PDA

צפה בגרסא המלאה : צריך עזרה בהגדרת שלט ESKY באירופליי

avishay
07-26-2008, 10:17 PM
אהלן,
קניתי שלט ESKY ואני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך בארופליי עבור מסוקים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

niv3D
07-27-2008, 09:28 AM
שמע אחי

ארופליייי הוא סימולטור הוא טוב..... אבל לא מצויין חחחח

עם אתה רוצה להטיס מסוקים לך על הקנה את הG4 או G4.5.

לי יש את שנייהם ובG4 טיסה של מסוק הרבה יותר מודיקת וכל השטויות האלה.

ארופליי הוא בישביל הכיף. המסוקים שם הם בסדר ולא יותר מיזה...

ועם אתה רוצה להטיס יותר טיסנים אז זה כבר כימעט לא שמנה....

מקווה שעזרתי:)

Ariel3D
07-27-2008, 03:30 PM
שמע מה שאתה אומר שאם הוא רוצה להטיס טיסנים זה כמעט לא משנה זה לא נכון.
יש לי את שני הסימולטורים והטיסנים בG4 ממש לא קרובים למציאות זה בסדר אם אתה סתם רוצה להשתעשע, אבל הארופלי הרבה יותר מציאותי לטיסנים ואם אתה רוצה להתאמן 3D זה רק בארופלי!

Pixels
07-27-2008, 03:48 PM
שמע מה שאתה אומר שאם הוא רוצה להטיס טיסנים זה כמעט לא משנה זה לא נכון.
יש לי את שני הסימולטורים והטיסנים בG4 ממש לא קרובים למציאות זה בסדר אם אתה סתם רוצה להשתעשע, אבל הארופלי הרבה יותר מציאותי לטיסנים ואם אתה רוצה להתאמן 3D זה רק בארופלי!

אתה טועה אחי, הG4 יותר מצאותי ויותר משוכלל, היה לי את שניהם, והG4 הרבה יותר טוב.
גם בG4 אין את הסיבוך של הכיוון רדיו ESKY\GWS...
אחרי שהטסתי בG4 ובאתי להטיס שוב באירופליי פשוט לא יכולתי, הטיסה יותר מדי "פשוטה" כזאת.

Daniel3D
07-27-2008, 04:11 PM
תשמעו,

גם ה-G2 טוב למסוקים (אני למדתי ממנו את כל מה שאני יודע היום) וכיום יש סימולטורים שבאמת קרובים למציאות.

לי היה את כל הסדרות של הרילפלייט (מהריל פלייט דלוקס עד ה-G4) ומבחינת נוחות וסימולציה אין כמו G4

אירופלי יש פה המון אנשים שמטיסים איתו (גם עידו שגב ביניהם, וגם הוא כבר מטיס ב-G4) אבל אין שם סימולציה כמו של קאטים, בעיות של כשל רדיו בטיסה וגם את כל הכוחות של הטיסנים והמסוקים שנוצרים עליהם בזמן הטיסה(טורק, G, כוח המטוטלת ועוד), זאת אומרת סימולציה לא מאוד גבוהה ביחס למציאות.

אני חושב שאי אפשר להשוות אף סימולטור לכל סידרת הרילפלייט.

Pixels
07-27-2008, 04:22 PM
תשמעו,
אני חושב שאי אפשר להשוות אף סימולטור לכל סידרת הרילפלייט.

לא זה כבר לא נכון..
הG4 היחיד שאהבתי מכל הרלפלייט..
השאר האירופלי הרבה יותר טוב מהם.
אולי הG3 טיפטיפה יותר טוב..

נ.ב באירופליי יש אפקט G, וזהו..
בעצם שהייתי קטן אהבתי את הראשוןXD
ואני זוכר שראיתי את הG2 לא הבנתי כמה זה שונהXD

נ.ב2 באירופליי יש אפקט G, וזהו..

3Disaster
07-27-2008, 08:17 PM
לא זה כבר לא נכון..
הG4 היחיד שאהבתי מכל הרלפלייט..
השאר האירופלי הרבה יותר טוב מהם.
אולי הG3 טיפטיפה יותר טוב..

נ.ב באירופליי יש אפקט G, וזהו..
בעצם שהייתי קטן אהבתי את הראשוןXD
ואני זוכר שראיתי את הG2 לא הבנתי כמה זה שונהXD

נ.ב2 באירופליי יש אפקט G, וזהו..

יש גם טורק אבא'לה!

Daniel3D
07-27-2008, 09:30 PM
לא פסלתי את האירופליי חברה, זה עדיין סימולטור שישתמשו בו גם אם יהיה Realflight G8,

לפי דעתי(!) כל תוכנות הרילפלייט עדיפות על האירופליי.

3Disaster
07-27-2008, 09:38 PM
לפי דעתי(!) כל תוכנות הרילפלייט עדיפות על האירופליי.

הוא מסוקאי!!!!! אל תאמינו לו!:p;)

Pixels
07-27-2008, 09:42 PM
במה הם עדיפות...? בטיסנים? במסוקים...? בטיסנים ומסוקים...?

בהכל חבריקוD:

3Dman
07-27-2008, 09:46 PM
אהלן,
קניתי שלט ESKY ואני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך בארופליי עבור מסוקים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

חברה הבחור שאלה שאלה לא ביקש סקר של איזה סימולטור יותר טוב

בקשר לשלט אין לי נסיון של השלט הזה אבל כמו שידוע לי אתה צריך איזה תוכנה שתגדיר לך את השלט בארופלי אין לי את התוכנה ואין לי מושג איזה אולי משהו עם שלט כזה יכול לכתוב פה...

שיהיה בהצלחה

Pixels
07-27-2008, 09:50 PM
חברה הבחור שאלה שאלה לא ביקש סקר של איזה סימולטור יותר טוב

בקשר לשלט אין לי נסיון של השלט הזה אבל כמו שידוע לי אתה צריך איזה תוכנה שתגדיר לך את השלט בארופלי אין לי את התוכנה ואין לי מושג איזה אולי משהו עם שלט כזה יכול לכתוב פה...

שיהיה בהצלחה

צודק, לגבי השאלה שלו.. צילמתי לא מזמן למישהו את ההגדרות של האיירופלי.
שנייה אני אבדוק אם עוד יש לי

3Dman
07-27-2008, 09:50 PM
בהכל חבריקוD:

כן?! כבודו מטיס טיסנים? כן! ג'ינטים בעלי נפח? אם אני לא טועה אתה מטיס בסה"כ באטרפליי למנוע 46 בלי לזלזל חלילה...עוד תשתפשף ותבדוק...רוב(לא כולם) אבל רוב מטיסי הג'ינטים בארץ אם לא בעולם מתאמנים בארופלי כי הוא מאוד ריאלסטי נותן לך תחושה הרבה יותר אמיתית מבחינת אופי הטיסה ב3D וIMAC וF3A ולא כמו בG4 שנוסחת העילוי שם פועלת לא נכון בכלל ומפיל כנף במצב שלא נפגשתי בו בחיים במציאות זה לא מציאותי!

Pixels
07-27-2008, 09:53 PM
כן?! כבודו מטיס טיסנים? כן! ג'ינטים בעלי נפח? אם אני לא טועה אתה מטיס בסה"כ באטרפליי למנוע 46 בלי לזלזל חלילה...עוד תשתפשף ותבדוק...רוב(לא כולם) אבל רוב מטיסי הג'ינטים בארץ אם לא בעולם מתאמנים בארופלי כי הוא מאוד ריאלסטי נותן לך תחושה הרבה יותר אמיתית מבחינת אופי הטיסה ב3D וIMAC וF3A ולא כמו בG4 שנוסחת העילוי שם פועלת לא נכון בכלל ומפיל כנף במצב שלא נפגשתי בו בחיים במציאות זה לא מציאותי!

לא יודע, אולי מה שאתה אומר נכון..
אבל שאלתי כמה אנשים שתאמין לי מבינים והם אמרו לי שהG4 יותר טוב מהאירופליי.
ואולי אתה מכיר את הטיסן של אחד מהם, זוכר בערבה, ססנה ענקית כזאת?
לא? תזכר ;)

ולמה להספים פה?
יש פרטי אחי..

3Dman
07-27-2008, 09:59 PM
לא יודע, אולי מה שאתה אומר נכון..
אבל שאלתי כמה אנשים שתאמין לי מבינים והם אמרו לי שהG4 יותר טוב מהאירופליי.
ואולי אתה מכיר את הטיסן של אחד מהם, זוכר בערבה, ססנה ענקית כזאת?
לא? תזכר ;)

ו...?ססנה...כל הכבוד שמע אני כתבתי שהארופלי יראה לך טיסה מציאותית ביותר באימוני 3D וIMAC אנשים כמו אריאל כמו עידו כמו שלומי שמטיסים בארופלי ומטיסים ג'ינטים כן גם אני חושבים אחרת יש כבר רוב לא?

מה אני בא להגיד...שאין עדיף על ...מי שבוחר להטיס בזה שיהנה יכול להיות שהארופלי הכי יעזור לך ללמוד להטיס מסוקים והG4 הכי ילמד אותך להטיס IMAC תלוי בך בשעות הפנאי שלך ובאצבעות שלך...אבל אל תגיד ששאלת אנשים שמבינים יש מספיק שמבינים שיעידו לך בדיוק ההפך ממה שכתבת