PDA

צפה בגרסא המלאה : טעינה?

SHIMI11
10-31-2009, 05:05 PM
לראשונה הטענתי אתIron Corps 3600mAh Lithium Phosphate Pack הטעינה הייתה בקצב בקצב של 3 אמפר ונכנס בה 2400 מילי אמפר המתח של הסוללה עמד על 7.2 למרות שרשום על הסוללה 7.5 והמטען הראה לי כי הסוללה מלאה .אני לא מטעין עם באלנסר מפני שהפלג שקיבלתי דומה לפלג של סרבו רק רחב יותר אני אחתוך את החוטים ואלחים פלג של JST או שאקנה את הבאלנסר של פורמקו .השאלה האם קצב הטעינה יכול להשפיע על כמות המילי אמפר שנכנס והאם המתח של הסוללה תקין ?

TazmanianDevil
10-31-2009, 07:32 PM
אין לך שום בעיה חבר.
הפלאג של הבאלנסר שיש לך מתאים לבאלנסר מסוג "בלינקי" של חברת אסטרו פלייט ASTROFLIGHT (http://www.astroflight.com/index.php?main_page=product_info&cPath=34&products_id=21)
או לבאלנסר של פרומקו שמותקן על הטיסן.
לעיניין הוולט, בתיאוריה התאים הללו יכולים להגיע ליותר מ-3.8 וולט כל אחד כך שיחד הם מגיעים אפילו ליותר מ-7.5, אבל זה במצב של טעינה בלבד ברגע שאתה מנתק אותם מהמטען הם ישר יורדים, לסביבות ה-7.2 ואלפילו פחות, בת'כלס הם מתייצבים על 6.8 עד 6.6 שם הם נשארים כמה זמן וז יורדים ל-6.5.
אם אתה רואה שהם כבר פחות מזה, לא שכך בודקים סוללות אלו אלא באמצעות יציאת המיליאמפר, עליך להטעינם.
אם אין לך עדיין באלנסר, אל תהרוג את עצמך, הם לא נהרסות אם הן יוצאות מבלאנס, וזה לא כל כך משפיע. שוב הם ממליצים לעשות זאת אך לא מחייבים כמו סוללות ליתיום אחרות.
הסוללות הללו כל כך חזקות שזה לא מפריע להן כלל.

אין שום בעיה להטעין בקצב של 3 אמפר...אני הייתי מוריד את זה ל-2.5 אבל...