (שאולי ילחמו אחד בשני וכו...)
הכי פשוט, הכי אלגנטי.
היי גיא.
לדעתי לא כדי להשתמש פחות מ2 סרוואים בטיסן 33% ומעלה. נכון, הסרוואים הציינת בהחלט מרימים את הטיסן כמעט בלי למצמץ. אבל זה הכנס לויכוח (בין הוא יהיה עינייני ובין אם לא) שבחיים לא יגמר וכל אחד והעדפות שלו.
תודה,כבר קראתי את זה למען האמת ואת כל שאר הדרכים לכיולים שהמערכת מציאה וגם באתר שלם רשום...
ברצוני לחזור לשאלתי-יש מישהוא מהדרום שיודע להתעסק עם זה ומבין ממש טוב בג'איינטים??
אור.
אם אתה רוצה אתה יותר ממוזמן לבוא איתנו באחת השבתות להטיס, בשביל לקייל ראדר עם הSF לא צריך לפרק חצי טיסן ובהחלט אפשר לעשות את זה בשטח בזמן דיי קצר (ובלי קיצורי דרך) ובלי הרבה סיבוכים.
את המספר כבר יש לך עד כמה שידוע לי:D
AdiRVaknin
09-03-2009, 11:08 PM
קח לך סרוו כזה חופשי, תפעיל עליו לחץ עם האצבע ותשמע כמה רעש הוא אמור לעשות :)
לפי דעתי תפגש עם פרויליך.. הוא יעזור לך להגיע למצב הכי טוב :]
אחלה טיסן לקחת, תתחדש.. אני לא חושב שיש בעולם טיסן שעשה נייפים יותר נמוכים ממנו.. :)
snowflake
09-03-2009, 11:48 PM
כמו שכתב לך אדיר- הסרוו לא אמור להתאמץ בלי עומס ולא משנה מה מצבו. גם במצב הקיצוני בפול הגה-הסרוו אמור להגיע לשם בלי עומס ובלי להגיע למצב שהוא מושך את ההגה מעבר למה שההגה יכול לנוע. ברגע שהסרוו מתחיל להרעיש-עד לשם הסרוו צריך לזוז. אחרת- הסרווים ישרפו את עצמם מהר מאוד וחבל. הרעש במצב נייטרלי ובמצב קיצון אמור להיות בדיוק אותו הדבר-רעש ללא עומס.
תתחדש-ובהצלחה! :-)
shay2320
09-04-2009, 02:03 AM
שלום שוב לך אור,
כמו שכולם אמרו הם אמורים לעשות רעש.
לגבי כמה רעש תבדוק את התחממות הסרבו אם הם מאוד מתחממים ולא בזמן טיסה אז תידע שיש עליהם לחץ כלשהוא ושאתה צריך לעשות עם זה משו.
3Disaster
09-04-2009, 01:43 PM
שלום שוב לך אור,
כמו שכולם אמרו הם אמורים לעשות רעש.
לגבי כמה רעש תבדוק את התחממות הסרבו אם הם מאוד מתחממים ולא בזמן טיסה אז תידע שיש עליהם לחץ כלשהוא ושאתה צריך לעשות עם זה משו.
היי שי.
בקשר לחום, זה בדיוק כמו לבדוק רעש. הוא לא יכול לעשות את זה בחיים אם הוא לא ראה מישהו עושה את זה ולא הרגיש חום של סרוו.
בקיצור, ככה או ככה צריך להפגש עם מישהו שכבר התנסה בזה קצת.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.