PDA

צפה בגרסא המלאה : מה אתם אומרים סוללות ליפו בקופסה ?

d3kid
10-30-2009, 08:30 AM
אני צריך לקנות סוללות למפצלי מתח שלי (DPSI ופאוור בוקס) הסוללות האורגינליות של החברות הנ"ל לא מדהימות ויקרות ללא סיבה
דוגמה סוללה 3300 מילי של אמקוטק 125 יורו ואני יודע שזו סוללה של 5 ישנות ורק המארז עם השם זה מה שטוב שם כנ"ל עם פאוור בוקס ש 2800 עולה 138 יורו בשביל מארז ותופסן

חשבתי על הסוללות של המכוניות שזה מארז סגור מפלסטיק שבפנים יש את הסוללה לדוגמהhttp://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9153&Product_Name=Polyquest_4900mAh_2S_RXP_25C_Racing_L ipo_Pack

או אופציה יותר זולה

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9436&Product_Name=ZIPPY_Flightmax_5000mAh_2S1P_30C_hard case_pack

בתכלס חצי -שליש מחיר עוד 100 גרם אבל פי 2 בקיבולת

יש באלנסר יש מארז קשיח לתפוס בטיסן יש מפצל מתח (גפדן או פאוור בוקס)שיגן אם יש נתק באחת הסוללות (וגן בשאר החברות אי אפשר לראות עם משהוא התנתק)יש אכלה יכולת פריקה מישקל לא גבוהה

אז מה אתם אומרים?

linoy1125
10-30-2009, 09:53 AM
זרקו כמה אפשרויות לדעתי

הסוללות שהעלת מצויינות ויש לי ניסיון אישי עם סוללות כאלה ועם פחות בעיות מסוללות מקבילות של חברות הרבה יותר נחשבות

אבל

גם אני חיפשתי אופצייה יותר זולה לPB CHAMPION
ורק בשביל השקט האישי החלטתי לקנות את הליפו של FROMECO עלות נמוכה ושקט נפשי (תכלס זה גם סיני בעטיפה יפה:D)
http://www.fromeco.org/Categories/Lithium_Polymer/

TazmanianDevil
10-30-2009, 10:01 AM
כסף מסנוור עייני חכמים.
מהקיצון אל הקיצון, אז תתפשרו על משהו באמצע...מה שלינוי כתב יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל.

AdiRVaknin
10-30-2009, 10:15 AM
מה שגם נוח ביותר בPB (לא שמצדיק את המחיר) זה מטען פנימי, בסוללה יש קונקטור שאתה מחבר אליו ספק 12 וולט פשוט והסוללות נטענות.. מנורה אדומה-בטעינה מנורה ירוקה-סיום טעינה. בלי מטענים חכמים וקונקטורים לנתק.

3DCrazy
10-30-2009, 11:13 AM
מה שגם נוח ביותר בPB (לא שמצדיק את המחיר) זה מטען פנימי, בסוללה יש קונקטור שאתה מחבר אליו ספק 12 וולט פשוט והסוללות נטענות.. מנורה אדומה-בטעינה מנורה ירוקה-סיום טעינה. בלי מטענים חכמים וקונקטורים לנתק.

מסכים ומחזק את אדירוס !
נכון, הם יקרות יותר. אין על כך ויכוח אבל א' אני משוכנע שבקרת האיכות גם של הלונג-גו וגם של PB הרבה יותר איכותית מאשר הסינים. הPB מגיע עם קייס יפה שמה שנשאר לך לעשות זה רק לדחוף לה 12V עם מטען יעודי וסלאמט. בלי מטענים נוספים בלי כאב ראש ובלי בטיח (יש גם מטען שנכנס לשקע של המצת ברכב לטעינת שטח).

אז נכון, המחיר מעט מופקע אבל אישית אני קונה עכשיו עוד זוג סוללות של PB. לפעמים מעדיף להשקיע את ה 100 שקל יותר ולהטיס בראש שקט.

בכל מקרה הפתרון שלינוי הציע נשמע נהדר - זה לא חלב ולא בשר - תמיד טוב :)

d3kid
10-30-2009, 12:38 PM
הפרונקו הוא פק רך שלא מתאים לי לשים בטיסן אני מעדיף פק סגור

בתכלס איזה סיבות אתם אומרים למה לא להישתמש בפקים שנתתי קישור אלהם ואם אתם רואים איזה סיבה למה לא להישתמש בהם?

AdiRVaknin
10-30-2009, 03:04 PM
הפרונקו הוא פק רך שלא מתאים לי לשים בטיסן אני מעדיף פק סגור

בתכלס איזה סיבות אתם אומרים למה לא להישתמש בפקים שנתתי קישור אלהם ואם אתם רואים איזה סיבה למה לא להישתמש בהם?

לידע כללי.. פוליקווסט שבקישור הראשון סוללות מאוד איכותיות ביחס לסיניות באתר.. הם זהות לליטנינג פאוור שנמכרות בארצות הברית ונחשבות למותג..

TazmanianDevil
10-30-2009, 03:21 PM
זרקו לאיזה טיסן אתה מייעד את הסוללות הבהמתיות הללו ?

d3kid
10-30-2009, 03:38 PM
לאולטימיט הדגולזה התחיל שרציתי פקים של 5000או 6000 מילי כי אני מזיז 16 סרווים הסרוו של ההגה כיון חי לבד מסוללה של 3300 3S

TazmanianDevil
10-30-2009, 05:46 PM
הבנתי...לך על משהו עם קצת יותר ניסיון ואמינות.
ואם יש לך בעיה עם פאקים רכים יש לזה פתרון פשוט מאוד...קוראים לזה BSS.
Battry Secure System.

snowflake
10-31-2009, 12:22 AM
אכן התלבטות לא פשוטה......אני הייתי נשאר עם אמקוטק למערכת שליטה, ולו רק מהיבט בטיחותי. שום חברה לא מייצרת בטריות באיכות כזו ולכן גם המחיר.

d3kid
10-31-2009, 07:15 AM
גד תאמין לי שאני יכול לפתוח חברה לבלונים עם כל הסוללות אמקוטק המנופחות שיש לי זה לא הגיוני האורך חיים שלהם למחיר ואני טוען דרך הפלג הנכון עם חוט טעינה יעודי

ובנוסף הם לא מיצרים מארז יותר גדול מ 4000 מילי יש להם סוללות בפק רך יותר גדולות אבל אני אלך כניראה על הפקים הגדולים עם האריזת פלסטיק

מה שכן בבדיקה ברשת ראיתי בחור עם טיסן כמו שלי שפרומקו עשו לו 2 פקים 7200 מילי במיוחד בשבילו

TazmanianDevil
10-31-2009, 07:43 AM
כן, זה מה שמיוחד בפרומקו, הם עושים עבודות CUSTOM, איזה פק שתרצה עם איזה סוללות שתרצה...פרומקו.

3DCrazy
10-31-2009, 11:05 PM
גד תאמין לי שאני יכול לפתוח חברה לבלונים עם כל הסוללות אמקוטק המנופחות שיש לי זה לא הגיוני האורך חיים שלהם למחיר ואני טוען דרך הפלג הנכון עם חוט טעינה יעודי

ובנוסף הם לא מיצרים מארז יותר גדול מ 4000 מילי יש להם סוללות בפק רך יותר גדולות אבל אני אלך כניראה על הפקים הגדולים עם האריזת פלסטיק

מה שכן בבדיקה ברשת ראיתי בחור עם טיסן כמו שלי שפרומקו עשו לו 2 פקים 7200 מילי במיוחד בשבילו

זוג 4000 מילי' של PB . גם קייס קשיח, גם איכות ועל הדרך גם שם לא רע. לדעתי לא תתחרט ( ומוצלחות מהאמקוטק הן כן בוודאות ! ) וממוצע החיים שלהן הוא כמו כל סוללה ממומצעת וכמו ש"כתוב בספרים" באיזור ה60-70 סייקלים. מספיק לשנת הטסות מלאת הנאה ;)

אגב, בדוק PM ;)

כמובן אבל לא שולל את האפשרות שעדי הציע לך עם פרומקו... נשמע באמת אחלה של פיתרון.