PDA

צפה בגרסא המלאה : זקוק לעזרה דחוף בעיה בקנית שלט

saar3d
07-16-2008, 11:01 AM
שלום לכל העונים ותודה מראש, בקרוב מאוד אני עומד לרכוש שלט חדש כנירא 9 ערוצים העדפה לפוטבה אני מתלבת בין ה-9CHPS לבין ה-2.4 הדבר היחיד שמפחיד אותי הוא שב-2.4 יכולות להיבצר הפרעות אם למישהו יש 2.4 ויכול לענות לי האם הוא סומך עליו ושאין לו איתו בעיות זה יעזור לי מאד

TazmanianDevil
07-17-2008, 12:43 AM
SAAR3D
אין לך מה לפחד מ2.4 זהו כמו הטיסה הראשונה לחלל, מה שנרקא "צעד קטן לטיסן צעד עצום לטיסנאים"
ולא בכדי טכנולוגיה זו מאפשרת לכל שלט לקבל מין תדר לעצמו בעצם זה יחס של כמעת 1 למיליון שיהיו תדרים חופפים.
הטכנולוגיה היא כמו הטלפונים האלחותים שעובדים על אותה טכנולוגיה
לגבי שלט פוטאבה, בחירה נבונה אם אתה לא כל כך בטוח בטכנולוגיה הזו כי הוא יכול לבוא גם עם 72 וגם עם 2.4
כך שאתה יכול להינות מכל העולמות.
לסיכום קצר ולעניין...אין לך מה לפחד, זוהי טכנולגיה מוכחת והיא מקפצה ענקית לעולם הטיסנאות...יש מי שלוקח עדיין את העניין בערבון מוגבל וזה מובן קשה לעזוב משהו שהיית רגיל אליו, גם ליתרונות וגם לחסרונות ופתאום לשנות הכל, אותו הדבר היה שבאו סוללות הליטיום יון והליפו...היו וויכוחים מפה ועד סין למה עדיין כדאי להשתמש בנייקד כי...אני לא יודע ותראה איפה הליפו והיון נמצאים היום....ואלו סוללות שקיימות בשוק עשרות שנים כן??!!

3Disaster
07-17-2008, 02:40 AM
הי סער...
קודם כל אני איתך בכך שאתה מעדיף פוטאבה!:D
דבר שני...מעבר לזה שהיה קשה למצוא בחנויות שלטי 9 של פוטאבה מהסיבה הפשוטה שלאחרונה יצא ל 9CHP מחליף חדש הלו הוא 10C 2.4 לי כבר יש אותו מהיום הראשון שהגיע לארץ! מה גם...שאם תחליט ללכת על ה9 בכל זאת אם 2.4 הוא יצא יותר יקר מה 10C החדש!

בינתיים פוטאבה הוכיחה את עצמה (מבחינתי לפחות)!

בהצלחה...

saar3d
07-17-2008, 03:02 PM
תודה רבה על העצות נירא לי שאני קונה את ה2.4 הישתכנעתי שאין מה לפחד ממנו

3DCrazy
07-17-2008, 03:06 PM
תודה רבה על העצות נירא לי שאני קונה את ה2.4 הישתכנעתי שאין מה לפחד ממנו

זה הדבר האחרון שהייתי מפחד ממנו !!!

אני רואה אתה צריך איזה שיחה טובה... תתקשר אחשלי... יש לי כמה דברים לחדש לך :)

יום טוב.