PDA

צפה בגרסא המלאה : שאלה לגבי שלט DX7

roiekoper
12-22-2009, 09:48 PM
שלום לכולם וערב טוב!
ברצוני לשאול מהי דעתכם על השלט...
יש לי שני שלטים חדשים כאלה בבית לי ולאחי ,
ובנתיים אני לא ממש מרוצה מהם היה לי כבר הרבה מאוד ניתוקי רדיו וטיסן אחד כבר התרסק בגלל נפילת מתח כנראה...
רציתי לשאול גם אם כאשר מחברים 7 סווראים למקלט,ו5 סרוואים מהם הם דיגטלים אז זה גורם לנפילת מתח? כי יש לי סוללה 4.8 וולט שהייתה מחוברת אליהם ולאחר שהפעלתי את המדפים באוויר, אחרי איזה 4 פעמים שניסיתי אותם באוויר בטסט הטיסן איבד רדיו והיתרסק קלות עם מדפים במזלי הייתה התרסקות קלאסה. תודה לעוזרים שמבינים ויכולים לתת לי מידע על המערכת ולמה זה קורה כול הניתוקים כי אם זה ימשיך ככה אז אני יחליף אותה למשהו אחר...
יש אולי למישהו הצעה לתחלופה של המערכת באותה מחיר(כאילו שלט מחנות אבל באותו מחיר ושלא יהיו ניתוקים, שלט מוצלח).
תודה לעוזרים!

gadi_c
12-22-2009, 09:58 PM
יש לי מספר מערכות את זאת אני מאוד סומך עליה ללא תקלות עם הסוללות הנכונות (6 וולט לפחות)
והקבל (ששומר על יציבות)
שלט לדעתי מאוד מוצלח כדי לבדוק מצב חיבורים אולי מגע רופף או סוללה חלשה
חיבור מקלט עם משטח לריכוך ויברציות לא ישירות על הגוף לבדוק חיבור לווין

zach_c
12-22-2009, 09:58 PM
שלום לכולם וערב טוב!
ברצוני לשאול מהי דעתכם על השלט...
יש לי שני שלטים חדשים כאלה בבית לי ולאחי ,
ובנתיים אני לא ממש מרוצה מהם היה לי כבר הרבה מאוד ניתוקי רדיו וטיסן אחד כבר התרסק בגלל נפילת מתח כנראה...
רציתי לשאול גם אם כאשר מחברים 7 סווראים למקלט,ו5 סרוואים מהם הם דיגטלים אז זה גורם לנפילת מתח? כי יש לי סוללה 4.8 וולט שהייתה מחוברת אליהם ולאחר שהפעלתי את המדפים באוויר, אחרי איזה 4 פעמים שניסיתי אותם באוויר בטסט הטיסן איבד רדיו והיתרסק קלות עם מדפים במזלי הייתה התרסקות קלאסה. תודה לעוזרים שמבינים ויכולים לתת לי מידע על המערכת ולמה זה קורה כול הניתוקים כי אם זה ימשיך ככה אז אני יחליף אותה למשהו אחר...
יש אולי למישהו הצעה לתחלופה של המערכת באותה מחיר(כאילו שלט מחנות אבל באותו מחיר ושלא יהיו ניתוקים, שלט מוצלח).
תודה לעוזרים!

היו לי בעיות דומות עם DX6 ה7 הוא אחלה באמת פצצה אני יותר נוח לי איתו מאשר כל שלט שהטסתי עד היום...
ואני זוכר שהיה לי את זה את אותה התופעה אבל אחרי שהחלפתי ל6 V זה היסתדר תיבדוק את זה!!.
באמת שלט מצויין;);)

רון אפרת
12-22-2009, 10:00 PM
רועי, כמו שכבר אמרתי לך בטיסן שלך יש הרבה סרוואים יחסית לטיסנים אחרים וידוע שמקלטי ספקטרום יוצאים מביינדינג אם יש נפילת מתח. הפתרון הוא או לשים קבל על המקלט אשר ישמור את המקלט במתח גם אם יש נפילות מתח קטנות. הפתרון הכי טוב לדעתי- תעבור לסוללת 6V שיש סיכויים הרבה יותר קטנים לנפילות מתח וגם יהיה לך יותר כוח ומהירות לסרוואים:)

אני מרוצה מאוד מאוד מהDX7 ואף פעם לא הייתה לי בעיה!!!

נח נח
12-22-2009, 10:03 PM
רועי, כמו שכבר אמרתי לך בטיסן שלך יש הרבה סרוואים יחסית לטיסנים אחרים וידוע שמקלטי ספקטרום יוצאים מביינדינג אם יש נפילת מתח. הפתרון הוא או לשים קבל על המקלט אשר ישמור את המקלט במתח גם אם יש נפילות מתח קטנות. הפתרון הכי טוב לדעתי- תעבור לסוללת 6V שיש סיכויים הרבה יותר קטנים לנפילות מתח וגם יהיה לך יותר כוח ומהירות לסרוואים:)

אני מרוצה מאוד מאוד מהDX7 ואף פעם לא הייתה לי בעיה!!!

+1 ענק

roiekoper
12-22-2009, 10:13 PM
כן אני יודע אני יעבור לסוללה 6 וולט ולגבי קבל
6 וולט קצת יותר מדי גדול עליו אז אני לא ישים ויש הרבה שאומרים לי ש 6 וולט יפתור את זה פיקס!

SuperTiger
12-22-2009, 10:13 PM
רועי שים על הטיסנים סוללה 6V

gadi_c
12-22-2009, 10:20 PM
כן אני יודע אני יעבור לסוללה 6 וולט ולגבי קבל
6 וולט קצת יותר מדי גדול עליו אז אני לא ישים ויש הרבה שאומרים לי ש 6 וולט יפתור את זה פיקס!

יפתור
עם זה גדול מבחינת מבנה יש סוגים שונים שיתאימו

רוי שיבר
12-22-2009, 10:38 PM
יש לי את השלט הזה ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מטיס איתו שישה טיסנים ורק באחד היתה לי בעיה כי השתמשתי ב4.8 וולט וחוץ מזה הוא עובד מצויין!

3Dbuster
12-22-2009, 10:53 PM
המקלט של הDX7 "חותך" ב 3.5V ולא יכול לעבוד יותר , כשאתה משתמש ב 4.8V אתה עם בטחון של 1.3V.

כשאתה משתמש ב 6V יש לך בטחון של 2.5V - אז אין ספק שהייתי בוחר ללכת על 6V או יותר איכותית.

יכול מאוד להיות שהריסוקים ואיבודי המתח היו בגלל צריכה גבוהה של הסרווים , אחרי הכל הם היו דיגיטליים.

בהצלחה ,

עידו

roiekoper
12-23-2009, 05:17 PM
לא היה לי איתו עוד ריסוק אחד אז זה לא בגלל זה היה לי שתי איבודים אחד ב 3D ואחד ב Chrokke אני ינסה לחליף לשנהם ל6V

zach_c
12-23-2009, 05:27 PM
אצלי זה עזר

רוי שיבר
12-23-2009, 05:36 PM
גם אצלי

ga02
12-23-2009, 06:15 PM
לגבי סוללות .. יש לי מטען לשטח אבל מישהו יודע עד כמה מותר להטיס ?
כלומר לפני הטסה ראשונה אני בודק את מתח הסוללה , לרוב זה בסביבות ה 5.8 V , אבל אחרי 3-4 טיסות זה כבר יורד לי ל 4.8 ואז אני טוען .
האם 4.8 זה המנינימום שמותר לעלות איתו לאוויר או שפחות\יותר ?
מקלט 4 ערוצים פשוט של סאנווה , 5 סרוואים פוטאבא 3001 ושלט פשוט של סאנווה 4 ערוצים , סוללה פשוטה (הצהובה) מטיסן חיפה.

TazmanianDevil
12-24-2009, 03:52 PM
יש לך צריכת מתח מוגברת, אם אחרי 4 טיסות הוא כבר יורד למתח נומינאלי.

ga02
12-24-2009, 06:26 PM
אחרי 3 טיסות הוא יורד ל 5.1 .
מה כדי לעשות אם באמת יש בעיה ?
בדקתי ואין שום סרוו שרועד או משהו , אבל כשהסרווים (חוץ מהמצערת) בפול תנועה אז הם ממשיכים "לשיר" .

roiekoper
12-24-2009, 09:36 PM
זה אומר נראה לי שהם מתאמצים תנסה להוריד דרך את השלט את תנועת הסרוו באיזורים הללו

ga02
12-24-2009, 10:17 PM
מצטער אבל השלט שלי הוא 4 ערוצים פשוט , לא דיגיטלי , יש עוד דרך ?