צפה בגרסא המלאה : תחרות WORLD CAP F3A שוויץ
d3kid
06-16-2010, 12:23 AM
כמו בכל שנה מתקיימת ליגת F3A באירופה וכל שבועיים יש תחרות במדינה אחרת באירופה השנה כמו בשנים האחרונות אני נוסע לשוויץ לתחרות בריכנברג אשר בשוויץ זוהי תחרות רגועה עם 25 מישתתפים ברמה הבינלאומית שההבדלים בין הראשון לאחרון הוא 20 אחוז שמיתחרות בה ניבחרת שוויץ ליכתינשטיין וכמה חברה מבלגיה וגרמניה התחרות הי ידידותית רגועה ובנחת- 3 סיבובים ביומיים נותנים הרבה זמן לקישקושים ושתיה והתעדכנות במה חדש ומה הולך להיות בעתיד
המטרות שלי הם להיתאמן עם חברה אחרים לראות את הסיגנון של הסידרה החדשה (בתכלס אחרי שאתה יודע להטיס את התרגילים בצורה מושלמת ואתה מצליח לעשות אותם במרחק הנכון בכול רוח ואתה גם עושה את התרגילים בצורה מושלמת באותו מרחק ואתה גם שומר גובה ואחרי שאתה עושה אותם בצורה מושלמת במרחק הנכון בגובה הנכון אתה גם ממרכז אותם לפי החוקים....וכמובן שאתה עושה את הכל לשני הכיונים -כולם יודעים בתחרות להטיס מה שמעניין זה הסיגנון)
ולנסות להיכנס לעשיריה בתחרות הבעיה הי שהולך להיות גשום וסגרירי והחברה האילו מטיסים גם בגשם בתחרות בלי למצמץ
עכשיו אני מצתער שלא קניתי את השק נילון המטופש מיוניטד ואני הולך לשטוף את ה14 MZ בגשם אירופאי
התחרות תהיה ב יום שבת ראשון19-20 הקרובים אני אנסה לעדכן אותכם בחויות
נישתמע
P-51 missamerica
06-16-2010, 09:32 AM
שיהיה לך בהצלחה ותהנה מכל רגע
רק בלי פירורים ושובלי עשן
ofaingu
06-16-2010, 09:42 AM
בהצלחה אוהד!!!
3Disaster
06-16-2010, 01:18 PM
בהצלחה זרקו!
רוי שיבר
06-16-2010, 04:03 PM
בהצלחה זרקו!!!!!
beitar116
06-16-2010, 08:07 PM
בהצלחה!
אל תשכח לשתף :)
אריאל
קובי פ.
06-16-2010, 08:20 PM
כולנו מחזיקים לך אצבעות זרקו ( שחס וחלילה לא יקפאו ) .
בהצלחה לך .
TazmanianDevil
06-16-2010, 08:23 PM
זרקו תייצג אותנו בכבוד.
בהצלחה חבר.
עדי
SuperTiger
06-16-2010, 08:43 PM
אלה זרקו המון שהצלחה!
תחזור עם גביע!
בישבילנו אתה מקום 1
zach_c
06-16-2010, 09:20 PM
בהצלחה זרקו ראשון בטוח :)
snowflake
06-17-2010, 10:20 AM
זרקו - השמועות אומרות שאתה תותח לא קטן בכלל.... SO GO EAT THEM A LIVE !
העיקר שתיהנה....והרבה בהצלחה...
מה זה MZ-14 ?
d3kid
06-17-2010, 11:06 AM
בוקר טוב
הגעתי אתמול לשוייץ ועם המכתב מהקלוב התעופה עברתי את הביקורת גבולות והמכס בלי בעיות ובלי עיכובים (אגב לידיעה הקלוב ינפיק מכתב לכל מיתחרה בשימחה וזה מקל מאוד במיפגש עם כל גוף רשמי ו עם ספורטין ליסין שהקלוב מנפק יש ביטוח בחול).
לצערי האינטרנט לא איכזב ובינתיים יורד כאן גשם כל הזמן ולא רואים שמיים רק עננים במליון שכבות
הטיסן הגיע ללא פגיעות כניראה שהאימון באריזת הטיסן זה גם חלק חשוב מלהיות מיתחרהזה לדעתי הפעם הראשונה שכלום לא קרה לטיסן
ואני אנסה היום להיתאמן בשטח ההטסה לבד ובשקט בבוקר לפני שכולם מגיעים ומתחיל להיות לחץ
אתמול היה מישחק של שוויץ נגד ספרד "וכמובן"שוויץ ניצחה אתם לא מאמינים איזה חגיגות היו פה בו נגיד שקיבלתי הרבה משקאות חינם ואני מקווה ששויץ תמשיך לנצח ככה אני מקבל ספונשיפ בבר
בינתיים העננים נמוכים ואי אפשר להטיס לפחות לא קר ויש כאן 16 מעלות שזה מאוד אני יעביר עוד שעה עם קפה וקרואסון על גדת אגם ציריך שזה 20 דקות משטח התחרות אני אנסה לעדכן בערב
נישתמע זרקו
d3kid
06-17-2010, 11:07 AM
MZ14 זה השלט
shay2320
06-17-2010, 11:35 AM
המון המון בהצלחה חבר!
snowflake
06-17-2010, 12:50 PM
אחח אחח איזה תענוג...הקור הסגרירי הזה....
חבל שאי אפשר להינות מהנוף היפה שם ולהטיס ביום שמש כמו שצריך...אבל בכל זאת, קפה וקרואסון בשוייץ, על שפת האגם....נו באמת- מי צריך יותר מזה???
אתה מתחרה עם ה"אזורית"?
ram130111
06-17-2010, 01:53 PM
יאללה זרקו תעשה להם בעיות:D.
בהצלחה!!!
3Dbuster
06-17-2010, 02:44 PM
בהצלחה זרקו !
מחכים לעידכונים וסיפורים טובים !!
עידו ,
d3kid
06-17-2010, 10:09 PM
בסביבות 12 העננים כבר עלו לגובה של 200 מטר שזה מספיק ואני ניפגשתי עם מרקו שמנהל את השטח ההטסה הוא נתן לי פרטיים לגבי התיבה ההטסה (כל שנה הם טסים לכיון אחר לפי הגרלה וכמובן יצא שזה 90 מעלות לרוח השיגרתית במינחת ובשמש בשעות הבוקר עד 12 ) התכנון שלי היה לעשות טיסה אחת לפחות לבדוק את הטיסן אבל קיבלתי הפסקה בגשם בין אחת לשלוש בצהריים וכך הספקתי לעשות 5 טיסות חימום
בהתחשב בעובדה שלקחתי 3 סוללות היה בדיקה טובה למטען ולבלנסר לטעון בכל הכוח סוללה של 10S 5A ב40 דקות מכיון שהרוח היתה 90 מעלות הטסתי לשני הכיונים וגם אם התנאים מחר לא יהיו טובים ולא אצליח להטיס אני כבר מוכן לתחרות והטיסן בדוק
יאלה צרפת מקסיקו מתחיל וצועקים עלי בבר שאני הורס את האוירה עם המחשב
3Dbuster
06-17-2010, 10:12 PM
מחזיקים אצבעות ידידי!
הטיסן בטח מרגיש בבית עם כל הירוק מסביב..
מחכים לשמוע עוד !!
פאם
TazmanianDevil
06-17-2010, 10:33 PM
זרקו...
אתה הטיסן(הוורוד הזה) והרכב סטיישן הזה (פורד מונדאו אולי?)...SEXY.
DETAILS...כמו אחרי....שרצים לספר לח'ברה.
yaron
06-18-2010, 04:33 PM
אני רואה שאתה מפיק לקחים ולוקח שוב את האוטו הנכון :)
המון בהצלחה, ותביא כבוד
d3kid
06-18-2010, 09:04 PM
רק שהוא בגירסה הנכונה עם מנוע דיזל גיר מיתקדם מצב ספורט נהדר
רק חבל שהיום היה גשום כל היום ולא הצלחתי להטיס מחר הדבר האמיתי מתחיל נקווה לטוב
זרקו
d3kid
06-19-2010, 07:34 PM
היום הגעתי לתחרות ב 8 והיה 6 מעלות גשום והמינחת היה בתוך ענן אז עשו תדריך למישתתפים וקבעו להתחיל ב 9 ב 9 היה גשום נורא ללא ראות ל 100 מטר אז דחו ל 10 ב 10 היה ראות של 300 מטר וגשום קבעו שיתחילו ב 11 ב 11 היה 8 מעלות ו גשום ירד גשם קל הראות היתה 500 מטר גובה העננים היה 200 מטר והתחילו את התחרות אני הייתי בשוק
אני הייתי מספר 12 מיתוך 22 מיתחרים והטסתי בשעה 2 כי שירד גשם כבד חיכו קצת בין מיתחרה למיתחרה בתחילת הטיסה שלי היה טיפטוף שהתחזק לגשם זה קצת השפיע על הטיסה אבל מצד שני לא היה לי רוח צד ומשבים חזקים אז אני מרגיש בר מזל שהתמודדתי רק עם גשם
הקולר שלי( העוזר) לא הגיע לתחרות כי לא התאים לו להטיס במזג האוויר הזה אז בחור בשם ריטו שהוא מקום 5 בשוויץ עזר לי בגרמנית עם מיבתה אנגלי שזה היה נחמד ושונה
לא היה מה לצלם כי כל פעם שמשהוא היה צריך להטיס 5 דקות לפני הטיסה שלו הוא הרכיב בגשם ומיד אחרי הטיסה הוא רץ עם הטיסן לפרק אותו בחזרה לאוטו
הטיסה היתה בסדר לא מדהימה אבל יחסית לתנאים שהיו מאוד שונים לי אני די מרוצה
אני הלכתי בשעה 5 מהשטח לפני שניגמר הסיבוב הראשון כי לא היה ראות בין 3ל4 וחצי ולכן אני לא יודע איפה אני ממוקם
בטבלה של התוצאות שלי רואים 5 שופטים עם 17 תרגילים
בשאר התמונות אפשר לראות איך השמיים בכיסוי מלא של עננים ניראו עם טיסן וכמה רטוב מסביב
מי שהכי הרבה סבלו אילו השופטים שישבו בחוץ בקור בגשם כל היום (לא היה שניה היום שלא ירד או טיפטוף מעצבן) אפשר לראות תמונה שלהם איך הם יושבים
נקווה למחר יותר מוצלח
ומה אני אגיד לכם נכון יש לנו מילחמות ומיסים ושחיתוייות אבל אחרי 3 ימים שאני כאן בגשם רצוף בסוף יוני אני ממש כבר רוצה לחזור לשמש הקופחת שלנו
3Dbuster
06-19-2010, 07:54 PM
זרקו אתה ע נ ק !!
יופי של סקירה , אני צוחק פה !! אני מאחל לך הרבה יותר שמש מחר , ושתתן בראש .
מחכים לשמוע עוד ,
מחזיקים אצבעות
חברי פאם :)
ram_z
06-19-2010, 08:24 PM
סוף סוף מישהו מתחיל להבין מה היה לנו באליפות אירופה 2006 בש-ו-ו-י-ץ....
אוגוסט 4 ימי מוקדמות, גשם שלא ברא האלוהים.
זרקו, תן בראש.
מציע לך להרשים קצת יותר את שופט מספר 3.... :)
מה עשית כ"כ גרוע בנייף מתהפך שזיכה אותך ב-6?
d3kid
06-19-2010, 08:51 PM
קיבלתי ב סמס תמונה של תוצאות הסיבוב הראשון ואני ממוקם במקום 6 מיתוך 21
אני מקווה לשמור על המיקום מחר
די מצחיק שהבחור במקום שני בשוויץ החליט לא להטיס מגלל הגשם?!!? ובכלל לא המריא לסיבוב הראשון זה די מפתיע אותי כי מחר יש סיכוי שלא נצליח לעשות 2 סיבובים ואז הוא יהיה אחרון
מה שיפה זה ההתפלגות מגלל הרמה אני ממוקם במקום ה 6 עם 90 אחוז פחות מהמקום ראשון והמקום 21 עם 80 אחוז
קבלו תמונה של התוצאות שמו לב גם הדף של התוצאות רטוב
d3kid
06-19-2010, 09:28 PM
הטיסן בגשם טס שונה הוא מלוכלך עם גרר ויותר כבד בנייף המיתהפך התחלתי עם יותר מידי מנוע לא ראו את זה בנייף בחלק הראשון ושהפכתי הטייה הטיסן התחיל לטפס (קלות)וסגרתי מנוע מהר ופתחתי -רק הקטע של הרעש הוריד לי ניקוד כי "לא ניגנתי טוב" עם המנוע וסימנתי לשופטים את הטעות אם הייתי ממשיך לטפס היו מורידים לי פחות -לומדים
AeroGeek
06-19-2010, 10:45 PM
זרקו אתה ענק, בהצלחה בהמשך התחרות, מחזיקים אצבעות.
3Disaster
06-19-2010, 11:04 PM
פשוט תותך זרקו!
בהצלחה בהמשך!:):cool:
כל הכבוד זרקו , בהצלחה בסיבובים הבאים !
dankap
06-20-2010, 12:41 PM
היום הגעתי לתחרות ב 8 והיה 6 מעלות גשום והמינחת היה בתוך ענן אז עשו תדריך למישתתפים וקבעו להתחיל ב 9 ב 9 היה גשום נורא ללא ראות ל 100 מטר אז דחו ל 10 ב 10 היה ראות של 300 מטר וגשום קבעו שיתחילו ב 11 ב 11 היה 8 מעלות ו גשום ירד גשם קל הראות היתה 500 מטר גובה העננים היה 200 מטר והתחילו את התחרות אני הייתי בשוק
אני הייתי מספר 12 מיתוך 22 מיתחרים והטסתי בשעה 2 כי שירד גשם כבד חיכו קצת בין מיתחרה למיתחרה בתחילת הטיסה שלי היה טיפטוף שהתחזק לגשם זה קצת השפיע על הטיסה אבל מצד שני לא היה לי רוח צד ומשבים חזקים אז אני מרגיש בר מזל שהתמודדתי רק עם גשם
הקולר שלי( העוזר) לא הגיע לתחרות כי לא התאים לו להטיס במזג האוויר הזה אז בחור בשם ריטו שהוא מקום 5 בשוויץ עזר לי בגרמנית עם מיבתה אנגלי שזה היה נחמד ושונה
לא היה מה לצלם כי כל פעם שמשהוא היה צריך להטיס 5 דקות לפני הטיסה שלו הוא הרכיב בגשם ומיד אחרי הטיסה הוא רץ עם הטיסן לפרק אותו בחזרה לאוטו
הטיסה היתה בסדר לא מדהימה אבל יחסית לתנאים שהיו מאוד שונים לי אני די מרוצה
אני הלכתי בשעה 5 מהשטח לפני שניגמר הסיבוב הראשון כי לא היה ראות בין 3ל4 וחצי ולכן אני לא יודע איפה אני ממוקם
בטבלה של התוצאות שלי רואים 5 שופטים עם 17 תרגילים
בשאר התמונות אפשר לראות איך השמיים בכיסוי מלא של עננים ניראו עם טיסן וכמה רטוב מסביב
מי שהכי הרבה סבלו אילו השופטים שישבו בחוץ בקור בגשם כל היום (לא היה שניה היום שלא ירד או טיפטוף מעצבן) אפשר לראות תמונה שלהם איך הם יושבים
נקווה למחר יותר מוצלח
ומה אני אגיד לכם נכון יש לנו מילחמות ומיסים ושחיתוייות אבל אחרי 3 ימים שאני כאן בגשם רצוף בסוף יוני אני ממש כבר רוצה לחזור לשמש הקופחת שלנו
אמיל גיזנדנר שופט?
ברונו גיזנדנר היה אלוף העולם בשנים 1969 ו 1971
אני יודע שגיזנדנר כלשהו היה ה - יצרן של גלגלים מתקפלים חשמליים לטיסני F3A בשנות השבעים
בקיצור תמסור ד"ש
בהצלחה יא תותח!!!
d3kid
06-20-2010, 06:42 PM
ערב טוב
התחרות הסתימה ואני ירדתי למקום 9 שזה פחות או יותר מה שציפיתי
היה לי חרא של מזל הטסתי 3 בסדר המיתחרים בבוקר שלא היה הרבה אור ועשיתי טעות שלא לבשתי מישקפיים נגד הגשם כל הטיסה ניכנס לי גשם לעיניים והיה פשוט סייוט וזה הוציא אותי מריכוז לא ראיתי את הטיסן טוב ופשוט קיללתי את הרגע
בנוסף לכל הצרות גם ריטו הבחור שעזר לי לא הגיע הבוקר ובחור בשם זאן קלוד עזר לי והוא היה מאוד אנמי ולא הוציא אותי מהבסה תוך כדי הטיסה לפחות ראיתי הרגשתי בצורה ברורה הבדלים בין "קולרים" וגם הפסיק הגשם אחרי הטיסה שלי וכך שאר המיתחרים נהנו ממזג אוויר יותר טוב ממני אבל זה חלק מהמישחק
אני קצת כועס על עצמי כי החברה כולם הטיסו עם מישקפיים בהירות בגשם בבוקר ואני לא ראיתי את זה וגם לא הבנתי את זה
התוצאה היתה 86 אחוז זה טוב יחסית אבל בתחרות כזו שהרמה גבוהה יורדים בדירוג על כל שטות וסיימתי 13 בסיבוב
סיבוב שלישי בוטל וכך הממוצע שלי התחלק בסיבוב הבסדר לסיבוב הרע שזה גם פגע בי
לסכום כפי שאמר הפילוסוף הגדול במאה 20 מייק גאגר
אתה לא תמיד מקבל את מה שאתה רוצה
היתה לי חוויה אדירה למדתי המון קיבלתי חיזוק לרמה שלי והרמה שעולה בארץ
אני מרגיש שלא מיציתי את התחרות והמקום שלי צריך להיות יותר גבוה אבל זה בסדר כי זה מדרבן אותי יותר וזה כל הכייף ב
F3A
תמיד אפשר להישתפר יותר
זרקו
d3kid
06-20-2010, 06:47 PM
דני אמיל הוא היום הוא מנכ"ל ה FAI בשוויץ -הוא הימני בתמונה השמאלי הוא ריטו שלקח 4 בתחרות עם המישקפיים המוזרים שהיום אני מבין למה הם משמשים
לא נורא זה גם מכובד
תדע אני לומד טניס אצלנו אומרים אין כאלה שמפסידים רק צוברי ניסיון שתדע שיהיה לך בראש!
יאללה לתחרות הבא ותודה על השיתוף!
TazmanianDevil
06-20-2010, 11:34 PM
זרקו כל הכבוד.
תודה על ההתמדה והשיתוף.
a-m-i-t
06-20-2010, 11:50 PM
כל הכבוד אחלה סיקור לתחרות רק איפה עוד תמונות מעניינות??
טיסה נעימה בחזרה :)
3Disaster
06-21-2010, 12:01 AM
כל הכבד זרקו! הלוואי ולי (ולכל המטיסים השואפים פה בפורום) היו את כל האמצעים להשקיע ככה כ״כ הרבה להתאמן... בהצלחה בתחרות הבאה!!!
matan.tu
06-21-2010, 01:36 AM
כול הכבוד זרקו
בהצלחה בהמשך
d3kid
06-21-2010, 08:46 PM
הדרך הביתה עברה בשלום
הטיסן שלם ומורכב ומחר ממשיכים להתאמן כרגיל(כל יום שלישי אימון ניבחרת בניצוחו של איציק נאגרי שהשנה הוא מנהל ניבחרת).
אני מודה לכולם על התמיכה והתגובות החיוביות שקיבלתי כאן בפורום
אתמול בלילה קיבלתי טל מוולפגנג (מטיס אגדי ומנצח התחרות )שהזמין אותי לתחרות עוד שבועיים בליכתינשטיין וזה היה כבוד גדול בשבילי זה תחרות מאוד נחשבת ומוערכת.
זרקו
snowflake
06-22-2010, 01:56 AM
"Seven times down, eight times up""
מעניין שאף אחד מהמתחרים שם, לא חשב להשאיל לך משקפיים.....(לא אהבתי)...
כל הכבוד זרקו....אין לי ספק, שעם הנסיון שאתה צובר בכל תחרות, יבוא היום ותוכל להציב את עצמך במקום הראוי.
ובכלל, אני מתייחס לנושא כחווית למידה לפעם הבאה. כמו שאמרת- זה עולם שאין בו גבול ביכולת להשתפר, אין סוף למספר הטעויות שאפשר לעשות, וטוב שכך. אחרת היינו בתחביב אחר.
Welcome back home :-)
snowflake
06-22-2010, 10:46 AM
ליכטנשטיין מדהימה! הייתי שם כשהייתי צעיר :-)) וולט דיסני היה נחשב אז...חחח
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.