PDA

צפה בגרסא המלאה : חברים יקרים !

TazmanianDevil
04-23-2010, 09:30 PM
חברים יקרים וגולשי PAM.

אנו, הצוות המנהל ומחזיק באתר זה נמצא בצומת דרכים בה יש לקבל החלטה ונרצה לשתף אתכם אז קחו נשימה, קראו טוב, חישבו קצת והגיבו, נרצה לשמוע אתכם מאוד.

אתר PAM הינו אתר קהילתי המוחזק ע"י מספר קטן של אנשים פרטיים, אין לנו כל רווח מהאתר, מעולם לא ניסינו להרוויח ממנו, כל האתר נבנה על כך שתיווצר קהילה סבלנית, מעודדת ותומכת מסביב לתחביב כך שכל אחד יוכל לשאול כל שאלה ולקבל הסבר, הדגמה שיחת טלפון או אפילו עזרה בשטח בגובה העיינים.

בדרך ארגנו מספר רב של אירועים שהפגישו בין כולנו.
אחזקת האתר הפכה לנטל כלכלי על כולנו וכעת עלינו להחליט אם אנו ממשיכים בכך, נסיונות שלנו לגייס מפרסמים לא הניבו הצלחה.

עד כה הושקעו כמעט 10,000$ על בניית האתר ואחזקתו.
כעת אנו מתלבטים בשאלה האם ניתן להמשיך לקיים את האתר במתכונתו הנוכחית או לסגור אותו.

תודה,

זיו עידו עדי יון וליאור

kim caplan
04-23-2010, 09:40 PM
עדי תקן אותי אם אני טועה, האם מה שצריך כדיי שהאתר ימשיך להתקיים זה כסף?

אם כן אני מציע שתגידו פה מה הסכום הנחוץ להתקיימות האתר למשך שנה נחלק אותו בכל האנשים שמוכנים לשים את כספם כדיי שהאתר ימשיך להתקיים וכך אולי האתר ימשיך להיות קיים וכולם יהיו מרוצים.

מאי
04-23-2010, 10:00 PM
עדי תקן אותי אם אני טועה, האם מה שצריך כדיי שהאתר ימשיך להתקיים זה כסף?

אם כן אני מציע שתגידו פה מה הסכום הנחוץ להתקיימות האתר למשך שנה נחלק אותו בכל האנשים שמוכנים לשים את כספם כדיי שהאתר ימשיך להתקיים וכך אולי האתר ימשיך להיות קיים וכולם יהיו מרוצים.

+1

Liad
04-23-2010, 10:03 PM
כדוגמאת אתר אחר שאני מכיר, אני פשוט ארשום את מה שראיתי שם.

יש שם בלוק של Donate מעבר לקישור שנמצא בתפריט, מנהל האתר יכול לקבוע מה הסכום שצריך להאסף כל חודש, נניח 50 דולר.
וכל תרומה מצד מישהו באתר, תעדכן את אותו מד עד לסכום שנקבע .

הרי לך דוגמא
http://www.puritanboard.com/forum.php

את אותו בלוק אתה יכול להשיג פה
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=234240

זה דיי שדרוג למה שקים אמר.

roiekoper
04-23-2010, 10:13 PM
מחזק את דברי קים, יש כול מני סקריפטים או פונקציות מוכנות שחברות הכינו ואפשר להלביש על האתר,
פונקציות של כמו שליעד אמר ובכך מנהלי הפורום ידעו מי שילם, כמה, מתאי וכדו...
אני מאוד ממליץ על כזאת שיטה והגיע הזמן שהמימון יגיע מחברי הפורום ולא רק מהמנהלים שלו!.

ram130111
04-23-2010, 10:29 PM
כדוגמאת אתר אחר שאני מכיר, אני פשוט ארשום את מה שראיתי שם.

יש שם בלוק של Donate מעבר לקישור שנמצא בתפריט, מנהל האתר יכול לקבוע מה הסכום שצריך להאסף כל חודש, נניח 50 דולר.
וכל תרומה מצד מישהו באתר, תעדכן את אותו מד עד לסכום שנקבע .

הרי לך דוגמא
http://www.puritanboard.com/forum.php

את אותו בלוק אתה יכול להשיג פה
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=234240

זה דיי שדרוג למה שקים אמר.

צודק!.

eliad
04-23-2010, 10:30 PM
אני בעד מה שקים הציעה !!!

Saar 3-D
04-23-2010, 10:32 PM
עדי, מה הסכום שצריך להיאסף לחודש לתפעול האתר ?

ram130111
04-23-2010, 10:38 PM
אני אומר בתחרות הקרובה, תעשו שהמחיר במקום 150 למי שלא חבר יהיה 170, ומי שחבר במקום 70 ישלם 90.
וה20 עודף ילכו לתחזוקה.
ככה תעשו בכל מפגש או משהו וזה יוסיף, או שאני בכלל לא בכיוון של המחיר?

matzri
04-23-2010, 10:51 PM
אם תסתכלו למעלה כבר זה זמן מה שיש את האופציה donate...
עדי ,
אמנם אתם בזמנו הקמתם את האתר ואתם המייסדים שלו, עשיתם עבודה ממש טובה ועכשיו יש לנו פורום שאולי הכי מקצועי שיש בארץ ברוב התחומים...
הפורום הזה הוא שלנו, של כל החברים שכותבים בו וקוראים בו מידיי יום ואפילו יותר מידיי פעמים ביום :)
עלתה לי מחשבה להציע להפוך את הפורום לפורום בתשלום, אבל זה יפגע במהות של הפורום ובעצם יפגע בשיתוף הידע שאתם מנסים ליצור פה.
מה שכן,
בנוסף לאופציית התרומה אני חושב שאולי כדאי לחשוב על קו מוצרים שנושא את השם של PAM אשר עליהם יהיה אפשר להניב רווח מסוים ובכך כל אחד מהקונים יוכל גם לתרום וגם להנות ממוצר (סתם בשביל הקטע זה יכול להתחיל בביגוד ולהמשיך לציוד קרקע לטיסן\ הנושא את הלוגו של PAM ועוד...)

מקווה שהרעיונות עזרו,
טל

YAHELMOY
04-23-2010, 10:52 PM
איפה האתר מוציא כסף במפגשים? ארועים?
אני בעד שכל אחד יתרום עד כמה שהוא יכול

ram130111
04-23-2010, 11:17 PM
איפה האתר מוציא כסף במפגשים? ארועים?
אני בעד שכל אחד יתרום עד כמה שהוא יכול
+++
בידיוק, עדי פתח חשבון PAY PAL וכל מי שירצה יתרום כמה שהוא יכול.

עמית שיסל
04-24-2010, 12:48 AM
אני חושב שכל מי פעיל באתר ב 90 יום האחרונים
(מעל 20 הודעות) יתרום כ 100 ש"ח למען האתר.
ומי שפחות פעיל יתרום כמה שהוא רוצה.
אני חושב שהתרומה היא בראש ובראשונה רוחנית
ולאחר מכן כלכלית,אני חושב שסגירת האתר איננה
פיתרון נכון,אני סבור שתרומה מצד כ-ו-ל-נ-ו.
תהיה מועילה פי כמה וכמה למען האתר .

100 ש"ח יסדרו את האתר לשנה הקרובה בלי שום
בעיה.

יתרה מכך,אני מוכן לערוך סדנא לכיוון מסוקים
שכל הכנסותיה תהיינה מוקדשות לאתר.

matan.tu
04-24-2010, 01:16 AM
עוד אחד שמוכן לתרום

גיא חנוך
04-24-2010, 01:31 AM
אני חושב שכל מי פעיל באתר ב 90 יום האחרונים
(מעל 20 הודעות) יתרום כ 100 ש"ח למען האתר.
ומי שפחות פעיל יתרום כמה שהוא רוצה.
אני חושב שהתרומה היא בראש ובראשונה רוחנית
ולאחר מכן כלכלית,אני חושב שסגירת האתר איננה
פיתרון נכון,אני סבור שתרומה מצד כ-ו-ל-נ-ו.
תהיה מועילה פי כמה וכמה למען האתר .

100 ש"ח יסדרו את האתר לשנה הקרובה בלי שום
בעיה.

יתרה מכך,אני מוכן לערוך סדנא לכיוון מסוקים
שכל הכנסותיה תהיינה מוקדשות לאתר.

מתנדב לעזור בסדנאות כמה שצריך :)

בלי קשר לתרומה לאתר...

ram130111
04-24-2010, 01:32 AM
עוד אחד שמוכן לתרום

אין עוד אחד!, כולם תורמים.
זאת בקשה קצת מוזרה, אבל כולם צריכים לתרום ולא ללכת אחורה, כמו שכולם נכנסים לפורום מתעדכנים, נעזרים, עוזרים, רוצים דברים, שואלים שאלות על כל דבר אפשרי, נכנסים משתפים את החברים שלהם, רוצים מילה טובה! כמו שקל לעשות את זה, אני בטוח שמחובתם לתרום.
המנהלים השקיעו את כל הטוב, שיהיה לנו את הפורום המושקע, הגדול, המעודכן שמקושר עם פורומים/חברות גדולות של העולם כדי שלנו יהיה הכל נגיש, אז אנחנו צריכים לשמור על זה, ועל כך אנחנו כן! נתרום. ואנחנו לא תורמים זאת לא מילה טובה, כי זה לעצמנו אנחנו רוצים טוב!, נממן לנו תטוב הזה, המנהלים המקסימים שלנו רק פתחו לנו את ה"דלת" ליהיות חבר'ה ברמה, אז אנחנו נשמר את זה ונכנס ל"דלת" הזאת!.

snowflake
04-24-2010, 03:03 AM
מצטרף. לדעתי, יש בפורום מספיק אנשים ע"מ לקיים אותו, אבל אף אחד לא יודע בכמה מדובר. לדעתי תרומה חופשית טובה, אבל לא יכולה להוות בסיס קבוע לקיום האתר. גם לא ייתכן שהמימון יפול רובו ככולו על המייסדים, וכולנו נהנה מההשקעה. אני למשל, חשבתי עד כה שהאתר שייך לעסק מסחרי, ולא לבעלים פרטיים. ולדעתי אינני היחיד המחזיק בדיעה זו.
על כן-יש לערוך חישוב של הוצאות שנתיות של האתר, לחלקו במספר הממוצע של החברים, ופעם בשנה כל גולש יעביר את התרומה הנדרשת. פרסמו רשימה של משתתפים ששילמו, ושמות באדום של מי שלא שילם. לא צריך יותר מזה.
לגבי אירועים, כנ"ל. אין שום סיבה שהמארגנים ייקחו על עצמם את העלות הכלכלית, במידה ואין ספונסרים.

lior.metargem
04-24-2010, 08:28 AM
מצטרף. לדעתי, יש בפורום מספיק אנשים ע"מ לקיים אותו, אבל אף אחד לא יודע בכמה מדובר. לדעתי תרומה חופשית טובה, אבל לא יכולה להוות בסיס קבוע לקיום האתר. גם לא ייתכן שהמימון יפול רובו ככולו על המייסדים, וכולנו נהנה מההשקעה. אני למשל, חשבתי עד כה שהאתר שייך לעסק מסחרי, ולא לבעלים פרטיים. ולדעתי אינני היחיד המחזיק בדיעה זו.
על כן-יש לערוך חישוב של הוצאות שנתיות של האתר, לחלקו במספר הממוצע של החברים, ופעם בשנה כל גולש יעביר את התרומה הנדרשת. פרסמו רשימה של משתתפים ששילמו, ושמות באדום של מי שלא שילם. לא צריך יותר מזה.
לגבי אירועים, כנ"ל. אין שום סיבה שהמארגנים ייקחו על עצמם את העלות הכלכלית, במידה ואין ספונסרים.

אני בפנים

eliad
04-24-2010, 10:01 AM
עדי מה הסכום הנידרש מיכול חבר פורום כדי שהאתר יתקיים לשנה ?

חברים אפשר להגיד זה הבית השני אז חייבים לישמור על הפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danielmashraki
04-24-2010, 10:38 AM
מה עם מודעות גוגל ? אפשר להרוויח מזה המון כסף לתחזוקת האתר...

קובי פ.
04-24-2010, 12:17 PM
חברי הנהלה נכבדים !

מצחיק אותי לראות את כל חברי וצופי הפורום משקיעים אלפי שקלים בתחביב ולפעמים יותר ומתלבטים בשאלה האם לדרוש כמה שקלים מכל חבר עבור המשך פעילות הפורום .

הפורום הזה הוא הבית שלי ושל עוד רבים ועל תחזוקת בית צריך לשלם !

מה שאני מצפה מכם חברי ההנהלה הוא לשבת ולעשות חשבון של כמה תהיה עלות שנתית לחבר וזה יהיה הסכום המינימלי ההתחלתי לתשלום , אני לא רואה בזאת תרומה אלא תשלום חובה אשר יקנה לכל חבר זכויות מסויימות אשר לא יהיו למי שלא משלם , הפורום ישאר פתוח לכולם ויהיו בו 2 קטגוריות של משתתפים 1. "חבר" ( מי ששילם ) , 2. "אורח" ( מי שלא משתתף בתשלום ) כאשר צריך לקבוע מה הם זכויותיו של חבר ומה של האורח .

כל מי שירצה להוסיף על הסכום הראשוני ולתרום יותר יבורך ויתברך .

אני חבר בפורום RCSCALEBUILDER.COM ושם הסכום ההתחלתי הוא 20 דולר לשנה וכך זה מתנהל כבר כמה שנים כאשר כל מי שמשלם נקרא "Site Supporter " ויש לו כל מיני זכויות עקב כך .

פשפש במכנסיים
04-24-2010, 01:10 PM
גם אני אוכל לתרום סכום מסויים אם צריך.

ד"א, פתיחת אתר PTC\HYIP\AUTOSEFT יכולה לעזור לכם מאוד (קהילה יש, קשרים יש, פרסום באתר יש).

בהצלחה.

SuperTiger
04-24-2010, 01:18 PM
אני גם בעד מה שקים אמר,
רק תגידו כמה צריך לשלם ונחלק בין כולם ונשלם,
אני מאוד רוצה לשלם ולתרום ,

ram130111
04-24-2010, 01:47 PM
עוד פעם, כמו שקובי אמר!, התחום הזה יקר ועולה הרבה, ואי אפשר להתחמק ולהגיד שלא, אז עוד 100 150 ואפילו 200 ש"ח לא יהיו בעיות לאנשים פה,
אני לא רוצה להכנס לכיס אבל לפי דעתי זה הפתרון לבעיה.

בהצחלה ואני בפנים בכל מה שיחליטו.
רם.

Liad
04-24-2010, 02:37 PM
גם אני אוכל לתרום סכום מסויים אם צריך.

ד"א, פתיחת אתר PTC\HYIP\AUTOSEFT יכולה לעזור לכם מאוד (קהילה יש, קשרים יש, פרסום באתר יש).

בהצלחה.

זה בזבוז זמן ומשאבים, מניסיון זה דבר כל כך גרוע.
צריך להשקיע כמה מאות דולרים כדי לקנות את האמינות של המשתמשים ולחכות המון זמן שיהיו המון מתשמשים ואז לפרוש בשיא עם המון כסף.
אבל זה ממש בזבוז תאמין לי, ולרוב זה לא מצליח.

חברי הנהלה נכבדים !

מצחיק אותי לראות את כל חברי וצופי הפורום משקיעים אלפי שקלים בתחביב ולפעמים יותר ומתלבטים בשאלה האם לדרוש כמה שקלים מכל חבר עבור המשך פעילות הפורום .

הפורום הזה הוא הבית שלי ושל עוד רבים ועל תחזוקת בית צריך לשלם !

מה שאני מצפה מכם חברי ההנהלה הוא לשבת ולעשות חשבון של כמה תהיה עלות שנתית לחבר וזה יהיה הסכום המינימלי ההתחלתי לתשלום , אני לא רואה בזאת תרומה אלא תשלום חובה אשר יקנה לכל חבר זכויות מסויימות אשר לא יהיו למי שלא משלם , הפורום ישאר פתוח לכולם ויהיו בו 2 קטגוריות של משתתפים 1. "חבר" ( מי ששילם ) , 2. "אורח" ( מי שלא משתתף בתשלום ) כאשר צריך לקבוע מה הם זכויותיו של חבר ומה של האורח .

כל מי שירצה להוסיף על הסכום הראשוני ולתרום יותר יבורך ויתברך .

אני חבר בפורום RCSCALEBUILDER.COM ושם הסכום ההתחלתי הוא 20 דולר לשנה וכך זה מתנהל כבר כמה שנים כאשר כל מי שמשלם נקרא "Site Supporter " ויש לו כל מיני זכויות עקב כך .

מסכים בהחלט, לדעתי מי ש"תמך באתר" אפשר לאפשר לו את האפשרויות פרסום של מכירות יד שנייה ולאלא שלא , לא.
זה רק רעיון אחד מתוך הרבה פונקציות שאפשר לחלק לשתי המעמדות.

מה עם מודעות גוגל ? אפשר להרוויח מזה המון כסף לתחזוקת האתר...

זה יכול לעזור ויכער את האתר לפי דעתי.
אבל לדעתי עדיף כבר לשלם פר שנה כמה שצריך
ואנחנו לא קצת אנשים בפורום הזה, זה לא אמור לצאת הון תעופות לכל אחד.

אם נחשב את זה בערך,
100 שקל לשנה לדומיין ( אפילו פחות, משהו כמו 90 , ואם מתחייבים, אז בכלל מקבלים את זה כמעט במתנה ברוב חברות האכסון)
ועוד נניח 150 שקל לאיחסון לחודש .

יוצא לפי החישוב שלי, 1900 שקל לשנה.

ואחרי 20 חברי פורום שספרתי שבטוח יתרמו הפסקתי לספור, ועוד לא ספרתי המון.
פחות מ 100 שקל לשנה בהנחה שהחישוב שלי די מדוייק, זה לא רציני בכלל.

danielmashraki
04-24-2010, 03:14 PM
זה יכול לעזור ויכער את האתר לפי דעתי.

אפשר לפתוח דף חדש שנקרא מודעות גוגל ליד הלוח בקרה אישי שאלות ותשובות וכו'.. וזה לא יכער שום דבר.. לפי דעתי זה רעיון ממש טוב
ובנוסף לתרומות של האנשים כמובן.

פשפש במכנסיים
04-24-2010, 03:37 PM
אפשר לפתוח דף חדש שנקרא מודעות גוגל ליד הלוח בקרה אישי שאלות ותשובות וכו'.. וזה לא יכער שום דבר.. לפי דעתי זה רעיון ממש טוב
ובנוסף לתרומות של האנשים כמובן.

אין אפשרות לעשות כזה דבר, גוגל הקמצנים יושבים כל היום על המחשב ומתסכלים באתרים של הקליינטים שלהם, ברגע שהם רואים שיש הכוונה בין אם ישירה או עקיפה לפרסומות שלהם הם מעיפים את החשבון.

snowflake
04-24-2010, 03:39 PM
חברים- שום תרומות ושום בטיח. אנחנו לא אירגון סעד וצדקה.מה שקובי הציע מעולה, נ ק ו ד ה.

ram130111
04-24-2010, 03:45 PM
יאללה, עדי תעשה הודעה בפרטי לכל אחד מרוכזת כמה צריכים ואנחנו נעשה את זה!
רוצים את פאם ואנחנו נשמור על הבית הזה!.
רם.

matzri
04-24-2010, 05:49 PM
אני מסכים עם מי שגד וקובי הציעו,
הפורום יהיה פתוח לכולם אך אלו שרשומים אליו יהיו להם יותר זכויות ואופציות לעשות דברים, כמו להעלות תמונות או לפרסם מוצרים יד 2 ,
בנוסף אני חושב שאמנם האתר הזה הוא לא איזה ארגון צדקה כמו שאמר גד... אבל באופן חד פעמי לתרום כדי להעמיד את האתר על הרגליים יכול לעזור אני חושב, וזה פשוט, יש למעלה קישור Donate שמקשר אותנו ישירות ל Paypal.
בכל אופן יאללה איפה נרשמים להיות חבר בתשלום בפורום?

בנצי ראובני
04-24-2010, 05:58 PM
שבוע טוב
צודק קובי- מי שמשקיע 5 או 10 אלף בטיסן כזה או אחר יכול להוציא עוד 20$ (כמו RCSCALEBUILDER) כדי שאתר זה יתקיים
מנהלי הפורום-
חבל לטחון מים. נא החליטו על סכום תשלום שנתי לחבר, שיכסה את עלויות הפעלת האתר ואני משוכנע שהרוב המוחלט ישמח לשלם
מי שלא (וזו זכותו) נא להגביל אותו בכניסה למינימום האפשרי
זה מקובל, זה בסדר וזה הגון
בנצי

guy_i
04-24-2010, 06:12 PM
אני מסכים עם דבריהם של קובי , גד ובנצי , לחלוטין .
דמי חבר הם דבר מקובל ונפוץ , אין סיבה שמס' מצומצם של אנשים יישאו בעלות אחזקת האתר לבדם .
אנא החליטו על דמי חברות שנתיים וקדימה , לא בגלל זה ייסגר הפורום הנהדר הזה !
גיא .

lior.metargem
04-24-2010, 06:27 PM
אני גם בעד הרעיון של קובי וגדי פרי, נישמע לי הוגן
אז יאלה צוות הנהלה תתחילו להזיז את העסק באמת חבל ליטחון אוויר !

shay2320
04-24-2010, 06:34 PM
יאלללה למען האתר!

כמה צריך?

יפים
04-24-2010, 06:44 PM
כמה קשקשנים:rolleyes:. בא ניראה מי מרים את הכפפה ראשון, לוחץ על הכפתור DONATE ושם כאן באשכול הזה תמונה של קבלת PAYPAL על 25$.

snowflake
04-24-2010, 08:02 PM
יפים אהלן. לדעתי תרומות אינן על בסיס קבוע. יש צורך בתשלום חברות קבוע שיסדיר את עלות האתר. תרומה היא מחווה של רצון טוב וזה נשאר תמיד. אני לא רוצה לתרום, כי זה לא אתר לנזקקים. אני תורם לנזקקים. חייבים תשלום שנתי קבוע עבור חברות באתר, וחלוקה בין חבר ובין אורח.
פשוט אימרו מה הסכום ונעביר.פרסמו רשימה. ככ פשוט.ושיתבייש ויתייבש מי שמשתתף באתר ולא משלם.

יפים
04-24-2010, 08:08 PM
הי גדי,
מניסיון אני יכול לומר לך שברגע שתעפוך את האתר בתשלום לא יישאר כלום. רוב החברים הם ילדים שיברחו לטפוז. זה לא יעבוד בתשלום.

SuperTiger
04-24-2010, 08:37 PM
אין לי PAYPAL
אבל אני יכול לשלם לעדי במזומן או משהו..

3Dbuster
04-24-2010, 08:51 PM
שלום חברים יקרים ,

ראשית אנו רוצים להודות לכם על התגובות המעודדות והחמות , ועל הרצון לשמור על הבית , כיף לדעת שהאתר חשוב לכם , וזה אכן נראה בהתמדה וההשקעה שכולכם נותנים באתר זה .

קצת נתונים חברים ,

לשמירת האתר כפי שהוא נדרשים בכל שנה - כ 2400 ש"ח הכוללים את ההחזקה של האתר בשוטף על ידי החברה הבונה (בדרך כלל זה פתרון תקלות ועידכוני מערכת)
בנוסף תשלום על שרת גדול במיוחד ומהיר שיכול להחזיק את האתר בשלמותו ללא צורך בסינון החומרים שאנו מעלים לאתר .

כפי שהצעתם חברים יקרים ,

אנחנו בחרנו בדרך של חברים , ואורחים .

חבר יהיה משתמש אשר תרם את חלקו בתחזוקת האתר , הוא יקבל גישה מלאה לכל חלק באתר ולכל הפיצ'רים בפורום.

אורח יהיה מוגבל במספר התגובות , ולא יוכל לעלות תמונות , כתבות , וכו.

כל משתמש אשר תרם והוא חבר יקבל סימון מיוחד אשר מבדיל אותו ממשתמשים אחרים.

התשלום יהיה סמלי , ואנו מקווים שמספיק משתמשים יהיו מעוניינים להפוך לחברים ונוכל להחזיק את האתר ולהמשיך לפתח אותו.

לחברים הצעירים ללא חשבון PayPal אנחנו נמצא פיתרון מתאים ונוח.
אנחנו מחר נצור קשר עם החברה המתחזקת להתחלת התהליך והבנת המערכת עם הגבלות אלו

ברגע שכל הפרטים יהיו ברורים אנו מבטיחים לדווח !

שוב תודה ,

עידו , עדי , זיו , ליאור , יונתן

בנצי ראובני
04-24-2010, 09:25 PM
ערב טוב
נתרמו 25$ לפני 3 דקות
ממליץ:
1. לקבוע גובה מינימלי של תרומה. כן לא להתבייש. לא תיזמו- לא יהיה....
2. ליצור מנגנון שאחרי תקופה (בהנחה למשל שהתרומה לחצי שנה או שנה) מזכיר לחברים לתרום שוב
אשמח לעזור
בנצי

ram130111
04-24-2010, 10:56 PM
ערב טוב
נתרמו 25$ לפני 3 דקות
ממליץ:
1. לקבוע גובה מינימלי של תרומה. כן לא להתבייש. לא תיזמו- לא יהיה....
2. ליצור מנגנון שאחרי תקופה (בהנחה למשל שהתרומה לחצי שנה או שנה) מזכיר לחברים לתרום שוב
אשמח לעזור
בנצי

לאן תרמת? איפה יש קישור משהו?

יפים
04-24-2010, 11:04 PM
כל הכבוד בנצי, ככה צריך להגיב. מצתרף אלך ולכל הקשקשנים, יאללה כדימה אחריי:eek::D.

פשפש במכנסיים
04-24-2010, 11:09 PM
הי גדי,
מניסיון אני יכול לומר לך שברגע שתעפוך את האתר בתשלום לא יישאר כלום. רוב החברים הם ילדים שיברחו לטפוז. זה לא יעבוד בתשלום.

בקושי אפשר לראות את הכפתור הזה, אם לא היית אומר לא הייתי יודע שיש את הכפתור הזה, כדאי ליצור חלונית בפלאש שתפתח כל כניסה לאתר ותתן אפשרות לאנשים לתרום, במקום שזה יהיה על הבר, שבקושי רואים.

בכל אופן אין לי כסף בפייפאל עכשיו, בפעם הבאה שאני אטען כרטיס ויזה נטען אני אתרום 10 דולר.

יפים
04-24-2010, 11:16 PM
לאן נהלמה תגובה מהירה?

eliad
04-25-2010, 12:59 AM
תרמתי עכשיו ועשיו לא מופיע לי שום פורום שאני לוחץ על פורומים בדף הבית רק השירשור הזה

למה זה ככה ?

TazmanianDevil
04-25-2010, 11:27 AM
שלום לכולם,

תודה רבה על התגובות החמות והעינייניות.

לאחר דין ודברים ולאחר שקראנו בקפידה את התגובות של כל אחד החלטנו לקחת קצת מכל דבר.

הרי אנו אחרי הכל אתר קהילתי ואין בכוונתנו להסתיר דבר שיכול לעזור לטיסנאי בתחביב ולכן החלטנו שיהיו 3 קבוצות שיוכלו לגלוש באתר, כל אחת עם זכויות מסויימות.

הקבוצה הראשונה, ח'ברה אשר לא רשומים באתר כלל, אלה יוכלו לצפות ולגלוש בפורומים מסויימים, יוכלו לראות תמונות להורידן אך לא יוכלו להגיב או לכתוב דבר מה....רק צפייה בפורמים מוגדרים מראש שהם :
פרום אנגלית, פורום אירועים והודעות PAM, פורום תמונות וסרטונים.

שתי הקבוצות הבאות הינם :
1. חבר / חבר פרימיום
2. חבר V.I.P.
חבר וחבר פרימיום, כל מי שנרשם לאתר לאחר 12 הודעות או שרשורים שהוא כותב, הוא נהיה חבר, לאחר 1000 הודעות הוא נהיה חבר פרימיום.

חבר V.I.P. הינו חבר אשר תרם לאתר 20$ ויותר.
מנהלי פורומים יהיו מהיום חייבים להיות חברי VIP

צירפנו קובץ כדי שתוכלו לראות מה מקבל כל חבר מהשניים.
לציין כי חבר, אנו כעת גם בודקים את עיניין לוח יד שתיים אשר יהיה פתוח אך ורק למי שיש לו מעל 50 הודעות באתר.
VIP יוכל לפרסם כמה שהוא רק רוצה.

לעיניין פרסום באתר, האתר מהיום יהיה סגור למפרסמים אשר אינם תומכים באתר. כל טלפון כתובת, סקירת מוצר, או כל דבר אחר שמפרסם חנות או אתר שאינם תומכים בנו, יורד לאלתר.
ניסינו, פנינו אבל זה כנראה לא עובד פה בארץ, חבל...
אני אבל בטוח שיהיו עוד הפתעות, ויש אחת שתפוצץ לכם את הגבות, תהיו סובלניים זה ישתלם.

הינה הטבלה של חבר וחבר VIP

תודה שוב

PAM

יפים
04-25-2010, 11:51 AM
וואויווה, אני חבר V.I.P. איזה חזק זה:D.

TazmanianDevil
04-25-2010, 11:59 AM
בזכות חבר !

shay2320
04-25-2010, 12:11 PM
מה עם נטולי חשבון PAY PAL?

אייל_פ
04-25-2010, 01:48 PM
גם אני שילמתי.
לדעתי צריך להוסיף דברים לאלו שמשלמים כדי להמריץ את כולם להיצתרף. הרצאות, מודלים של טיסנים לסימולטור, סירטוני הדרכה וכול'. כשאני בניתי את המוסטנג, חיפסתי סט צילומים של המטוס ואז ראיתי שאם משלמים לפורום rcscalebuilder, מקבלים סט כזה. זה היה המניע לשלם לפורום. אפשר לעשות דבר דומה עם הסירטונים שמלמדים איך עושים תרגילים בסימולטור.

guy_i
04-25-2010, 02:36 PM
מעולה , אני חבר V.I.P :D

TazmanianDevil
04-25-2010, 03:31 PM
מה עם נטולי חשבון PAY PAL?

תנסו אולי דרך חבר.
או במפגש או התחרות הבאה אנו נעשה רישום מסודר גם כן.

תדה שוב לנרתמים,

עדי

יפים
04-25-2010, 09:32 PM
אני ממש מאוכזב, ים אנשים דיברו כאן על טיסנים יקרים ותרומה קטנטנה למען האתר היפה והבייתי שלנו ומה, נתרמו כוללה 160$? אז למה כל הדיבורים, אין כאן 30 חברים שמוכנים לזה?

TazmanianDevil
04-25-2010, 10:50 PM
אני ממש מאוכזב, ים אנשים דיברו כאן על טיסנים יקרים ותרומה קטנטנה למען האתר היפה והבייתי שלנו ומה, נתרמו כוללה 160$? אז למה כל הדיבורים, אין כאן 30 חברים שמוכנים לזה?
מחכים.

גיא חנוך
04-26-2010, 12:08 AM
210 $

יאללה חברים...

snowflake
04-26-2010, 02:56 AM
250 $

lior.metargem
04-26-2010, 07:20 AM
מחכים.

היי עדי איך אני משלם דרך PAY PAL יש חשבון אבל משם מה הוא לא מאשר את התשלום
עדי עזור לי בבקשה בפרטי

תודה

TazmanianDevil
04-26-2010, 09:46 AM
התשלום עודכן ליאור.

ח'ברה, למי שיש בעיה עם PAYPAL
יכול לשלוח לי צ'ק, מזמן או מספר כרטיס ונרשום אותו.
הכתובת היא
שלמה באום 17/5
ירושלים 93123

טלפון 0507802327

ה-PAYPAL עובד תראו בעצמיכם.

תודה

PAMSTAFF

NAVICK
04-26-2010, 08:09 PM
התשלום עודכן ליאור.

ח'ברה, למי שיש בעיה עם PAYPAL
יכול לשלוח לי צ'ק, מזמן או מספר כרטיס ונרשום אותו.
הכתובת היא
שלמה באום 17/5
ירושלים 93123

טלפון 0507802327

ה-PAYPAL עובד תראו בעצמיכם.

תודה

PAMSTAFF

עדי ,זה קצת מסוכן שצ'ק יסתובב ברחבי מדינת ישראל,
אולי תעשו דף שבו יהיה אפשר להכניס פרטי VISA ולשלם איתה ,
אני בטוח שזה יהיה פיתרון יותר פשוט ויעיל מPAYPAL,מה גם שלפי דעתי אין להרבה אנשים חשבון PAYPAL עם כרטיס אשראי

SuperTiger
04-26-2010, 08:17 PM
היי,
עדי אני מעדיף לשלם לך בתחרות:) זה אפשרי נכון?..

יאלה חבר'ה לשלם!
פאם זה ביתנו

3Dbuster
04-26-2010, 08:36 PM
עדי ,זה קצת מסוכן שצ'ק יסתובב ברחבי מדינת ישראל,
אולי תעשו דף שבו יהיה אפשר להכניס פרטי VISA ולשלם איתה ,
אני בטוח שזה יהיה פיתרון יותר פשוט ויעיל מPAYPAL,מה גם שלפי דעתי אין להרבה אנשים חשבון PAYPAL עם כרטיס אשראי

היי ניב ,

PayPal היא הדרך הנפוצה ביותר , והבטוחה ביותר שניתנת לנו ,

מכיוון שאין לנו מערכת תשלום אחרת אנו נאצלים להעזר בה.

בכל מקרה , אין שום בעיה לרכז את הכסף לחבר שכן יש לו חשבון , ולהודיע לנו מי מהחברים תרם.

אך אם תעדיפו להעביר לאחד מאיתנו גם זה אפשרי ,אנחנו כמובן נשלח לכם את הקבלה מPayPal

תודה חברים ! :)

עידו ,

יפים
04-26-2010, 11:52 PM
למה היתה לי הרגשה שזה בדיוק מה שיקרה? איפה כל האלו שדיברו על הוצאות אדירות לטיסנים יקרים. חברים, אף אחד לא משח אותכם בלשון. כרגע הגענו כמעט לחצי הסכום הנדרש אבל זה לא מספיק. אם לא נצליח לגייס את כל הסכום אז לא עשינו כלום וזה כבר מאוד חבל כי אני לא מכיר אתר אחר שיהיה פתוח אצלי במחשב נונסטופ ויהיה מעניין לי לבדוק מה קורה שם ולשתף אחרים בפרויקטים שלי. ממש חבל שעוד פעם אחרי שמגיעים לתוצאות גבוהות נסגור את אתר שוב.

guy_i
04-27-2010, 12:22 AM
כל הכבוד רון .
בובת טייס ליאק החדש שלך במתנה ממני על ההתגייסות המהירה :D

קובי פ.
04-27-2010, 12:34 AM
עדי , לא למהר בבקשה , תן עוד שבוע - שבועיים זמן לחברים , אני מאמין שתוך כמה ימים יתחילו להגיע מעטפות עם הכסף , גם ב RCSB לקח להם יותר מחודשיים למלא את הקופה ושם יש אלפי חברים .

סבלנות , תנו לזמן לעבוד קצת .

denver101
04-27-2010, 05:21 PM
עוד תורם התווסף לנו היום...
DENVER 101 הלא הוא חנן דרורי, עם תרומה של 100 ש"ח.

תודה רבה חנן !! ותבקר מדי פעם.

בסוף תמיד חוזרים לבית חחח :D ובאמת בכיף

יפים
04-27-2010, 05:30 PM
חנן איש מה קורה? איפה נעלמת?;) יש טיסנים, הטסות?

denver101
04-27-2010, 05:48 PM
חנן איש מה קורה? איפה נעלמת?;) יש טיסנים, הטסות?

וואלה הכל טוב מה איתך? הייתי בהפסקה מהתחביב עקב חוסר זמן מכרתי את כל הטיסנים שלי עכשיו מתחילים לחזור חחח מה עם הטיסן הכתום (הקרש ) שאז בנית והטסת במנחת אצלנו ?
הוא למכירה?

יפים
04-27-2010, 06:02 PM
ממש לא, זה טיסן הטוב ביותר שיש לי, כזה דבר לא מוכרים;). אני מאמין שאתה תמצא טיסן טוב.

afridman
04-27-2010, 07:04 PM
עוד שני תורמים נוספים...

דן ענבי הלא הוא KOUGER עם$20ִ
אליעד שלנו תרם עוד 20$ סה"כ 30

תודה רבה ח'ברה על הכל...!!!
שלום לכולם
אני אתחיל בכך שאכן כל הכבוד לאתר למנהליו וכו וכו...
אני אמשיך בכך שתרומה פירושה תרימה - לא חובה אלא רשות, וכל אדם תורם כראות עייניו או כיכולתו!.
אני מבין שעלות תיפעולית של אתר הינה לא נמוכה ואכן הנטל נפל על אנשים והם לא אמורים לשלם על כך וכו וכו.
אבל תחשבו על דברים שעלולים להיגרם עקב ה"דרישה לתרומה ויצירת מעמדות כאלה ואחרים , 3 חברים (ילדים) אשר גולשים בפורום 2 ממצב כלכלי בינוי ואחד (לא עלינו) פחות : עכשיו הם נהיים חברי VIP בעוד הילד השלישי לא (איך אותו ילד שאין לו 20$ ירגיש עם פרופיל חברות נחות יותר) ושוב נכון שלא מעיפים אותו מהאתר אך עדיין.
ועוד משהו , אם אדם יכול לתרום סכום כזה או אחר מעולה , אבל לפרסם שפלוני אלמוני תרם סכום כזה ואחר תרם סכום אחר עלול לגרום קצת בעייתיות.
לבסוף אכן סכום התרומה אכן נמוך יחסית 20$ (שוב תלוי למי) , אבל אם משהו מעונין לתרום (מהמון שיקולים) 5$ , מה תרומתו לא מספיק טובה?, ישנן עוד לא מעט פעולות שאפשר לנקוט בכדי להוזיל עליות (פניה לתמיכה ממשלתית ORG) , או קלוב התעופה או הכנסת באנרים לאתר או חיפוש Hosting מוזל יותר.
אני חס וחלילה לא מנסה לפתוח במריבה ואכן יפה מאוד שהשכילו להשאיר חברים גם ללא יכולת תשלום - כל המטרה פה זאת להאיר את עיניכם בנקודת המבט שלי.

יפים
04-27-2010, 07:52 PM
שלום לכולם
אני אמשיך בכך שתרומה פירושה תרימה - לא חובה אלא רשות, וכל אדם תורם כראות עייניו או כיכולתו!.
אני מבין שעלות תיפעולית של אתר הינה לא נמוכה ואכן הנטל נפל על אנשים והם לא אמורים לשלם על כך וכו וכו.
אבל תחשבו על דברים שעלולים להיגרם עקב ה"דרישה לתרומה ויצירת מעמדות כאלה ואחרים , 3 חברים (ילדים) אשר גולשים בפורום 2 ממצב כלכלי בינוי ואחד (לא עלינו) פחות : עכשיו הם נהיים חברי VIP בעוד הילד השלישי לא (איך אותו ילד שאין לו 20$ ירגיש עם פרופיל חברות נחות יותר) ושוב נכון שלא מעיפים אותו מהאתר אך עדיין.
ועוד משהו , אם אדם יכול לתרום סכום כזה או אחר מעולה , אבל לפרסם שפלוני אלמוני תרם סכום כזה ואחר תרם סכום אחר עלול לגרום קצת בעייתיות.
לבסוף אכן סכום התרומה אכן נמוך יחסית 20$ (שוב תלוי למי) , אבל אם משהו מעונין לתרום (מהמון שיקולים) 5$ , מה תרומתו לא מספיק טובה?, ישנן עוד לא מעט פעולות שאפשר לנקוט בכדי להוזיל עליות (פניה לתמיכה ממשלתית ORG) , או קלוב התעופה או הכנסת באנרים לאתר או חיפוש Hosting מוזל יותר.
אני חס וחלילה לא מנסה לפתוח במריבה ואכן יפה מאוד שהשכילו להשאיר חברים גם ללא יכולת תשלום - כל המטרה פה זאת להאיר את עיניכם בנקודת המבט שלי.

שלום לך,
כל מה שכתבתה בהחלת נכון, אבל אנו, חברי האתר הזה שומרים או מנסים לשמור את כל הפוליטיקה מחוץ לאתר וזה לא משנה האם אתה VIP או חבר פשוט. זה בדיוק השוני בין האתר הזה לאחרים. אני למשל לא צריך את הVIP הזה, אני רק רוצה שיהיה לי מקום לדבר על התחביב היפה שלי ושל כולנו. כל אחד מוזמן לתרום כמה שהוא יכול או רוצה וגם לא לתרום וילד שאין לו יכולת לתרום מוזמן גם לגלוש באתר וזה ממש לא המקום להשואות. אני גם חושב שלפרסם מי וכמה תרם זה רעיון מצוין כי אנו לא בבחירות לממשלה וזה ממש טוב שכולם ראוים מי באמת תומך באתר. אנו רוצים להישאר עם התר הנפלא שלנו ולא לסגור אותו.

TazmanianDevil
04-27-2010, 07:56 PM
שלום לכולם

אפתח ב-WASSS UP
כדי שא תחשבו שאני כועס, נהפוך הוא אנו מאוד שמחים שהעלת את ההארה הזו כדי שנוכל להגיד מילה או שתיים על העיניין שאתה כתבת אבלך אני בטוח שהיו ח'ברה שחשבו את זה ולא כתבו מסיבות אישיות.

אז כך, ברשותך אעבור הארה הארה...
1. הכל הוא בגדר תרומה לאתר בלבד, כאשר כתבנו שאם לא יהיה לנו מהיכן להשיג מימון להמשך תפעולו נסגור את האתר ממש לא צחקנו.
עד היום הוצאנו כל אחד מהמייסדים שהם 5, זיו ביטון, עידו שגב, עדי כוכב, יונתן שגב, ליאור מרקו, סכום שיכולנו לקנות טיסן 50 סמ"ק על כל ציודו כולל שלט...כלומר בסביבות ה-8000 ש"ח.
שנתיים לקחנו את הפרוייקט עלינו, לא חשבנו שהאתר יגדל כל כך, שנעשה המון מפגשים, שנקים ליגת IMAC בקלוב ו...שנעשה אירועים שיעלו בסופו של דבר המון כסף, הרגשנו בתחושת שליחות, באמת...לא הייתנ לנו כוונה בכלל לדרוש או לבקש, אומנם עשינו כל מיני דברים שיכולים אולי להכניס לנו פה ושם כסף אבל, מצאנו את עצמינו תקועים עם חולצות, ומחלקים אותן חינם לחברים באתר או מוכרים אותן במחיר עלות, אותו כנ"ל גם לוחות שנה שעשינו ומדבקות שחילקנו או מכרנו במחירי עלות.
אז מזה לא יצא לנו הרבה. הדענו למצב שדי, אין יותר מאיפה, השרשור הזה היה המוצא האחרון, אחרי הכול השקענו המון אבל המון שעות שמתוגמות לימים, שבועות וחודשים, על כסף אני לא מדבר כי הוא כאין וכאפס לעומת הזמן...עשית צבא לא ?! אתה יודע...עוד לא נולד הממזר שיעצור את הזמן.
בקיצר אם לא היו ח'ברה שיתרמו היינו סוגרים את האתר !

2. "מעמדות" ובכן...עשינו את זה כבר מזמן... רק שאז מי שכתב יותר באתר קיבל את הדרגה ... אז זה היה "חבר" מ-25 עד 100 הודעות "חבר פרימיום" מ-100 עד 400 ו-VIP למי שכתב מעל 1000 הודעות.
"המעמדות" שאנו אוהבים לקרוא להן, דרגות, לטעמנו חשובות כי הן כן מדרבנות חברים לגלוש יותר, אולי.
לעיניין התרומות, מה שאנו מכירים בחו"ל וואללה הלוואי היה תופס פה בעשירית האחוז, הבחור שתרם...יכול באותה מידה של ספקנות לומר "רגע אני תרמתי ההוא לא תרם, איך זה שאני והוא מקבלים אותו הדבר" כולנו בני אדם, והניסיון מלמד שיש דברים בגו... ולכן, החלטנו לקחת את דרך המחשבה שלך שגורסת שכולנו שווים ותורמים, לדרך המחשבה שצויינה לעיל ולעשות מין גוגל מוגל חיובי, מה עשינו ? אמרנו, מי שתורם מבחינתנו עוזר לאתר להתקיים, בפירוש כך, להתקיים, מבחינתנו הוא אחד מאיתנו. ולכן אנו ניתן לו יותר סמכויות ואפשרויות. אך לא זנחנו את מי שלא תורם הח'ברה הללו הם חברים לכל דבר ועיניין ורשאים לעשות הכל כמו שהיה עד עכשיו, גלישה העלאה הורדה צפייה הכל לא מנענו מהם כלום.
אין פה איפה ואיפה.
למה אנו מפרסמים מי נתן מה וכמה כדי לעודד ולהראות שאנו קרובים ליעד ?! אין פה ניקור עיניים, אם כן חוזרים בנו ונוריד זאת.
לעיניין סכום התרומה, כל סכום יבוא בברכה, בלי יוצא מהכלל.

3. לעיניין ORG, GOV ושאר חברי להקת כוורת....
וואללה אין דבר שלא ניסינו, חוץ מלשבת על הגדר.
פנינו לכל אבל לכל החנויות בארץ, לא התייחסו אלינו בכלל, היחיד שהתייחס זה גיא מ"שלט רחוק" היחיד שתרם, אבל תרם ! זו אולי הסיבה שח'ברה ראו פה המון באנרים של "שלט" ואולי חשבו שזה עוד אתר של "שלט" אבל לא, הוא תרם כי הוא רצה בזכות ולא בחסד.
אבל עד מתי אפשר לאכול א העוגה ולהשאיר אותה שלמה ?!
פנינו לחנויות אחרות, לא התייחסו אלינו כלל, וחלקן משכו אותנו באף, כן אןלי נראה, פרסמנו מוצרים וסקירות של אותן חנויות כדי שיראו שהשד לא כל כך נורא, אנחנו מ'זה חמודים, אבל המייל שלנו לא הוציא אפילו מנגינה של מארש, יבש כמו צנון הוא היה.
לא היתה לנו ברירה אלא לפנות עליכם.
מה שכן, לפני יומיים קיבלנו אישור מהחברה של ירון קוריאת שהם יהיו מוכנים לעזור לנו במימון האתר גם כן, אז אנחנו אופטימיים.
מה שכן, כשהעיניין יעבור, כל אבל כל מה שיהיה עודף, יחזור רק אליכם, בצורה של מתנות ופרסים שנעשה פה, אין לאף אחד מאיתנו עיניין לעשות פה רווחים...ביננו, לא מזה אני קונה את הדלק לטיסן.

PAM עד היום תרם המון לקהילת הטיסנאים בארץ....
# הקמנו את האתר
# הקמנו את ליגת IMAC בקלוב, לא פשוט כלל לקח שנה לעשות זאת, עם המון עבודה.
# מפגשים וימי הטסה משותפים לקידום הענף בארץ. PAMFESTS
# סדנאות מרוכזות למטיסים ושופטים.
# ועוד ועוד...

ואנו מתכננים משהו באוגוסט שיעיף לכם את הגבות...

ronkadosh00
04-27-2010, 08:29 PM
אני VIP

מאי
04-27-2010, 09:48 PM
ואנו מתכננים משהו באוגוסט שיעיף לכם את הגבות...
אללה מחכים מחכים....:):):)

saportas
04-28-2010, 09:54 PM
גם אני תרמתי את חלקי הדל .
הפורום הזה יכול להיות הפורום המוביל בארץ .
אין עוד פורום בארץ שאתה יכול לקבל עצות ממטיסים
בקנה מידה עולמי ,שמדברים אתך בגובה העיניים ::)
שווה כל דולר !
תודה מקצוענים.

snowflake
04-29-2010, 02:31 AM
אני לא יכול שלא להרים גבה, ולתמוה על הלך הרוחות, שמאפיין אולי במידת מה, את החתך הסוציאלי בארץ. כדי לפשט את העניין, אני אקצין אותו בכוונה.
יש את אלה שתמיד חייבים להם הכל. הם תמיד יושבים בצד ומסתכלים איזה יופי מישהו אחר עובד, אבל לא מושיטים יד. כמה טוב ומה נעים, שבת אחים גם יחד. אלו אותם אנשים שרוצים לחימה עיקשת באויבנו, אבל מיהרו ללכת לק"בן כשקיבלו מעטפה צהובה בדואר. הם גם תמיד אלה שדורשים המון מאחרים, מקטרים בלי סוף ולא דורשים מעצמם כלום. פאקינג אגואיסטים. מי? מי זה? לא..מה פיתאום אני??? זה הוא!
אז אני לא תרמתי לאתר הזה גרוש. תרמתי לעצמי בלבד. אני אוהב את האתר. אני גולש לעיתים קרובות. אז תרמתי רק, ואך ורק לעצמי. אגואיסט? כן,בדיוק ככה.
ויש את אלה שמבינים, שרק ב י ח ד יש כח, ורק ביחד זה כיף, ויש עוד דברים בעולם מעבר לקצה האף שלי ולעומק הכיס שלי. ומי שלא חושב כך, יבושם לו. אנחנו כנראה- לא ממש נהיה חברים.
אז חברה- קאט דה בולשיט. אף אחד לא חייב לכם כלום.

קובי פ.
04-29-2010, 09:37 AM
ליאור , אתה לא קראת או הבנת נכון , המעטפה הצהובה ( בזמני היתה חומה ) היא המעטפה שמקבלים לגיוס למילואים ורק אחרי קבלתה רצים לקב"ן .
טיפה הבנת הנקרא לפני שקופצים .

גדי , אני איתך , בגלל זה העלתי את הצעתי , אני לא חובב בכלל את תרבות ה-"שנורר" ולא חושב שהפורום צריך " טובות " או " תורמים " .

אני מעדיף דמי חבר קבועים שעם שילומם אני יודע בדיוק מה אני מקבל תמורתם וכמו שאני משלם לקה"ל או כל מועדון אחר שאני חבר בו .

אם פורום או יותר נכון מי שנקרא " מועדון הסקייל הישראלי " מרשה לעצמו לגבות 250 שקל לשנה מהחברים בו ואני מאמין שהתמורה המתקבלת על ידי החברים היא בערך באותה הרמה כמו אצלנו אז פה בוודאי ניתן לגבות 100 ש"ח מחבר לשנה בלי בושה , בלי "טובות " ובלי תרומות ....!

מי שרוצה להיות חבר שישלם וזהו , זה פחות מגלון דלק טיסנים .

יפים
04-29-2010, 10:01 AM
יפה קובי, זה בהחלט פחות מגלון דלק, אבל אני עדין לא ראיתי אותך ברשימת התורמים וזה לא משנה האם אתה רוצה להיות חבר או לתרום קצת כי אנחנו כאן כולנו אותה רמה.

אייל_פ
04-29-2010, 10:14 AM
הי קובי, תרשה לי קצת לתקן אותך, רוב הכסף הולך לארוע שאנחנו עושים בראשון פעם בשנה. חלק קטן מימנו הולך לפורום. אבל זה ממש לא משנה, אנחנו משתמשים בפורום אז אנחנו צריכים גם לתחזק אותו. החברה פה עושים עבודה מצויינת גם בפורום וגם בנושא התחרויות. זה ממש לא פייר שאחרי כל המאמץ שלהם, הם גם צריכים לשלם "קנס".

snowflake
04-29-2010, 10:40 AM
exactly

LOTAN
04-29-2010, 02:56 PM
מה לגבי להפוך את האתר למועדון טיסנאים?
כל אחד שמעונין יהיה חבר במעודון וישלם אחת לשנה X ש"ח. ככה יהיה כסף גם לאחזקת האתר וגם לפעילויות שבאות מסביב.
אני לדוגמה חבר במעדון רכב ( www.psi.co.il (http://www.psi.co.il) ) וכל שנה אנחנו מחדשים את המנוי מחדש.
בפורום עצמו יש את הפורומים שפתוחים לכולם ובנוסף יש פורומים סגורים לחברי מועדון בלבד.
בנוסף לפורום יש אחת לחודש מפגש חברים שבוא נפגשים כולם וגם חברים חדשים יכולים להגיע ולהרשם למועדון.
יש מלא פעילויות/הרצאות/ימי מסלול לאורך כל השנה ומי שחבר מועדון או משלם פחות, או לא משלם בכלל באירוע. מי שלא חבר מועדון ומעוניין להגיע לאירוע משלם סכום סמלי שנכנס לקופת המועדון.
לדעתי רק בצורה הזו נוכל ביחד לאחזיק את האתר המדהים הזה ולשמור עליו כמו שהוא וכמובן לשמר את הקהילה הזו שרק גדלה כאן מיום ליום.

לוטן

Saar 3-D
04-29-2010, 03:25 PM
עדי,
כמו שהועלה בשירשור אין לי פייל-פאל ואני מאוד מעונין לשים את חלקי הקטן לתחזוקת האתר.

אז נוכל לעשות בתחרות איימק איסוף ?

TazmanianDevil
04-29-2010, 03:33 PM
כל אחד שמעונין יהיה חבר במעודון וישלם אחת לשנה X ש"ח. ככה יהיה כסף גם לאחזקת האתר וגם לפעילויות שבאות מסביב.
אני לדוגמה חבר במעדון רכב ( www.psi.co.il (http://www.psi.co.il) ) וכל שנה אנחנו מחדשים את המנוי מחדש.
בפורום עצמו יש את הפורומים שפתוחים לכולם ובנוסף יש פורומים סגורים לחברי מועדון בלבד.
בנוסף לפורום יש אחת לחודש מפגש חברים שבוא נפגשים כולם וגם חברים חדשים יכולים להגיע ולהרשם למועדון.
יש מלא פעילויות/הרצאות/ימי מסלול לאורך כל השנה ומי שחבר מועדון או משלם פחות, או לא משלם בכלל באירוע. מי שלא חבר מועדון ומעוניין להגיע לאירוע משלם סכום סמלי שנכנס לקופת המועדון.
לדעתי רק בצורה הזו נוכל ביחד לאחזיק את האתר המדהים הזה ולשמור עליו כמו שהוא וכמובן לשמר את הקהילה הזו שרק גדלה כאן מיום ליום.

לוטן

הי לוטן,

הקדמת אותנו.
בתחרות הקרובה על זה בדיוק רצינו לדבר.
יש עיניין לעשות זאת. אבל בינתיים, כל עוד הבאר ריקה, לא ניתן לשאוב כלום.

יש לנו המון תכנונים וכוונות, אבל כל עוד אין שיתוף פעולה עם החברים, מה אתה רוצה שנעשה.

אנו כן רוצים שהאתר יהיה בסופו של דבר יהיה פתוח לכל אחד.

saportas
04-29-2010, 07:21 PM

לוטן לדוגמה!
כיוון שסתומים או סדר הצתה לשברולט שנת 64 אתה צריך
להיות חבר וגם "לשלם" כנל.אלקטרוניקה ועוד ועוד,
:)

קובי פ.
04-29-2010, 09:10 PM
אייל , סלח לי אם לא הבנת אותי , הכוונה שלי בדוגמא לא היתה מתוך שלילה אלא מתוך חיוב , זאת ההחלטה של חברי או הנהלת המועדון ועל כך יכובדו , מה נעשה עם הכסף זה כבר לא משנה , ברור לי שהכל הולך למטרות חיוביות ואין שום צורך להתנצל .

יפים , התגובה שלך זה בדיוק המצב שלא רציתי להגיע אליו , מעכשיו כל מי שלא " תרם " או שלא מופיע ברשימה מכל סיבה שהיא אין לו יותר זכות דיבור ? , עכשיו אולי תבינו כולם ממה בדיוק רציתי להמנע .

TazmanianDevil
04-29-2010, 09:33 PM
קובי אני לא חושב שזה מה שרצינו שיהיה וזה ממש לא מה שעשינו.
כולם יכולים לגלוש ולראות מה יש באתר, לכתוב הודעות ועוד... לח'ברה שתרמו, הם מאותו רגע נהיו כבר חלק מאיתנו, ניתן לומר אפילו שותפים לאתר, בערבון מוגבל, אבל כן, שותפים. אלמלא התרומות הללו, כן, האתר היה נסגר ואני אומר את זה בצורה חד משמעית, אולי לא הבנתם עד כמה היינו רציניים.
כל העיניין הזה הוא לא להרוויח קולות, ממש לא.
לעיניין האיפה והאיפה, אין פה עיניין לעשות זאת ואף פעם לא כיוונו לכך, מה כן, כמו שכתבתי מקודם, התורמים, הם כעת שותפים, לא מגיע להם יותר סמכויות ?
מי שמבין את זה אחרת, חבל, לא לזה כיוונו ויחלנו.
אנו עשינו, עושים ונעשה דברים שרק יעלו את מודעות הטיסנאות והקלוב לתעופה בארץ, מי שחושב אחרת, טועה ומטעה...

afridman
04-30-2010, 06:22 AM
אני לא יכול שלא להרים גבה, ולתמוה על הלך הרוחות, שמאפיין אולי במידת מה, את החתך הסוציאלי בארץ. כדי לפשט את העניין, אני אקצין אותו בכוונה.
יש את אלה שתמיד חייבים להם הכל. הם תמיד יושבים בצד ומסתכלים איזה יופי מישהו אחר עובד, אבל לא מושיטים יד. כמה טוב ומה נעים, שבת אחים גם יחד. אלו אותם אנשים שרוצים לחימה עיקשת באויבנו, אבל מיהרו ללכת לק"בן כשקיבלו מעטפה צהובה בדואר. הם גם תמיד אלה שדורשים המון מאחרים, מקטרים בלי סוף ולא דורשים מעצמם כלום. פאקינג אגואיסטים. מי? מי זה? לא..מה פיתאום אני??? זה הוא!
אז אני לא תרמתי לאתר הזה גרוש. תרמתי לעצמי בלבד. אני אוהב את האתר. אני גולש לעיתים קרובות. אז תרמתי רק, ואך ורק לעצמי. אגואיסט? כן,בדיוק ככה.
ויש את אלה שמבינים, שרק ב י ח ד יש כח, ורק ביחד זה כיף, ויש עוד דברים בעולם מעבר לקצה האף שלי ולעומק הכיס שלי. ומי שלא חושב כך, יבושם לו. אנחנו כנראה- לא ממש נהיה חברים.
אז חברה- קאט דה בולשיט. אף אחד לא חייב לכם כלום.
אני חושב שהלכת פה רחוק מדי , כל כל מי שלא תורם הוא אגואיסט או השתמט מהצבא?.
ושוב לא הלך רוחות ולא רוחות כלל (רוחות יש בחוץ שמטיסים) מי שרוצה לתרום סכום כזה או אחר מגניב מי שלא גם מגניב אף אחד לא חייב כלום(פעם אחרונה שבדקתי לא חוקקו חוק תרומה חובה - תרומה הינה רשות מעצם הגדרתה).
צבא זה משהו אחר (חובה) והוא נושא אשר כלל לא קשור לנושא.
ביחד יש כוח ולבד יש כוח , כל אחד עושה את השיקולים שלו ולא צריך להיכנס לו לכיס או לבדוק לו את קצה האף.

קובי פ.
04-30-2010, 09:21 AM
עדי , אתה לא הבנת כנראה את כוונתי ובנוסף אני יודע ובטוח שכל מה שאתה עושה נועד לטובת התחביב שלנו וחברי הפורום ולא לטובתך האישית , לא סתם נכתב : " הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות " .

אני לא נגד השתתפות בתשלום אחזקת האתר , אני נגד " תרומות " שטובת הנאה בצידן .

ברגע שפרסמת את רשימת התורמים ואיזה סכום נתרם יצרת בלי כוונה ואני גם בטוח שבתמימות מלאה איפה ואיפה ויצרת לחץ חברתי סמוי , משהו שמזכיר את המכירה של עליה לתורה בבית הכנסת כאשר כל אחד מנסה להתעלות על השני בסכומים , נוצר כאן חוסר שוויון בין האנשים ואני בטוח שבעתיד יגיעו אליך תגובות של " אני תרמתי יותר ומגיע לי " או תגובות של " למה הוא תרם פחות וקיבל יותר " , את זה רציתי למנוע על ידי תשלום קבוע של דמי חבר ובלי " רשימות מכולת " .

" תרומה " היא דבר שנעשה בסתר בצורה אנונימית ללא כל כוונת תמורה , כך לפחות אני תורם .

מאוד לא מוצא חן בעיני לאן הדברים התפתחו , וחבל ! .

כרגע מאוד לא נוח לי ואני מאוד מהסס ושוקל את המשך דרכי בפורום , לא לזה שאפתי .

TazmanianDevil
04-30-2010, 10:53 AM
טוב, אז בוא נעשה סדר...

כל אחד לקח את זה לכיוונים אללה ייסטור.

לגיהנום גם כך כולם נגיע.
קובי אם המשך דרכך בפורום נשקל, פספסנו פה משהו ובגדול, בטח שלא לזה יחלנו !!!

אז בו רגע נעשה סדר...

אני ממש לא חושב שתרומה היא בסופו של דבר טובת הנאה...מה אנו כבר נותנים לח'ברה שתרמו, יותר תמונות ופרופיל ?! זה יותר עיניין של סטאטוס, ומגיע להם !!

אני חוזר ואומר, היו שתי אופציות והן כאלה,
1. לא היו תרומות, לא היה איך לקיים את האתר, האתר נסגר, כולם הולכים הביתה....
2. היינו סוגרים את האתר לחברים רשומים, היו נרשמים 15 חברים, לא היינו מכסים את עלות האתר, האתר היה נסגר, כולם הולכים הביתה....

אופציות נוספות :
1. תרומה לאתר ודירבון החברים לתרום כי אז אם לא האתר יסגר
2. ניסיון נוסף של פרסום באתר על ידי חנויות

ומשהו בשביל קוריוז, עדיין לא השלמנו את תשלום האתר, אנו צריכים לשלם עוד 2400 ש"ח, עם כל הדיבורים שהיו פה עד עכשיו, מאיפה אנו נשיג את התשלום הזה ??
חברות, תרומות, ניסינו הכל, כיסינו רק בקושי מחצית מהסכום.

אני פונה אל כל החברים, אם עד ה-10 לחודש מאי לא נמצא תורם/ים שיוכלו לכסות לנו את הסכום הזה, האתר יסגר לאלתר.
כרגע מתוך ה-2400 ש"ח הצלחנו לגייס, מה שאתם רואים למעלה בסרגל התרומות, סכום נוסף של 1200 ש"ח כבר שילמנו.

כולם מדברים על עקרונות ומה אם....טוב, אז מה אם... האתר לא ימצא תורמים והוא יסגר ?!
מה בסה"כ ביקשנו, תרומה כדי שנוכל להחזיק את האתר לעוד שנה ?

די, מי שרוצה יתרום, מי שלא, לא יתרום.... חברות 10 !
כל הזמן שאלות ומה אם, וביינתיים אנו הולכים לכיוון של מצוק, אני לא רואה דרך אחרת....
ב-FG אני זוכר היה גם כן את אותו סיפור פעם, שלחתי להם מעטפה עם 15$ מזומן, לארה"ב, כן במעטפה לארה"ב הסתובבו להם 15$ מזומן, אבוי, אבל היא הגיע, ולא שאלו שם שאלות, קיבלו כולם באנר תודה וזהו, רק כאן על כל דבר צריך לתת דין וחשבון...
תעשו מה שאתם רוצים....אני לא דיפלומט, אבל הייתי חייב להגיד את זה, סליחה !

eliad
04-30-2010, 11:12 AM
טוב, אז בוא נעשה סדר...

כל אחד לקח את זה לכיוונים אללה ייסטור.

לגיהנום גם כך כולם נגיע.
קובי אם המשך דרכך בפורום נשקל, פספסנו פה משהו ובגדול, בטח שלא לזה יחלנו !!!

אז בו רגע נעשה סדר...

אני ממש לא חושב שתרומה היא בסופו של דבר טובת הנאה...מה אנו כבר נותנים לח'ברה שתרמו, יותר תמונות ופרופיל ?! זה יותר עיניין של סטאטוס, ומגיע להם !!

אני חוזר ואומר, היו שתי אופציות והן כאלה,
1. לא היו תרומות, לא היה איך לקיים את האתר, האתר נסגר, כולם הולכים הביתה....
2. היינו סוגרים את האתר לחברים רשומים, היו נרשמים 15 חברים, לא היינו מכסים את עלות האתר, האתר היה נסגר, כולם הולכים הביתה....

אופציות נוספות :
1. תרומה לאתר ודירבון החברים לתרום כי אז אם לא האתר יסגר
2. ניסיון נוסף של פרסום באתר על ידי חנויות

ומשהו בשביל קוריוז, עדיין לא השלמנו את תשלום האתר, אנו צריכים לשלם עוד 2400 ש"ח, עם כל הדיבורים שהיו פה עד עכשיו, מאיפה אנו נשיג את התשלום הזה ??
חברות, תרומות, ניסינו הכל, כיסינו רק בקושי מחצית מהסכום.

אני פונה אל כל החברים, אם עד ה-10 לחודש מאי לא נמצא תורם/ים שיוכלו לכסות לנו את הסכום הזה, האתר יסגר לאלתר.
כרגע מתוך ה-2400 ש"ח הצלחנו לגייס, מה שאתם רואים למעלה בסרגל התרומות, סכום נוסף של 1200 ש"ח כבר שילמנו.

כולם מדברים על עקרונות ומה אם....טוב, אז מה אם... האתר לא ימצא תורמים והוא יסגר ?!
מה בסה"כ ביקשנו, תרומה כדי שנוכל להחזיק את האתר לעוד שנה ?

די, מי שרוצה יתרום, מי שלא, לא יתרום.... חברות 10 !
כל הזמן שאלות ומה אם, וביינתיים אנו הולכים לכיוון של מצוק, אני לא רואה דרך אחרת....
ב-FG אני זוכר היה גם כן את אותו סיפור פעם, שלחתי להם מעטפה עם 15$ מזומן, לארה"ב, כן במעטפה לארה"ב הסתובבו להם 15$ מזומן, אבוי, אבל היא הגיע, ולא שאלו שם שאלות, קיבלו כולם באנר תודה וזהו, רק כאן על כל דבר צריך לתת דין וחשבון...
תעשו מה שאתם רוצים....אני לא דיפלומט, אבל הייתי חייב להגיד את זה, סליחה !

עדי אני איתך חבר !!!!!!! אני יתרום כמה שאני יכול בנתיים זה כול מה שהיה לי ליתרום :)

חברים תעשו מאמץ קטן ואני בטוח שאם כול חבר יתרום פה 10 דולר אנחנו נכסה את הסכום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guy_i
04-30-2010, 11:21 AM
טוב אז ככה , אני חדש פה בתור חבר , אך כאורח ביקרתי בפורום על בסיס קבוע .
הכיוון שתפס פה העניין הוא בדיוק הסיבה שבגללה , לדעתי , קשה לגייס עוד אנשים להירשם כחברים . אני בשום אופן לא רואה את התשלום שהעברתי כתרומה , נקבעו " דמי חבר " על סך 20$ ואותם שילמתי בשמחה . כל סכום שמישהו מעביר מעבר לך הוא מבורך ובא על מנת לתמוך בהמשך קיום האתר הנפלא הזה .
אני בטוח שאיש לא מעביר סכום גבוה מן הנדרש על מנת להיות בעל זכויות רבות יותר . כל עניין ה-V.I.P לדוגמא , הוא יפה ומשעשע , אך אם הדבר מפריע למישהו שאין ביכולתו לשלם , אני מוותר בשמחה על הטייטל .
אני מתאפק מלהשתמש במילים חריפות יותר אבל ראבק , מה ביקשו ? מחיר של מנוע ? של טיסן ? בסה"כ מחיר של חצי גלון דלק (אני מטיס עם 20% )...
אני חושב שהמטרה קצת מתפקששת ואם האתר ייסגר בגלל דמי חבר של פחות מ-40 איש , אז חבל , חבל מאוד .
אישית , נרשמתי כחבר על מנת להמשיך ולצפות בחוויות משותפות של זן מיוחד של אנשים , ועל הדרך גם ללמוד דבר או שניים , מקווה שזה יימשך .
בברכה
גיא

TazmanianDevil
04-30-2010, 11:42 AM
תודה גיא,

ח'ברה, תראו....

לא משנה כמה תתרמו אם כן או לא, כולנו חברים, PAM הוא בשבילכם ולמענכם.
אין פה כוונה לרווח אישי, ממש לא.
מי שיכול שיתרום מי שלא יכול שלא יתרום באמת, כולנו חברים.

התרומות הן מעכשיו אנונימיות, כדי שלא ילחיץ אולי, הורדנו את השמות של האנשים שתרמו ואת הסכום.

עדי

יפים
04-30-2010, 12:27 PM
כמו שפעם כתבתי כבר.
עדי, עשיתה נכון שפירסמתה מי וכמה, אחרת גם את זה לא היינו מסיגים. כמובן שאם לא נגייס את הסכום אז לא עשינו כלום אבל עכשיו לפחות יש תיקווה.
תודה לכולם.

TazmanianDevil
04-30-2010, 12:35 PM
OK ח'ברה, אני חושב שמיצינו את השירשור הזה.

נשמח לקבל תרומה מכל אחד ואחד מכם. בלי יוצא מהכלל.

נשתמע, בשורות טובות.

הצוות