PDA

צפה בגרסא המלאה : מייסבים.

ram130111
08-27-2010, 05:19 PM
שלום,

איך אני יודע שהגיע הזמן להחליף המיסבים?:), יש ליDL50.

כאשר אני מסובב את הפרופ, 2 סנטימטר לפני שהמגנט מגיע לסנסור יש תקיע קלה כזאת ששומעים כאילו תיק כזה (אין תיאור אחר:)), ואז הוא ממשיך לעבוד חלק.

לפני שבוע המנוע עבר ריתוך באוזן של אחד הספייסרים, והחלק שם לא מתפרק ורק אחרי הריתוך ניהיה ה"תיק" הזה.

רם.

GuyAlon123
08-27-2010, 05:51 PM
אם הוא עבר ריתוך ומאז זה עושה את הקול הזה זה אומר שאולי הבעיה היא לא במיסבים? ;)

ram130111
08-27-2010, 06:35 PM
אם הוא עבר ריתוך ומאז זה עושה את הקול הזה זה אומר שאולי הבעיה היא לא במיסבים? ;)

כן אבל זה ממש נשמע מהאזור שם.
אז סתם רציתי לדעת אם המיסבים הולכים אז איך אני אמור להרגיש זאת, ואם זה לא זה כמו שאתה אומר, אז איך אני בדיוק יכל לעלות על הבעיה?.

רם.

בומה
08-27-2010, 06:55 PM
מירב הסיכויים שקיבלת עיוות בראש המנוע כתוצאה מהריתוך-קיבלת שם אובליות.
הסכנה הגדולה ביותר בריתוך אלומיניום-זה הטמפרטורות האסטרונומיות של המסת האלומיניום-החום הוא קטלני-ונוטה להתפשט במהרה לאזורים אחרים-קרים-של המנוע-ומייד נוצרת דיפורמצייה.

התיחסת בקלות ראש לריתוך. זה מחייב פירוק מנוע -לפני הריתוך וקירור מסיבי של האזור הסמוך לאזור הריתוך.
רתך תעופתי מורשה (יש הסמכה כזו) -מתמחה בעניין. רתך כללי העם ציוד גם לאלומיניום-מרתך ללא התחשבות וידע.
כאמור-זו הסתברות אפשרית.
במידה ואכן קיבלת עיוות- יש מיכשור ל-BORE מחדש-אבל אז זה תלוי בציפוי הפנימי של הצלינדר-אם הוא מאפשר זאת.

בקיצור- תחזיק אצבעות שזה רק מיסב.

ram130111
08-27-2010, 07:26 PM
מירב הסיכויים שקיבלת עיוות בראש המנוע כתוצאה מהריתוך-קיבלת שם אובליות.
הסכנה הגדולה ביותר בריתוך אלומיניום-זה הטמפרטורות האסטרונומיות של המסת האלומיניום-החום הוא קטלני-ונוטה להתפשט במהרה לאזורים אחרים-קרים-של המנוע-ומייד נוצרת דיפורמצייה.

התיחסת בקלות ראש לריתוך. זה מחייב פירוק מנוע -לפני הריתוך וקירור מסיבי של האזור הסמוך לאזור הריתוך.
רתך תעופתי מורשה (יש הסמכה כזו) -מתמחה בעניין. רתך כללי העם ציוד גם לאלומיניום-מרתך ללא התחשבות וידע.
כאמור-זו הסתברות אפשרית.
במידה ואכן קיבלת עיוות- יש מיכשור ל-BORE מחדש-אבל אז זה תלוי בציפוי הפנימי של הצלינדר-אם הוא מאפשר זאת.

בקיצור- תחזיק אצבעות שזה רק מיסב.

לפי מה שהבנתי מהרתך, דברנו איתו הוא רתח של קרבורטורים הוא אמר שבגלל שלא היה אפשר לפרק את החלק הזה, כי בDL הוא מחובר לשאר המנוע וזה חלק גורר חלק, אז הוא עשה את זה בתוך מים, משהו כזה, כדי שבדיוק מה שאמרת לא יקרה.
ואם אני יניע אותו ונגיד זה עיוות קל, יש מצב הוא יחזור לעצמו, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה בגלל זה אני מפחד להניע.

תודה.

gadi_c
08-27-2010, 08:45 PM
זאת בדיוק הסיבה שאמרתי לגל ששאל האם לרתך את האוזן של המנוע

ram130111
08-27-2010, 08:54 PM

התקשרתי למשה חבר טוב שעזר אין עליו, אמר לי בדיוק מה לעשות ועכשיו עובד חלק, שום מעוות שום כלום!!!:)..

אני רוצה להגיד גם פה, משה תודה!.
תודה חברים על הנסיון,

רם.

moshe amzleg
08-27-2010, 08:58 PM
בכייףףףףף יחבר תמיד ........... שבת שלום לכולם :)

Saar 3-D
08-27-2010, 09:02 PM
מה עשית שפתר את הבעיה ?

ga02
08-27-2010, 09:39 PM

גדי ברור שאם אני מרתך אני מפרק את החלק הזה , ומקסימום יהיה עיוות , שמים את החלק בצד וגם ככה מזמינים חדש ...
רם , יש לך הרבה הרבה מזל :D

ram130111
08-27-2010, 10:14 PM
גדי ברור שאם אני מרתך אני מפרק את החלק הזה , ומקסימום יהיה עיוות , שמים את החלק בצד וגם ככה מזמינים חדש ...
רם , יש לך הרבה הרבה מזל :D

שמע אצלי הייתי צריך לפרק את המנוע לכמה חלקים טובים:) זה לא כמו אצלך כזה פשוט, ואני לא ממש מבין במנועים ובטח לא בבנזין, ולא רציתי לפרק.

אז ריתכו אותו ככה במים, ומה שקרה זה בכלל לא הבעיה ובכלל לא קשור לריתוך, משה עזר לי אמר שזה גם קרה לו, הוא לא היה בטוח שזאת היתה הבעיה אבל אי אפשר להגיד כלום הוא לא ראה את המנוע או משהו כזה, הכל דרך הפלא, אז דחפני שם בזהירות איזה חלק (אני לא יודע ממש את השם ואיזה חלק זה) אבל נתתי דחיפה קלה לפי התיאור שהוא אמר לי והכל חזר לעצמו, המנוע עובד חלק מבחינת הסיבוב של הציר.

ביום ראשון שני אני ירד למטה ויניע אותו ויעדכן איך הוא.

רם.

snowflake
08-27-2010, 11:40 PM
השכלנו. דחיפה קלה והכל הסתדר. אהבתי :-)

ram130111
08-28-2010, 12:36 AM
השכלנו. דחיפה קלה והכל הסתדר. אהבתי :-)

חחח:)

gadi_c
08-28-2010, 11:41 AM
שמע אצלי הייתי צריך לפרק את המנוע לכמה חלקים טובים:) זה לא כמו אצלך כזה פשוט, ואני לא ממש מבין במנועים ובטח לא בבנזין, ולא רציתי לפרק.

אז ריתכו אותו ככה במים, ומה שקרה זה בכלל לא הבעיה ובכלל לא קשור לריתוך, משה עזר לי אמר שזה גם קרה לו, הוא לא היה בטוח שזאת היתה הבעיה אבל אי אפשר להגיד כלום הוא לא ראה את המנוע או משהו כזה, הכל דרך הפלא, אז דחפני שם בזהירות איזה חלק (אני לא יודע ממש את השם ואיזה חלק זה) אבל נתתי דחיפה קלה לפי התיאור שהוא אמר לי והכל חזר לעצמו, המנוע עובד חלק מבחינת הסיבוב של הציר.

ביום ראשון שני אני ירד למטה ויניע אותו ויעדכן איך הוא.

רם.

אז החזרתם את גל הארכובה למקום חזרה קדימה

TazmanianDevil
08-28-2010, 02:50 PM
השכלנו המון.

הדבר הזה נקרא טריז, וכנאה שמה שעשה את הרעש זה גל הארכובה שלא ישב בצורה טובה על המיסבים, מש שגרם בעקיפין לתלתל לא להיות בניצב לבוכנה ולגל הארכובה.
הטריז דחף אותו פנימה...

moshe amzleg
08-28-2010, 07:52 PM
איך אומרים ?? איוווההההה :)

אורן
08-28-2010, 08:41 PM
איך אומרים ?? איוווההההה :)

אכן כן...:):D
או אשכרה...!
אני גם למדתי משרשור זה