PDA

צפה בגרסא המלאה : smart fly...

3Dor.b
10-28-2009, 07:53 AM
מה התפקיד שלו?
והאם אני יכול לשים לטיסן 50cc מקלט 7 ערוצים אחד עם smart fly ?
ואיזה מומלץ?
ודרך אגב בקשר לסוללות פרומקו יש iron crops ויש iron crops exetreme .
מה ההבדל?

תודה:)

Shalva_models
10-28-2009, 09:32 AM
LiFePO4 זה האיו קורפס
והEXTREME זה A123
smartfly בעצם הוא מפצל כח. מאפשר לך את השימוש בשתי סוללות ומפצל את הכח לשסרוו ולמקלט באופן אופטימלי..
ב50 סמק אין צורך בכזה

TazmanianDevil
10-28-2009, 03:33 PM
תפקידו העיקרי הוא לשמור על זרם קבוע לכל אחד מהסרוואים.
אתה יכול לדמות זאת ברז מים עם כמה צינורות שכל צינור מוביל למיזרקה.
הברז הוא הסוללה, הצינורות הם הכבלי חשמל, והמזרקות הן הסרוואים.

אם נפתח את הברז מים, לא כל המזרקות יקבלו את הכמות מים שהן צריכות ואז המזרקה לא תעבוד כמו שצריך.
ה-SMART FLY בעצם מרכז את המים אצלו, ושולח את הכמות הנכונה לכל אחת מהמזרקות, הוא מעצים את לחץ המים ואז שמהזרקה צריכה מים הוא יודע לתת לה אותם בצורה מידית ובכמות הנכונה, לא יותר מידי ולא מעט מידי. הדבר שריר לכל המזרקות גם אם כולן יעבדו בצורה מידית יחד.

לגבי הסוללות.
A123 זהו בעצם שם של החברה שמייצרת את הסוללות הללו, והיא נקראת A123 SYSTEMS. החברה הזו מייצרת כל מיני תאים וגדלים של סוללות ליתיום ננו פוספט.
השם הוא בעצם מותג, כמו נאמר קוקה קולה. יש הרבה חברות שמייצרות את המשקה הזה אבל לא כולן נקראות קוקה קולה, זה מותג. אותו הדבר סוללות אלו, A123 זהו מותג של סוללות ננו פוספטיות.
עכשיו חברת FROMECO מייצרת סוג מסויים של פאקים של סוללות עם המותג סוללות הזה, וקוראת לו IRON CORPS EXTREME. סוללות אלו לכל תא יש את האפשרות לאגור עד 2300 מיליאמפר, כל תא הוא גם במתח של 3.3 וולט.ואז כאשר מחברים אותם יחד בטור, אנו מקבלים מתח של 6.6 וולט והספק של 2300 מיליאמפר.
סוללות אלו הן יחסית גדולות, יותר מסוללות רגילות.

הסוללות השניות ש-FROMECO עובדים איתן הן על אותה טהרת הליתיום פוספט אלא שהתא הוא לא מיוצר ע"י אותה חברה ולכן הוא לא יכול להיקרא A123 אלא בשם אחר, לצורך היחס זה לא קוקה קולה אלא נגיד פפסי קולה או RC קולה או מה שאתה אוהב.
לסוללות הללו יש לכל תא 1200 מיליאמפר ואותו וולט 3.3, אז כאשר מחברים אותם יחד בטור אתה מקבל 6.6 וולט עם 1200 מיליאמפר.
סוללות אלו נקראות IRON CORPS והן בדיוק באותו גודל של תאי הליתיום יון. כך שהם קטנים יותר מה-A123.

עכשיו לצורך השימוש, זה תלוי בך, שתיהן יוכלו לספק לטיסן את המתח ואמפר שהוא צריך.

guys234
10-28-2009, 03:44 PM
הסבר מצויין עדי!
רק אוסיף ואציין שכמו קוקה קולה, Smart Fly זהו השם של החברה
ולא שם של מוצר. הם מייצרים כל מיני מוצרים - רגורלטורים, Power Expanders (מה שעדי בדיוק הסביר עליו).
אתה יכול לראות את כולם באתר של החברה -
www.smart-fly.com/

וכן יש עוד חברות שמייצרות מוצרים דומים כגון
PowerBox Systems, Emcotec,
וגם קצת Fromeco (בעיקר רגולטורים).

3Dor.b
10-28-2009, 04:59 PM
תודה על הפירוט עדי!
עוד שאלה אני יכול להשתמש במקלט 7 ערוצים יחיד של ספקטרום עם הsmart fly?
או שאני צריך שני מקלטים?

תודה

TazmanianDevil
10-28-2009, 05:22 PM
אין צורך בשני מקלטים, המערכת גם לא מקבלת שני מקלטים אלא רק שתי סוללות.
אבל אם זה לטיסן 50 סמ"ק הייתי מוותר על העיניין כי זה ייקר לך את ההשקעה.