PDA

צפה בגרסא המלאה : יופי כולם רוצים להטיס IMAC

d3kid
07-27-2008, 02:04 AM
ממש לא בא לי לזרוע מלח על הפצעים שעוד לא נפצעו אבל יש כאן כמה בעיות

1 בשביל להרים מחלקה צריכים אנשים לתת מעצמם וזה לא דבר שאני מכיר בתכום ה3 D ששם אנשים מוכנים להשקיע אלפי שקלים בעצמם בטיסנים שלהם בציוד שלהם ובסוף מטיסים במיזבלה או בין ממטרות

2 מי ישפוט? מי יעביר קורס שופטים? מי ינהל ?תחת איזה גוף? זה שאלות בסיס שיש לתת עלהם את הדעת ומהר לפני שרצים להיתאמן

3 יש את סידרת ה F במחלקת ה f3a זה בדיוק IMEC ברמה הכי גבוהה רק טיסן 2 על 2 כל מי שהגיב כאן בפורום שינסה לעשות רק חצי סידרה (עם כל טיסן לא משנה גודלו)אני בטוח ש 80 אחוז יכשלו בכלל לעשות את הסידרה ויחזרו להמשיך לרחף IMAC זה קשה מאוד
אולי כדי להשתמש ב f כמנוף ראשוני ליצירת מחלקה ולראות עם מי וכמה אנשים יש לנו עסק כאן ומישם להמשיך חבל לקשקש ובסוף יהיו 5 חברה ש4 מהם זה של ה F3A ועידו.

חפשו ב יוטיוב F09 יהיה חסר את הפרופרציה לקרקע אבל זה מספיק מרשים

צריכים להתחיל בפגישת כוונות לראות איך עושים שופטים עם חוקה ואין אפילו מקום שאפשר לעשות בו תחרות בלי הפרעה

אני בפנים מוכן עם טיסן בכל גודל מטר וחצי עד 3.2 מטר(ואין לי בעיה לשפוט בהתחלה עד שיקום דור שופטים) אבל אני יודע שזה עבודה קשה עד התחרות הראשונה וצריכים כמה מובילים לענין שישקיעו עבודה והרבה זמן פרטי

מבחינה של חוקה וסדר ובטיחות וגביעים אם יהיו מספיק מתחרים (מעל 20)אין לדעתי בעיה להרים מחלקה בקלוב התעופה ואז יהיה גושפנקה רשמית ובינלאומית (לדוגמה מחלקת F3K דאוני השלחה מהיד מחלקה חדשה בקלוב ).

בהצלחה

TazmanianDevil
07-27-2008, 03:42 PM
רגע....אז אתה מסכים להיות חלק מה-IMAC?
אם אתה מעוניין לתרום מזמנך ולבוא לשפוט אז WELCOME
אנו צריכים אנשים עם רוח גבית ונסיון כמו שלך כדי להרים זאת!

לגבי F3A או IMAC...ובכן הח'ברה ובסופו של דבר זו החלטה של המטיסים...אוהבים טיסנים גדולים שעולים מחצית מהטיסני F3A עכשיו יגידו ...רגע אבל אפשר להטיס את הוונוס 60 עם מנוע 90.
אבל באותו מחיר אני יכול להטיס את הסידרה של האנלימיטד עם טיסן 50 סמ"ק שזו הסידרה הקשה ביותר...ולהגיע לרמות טובות מאוד.
חוץ מזה לדעתי טיסת ה-F3A הרבה ...אבל הרבה יותר קשה מה-IMAC!
וגם כמות התרגילים שם מטורפת 10 לעומת איזה 20 ב-F3A
ה-IMAC הוא טיסה מדוייקת עם טיסני סקייל אורובאטיים...מה לעשות שאנשים אוהבים להטיס את זה ולא טיסני F3A
אז אם משה לא בא אל ההר ההר יבוא למשה...זה מה שעושה לכם המטיסים כיף מעולה נלך על זה.
בכל מקרה אוהד זה הכל עניין של הנאה בשביל זה אנו כאן והאינטרס הכי חשוב...כחלק מטיסות ה-IMAC יש את קטע הפריסטייל שלזה אנשים חותרים.

עכשיו אנו מתחילים ממש מההתחלה נתחיל מהבייסיק עד לסוף שזה ה-UNLIMITED

zivbit
07-27-2008, 07:56 PM
ממש לא בא לי לזרוע מלח על הפצעים שעוד לא נפצעו אבל יש כאן כמה בעיות

1 בשביל להרים מחלקה צריכים אנשים לתת מעצמם וזה לא דבר שאני מכיר בתכום ה3 D ששם אנשים מוכנים להשקיע אלפי שקלים בעצמם בטיסנים שלהם בציוד שלהם ובסוף מטיסים במיזבלה או בין ממטרות

???????
לא ברורה לי אמרת השפר הזו....
ראשית כל משטח דשא הוא בין ממטרות (בהגדרה..) ושנית אף אחד לא מטיס במזבלה, בטח לא מתוך בחירה.
זה שיש מחסור חמור במשטחי הטסה בישראל, ושיש איסור על הטסת טיסני ג'יינט באשרד - לא הופך את זה ל"בחירה" שלנו. כל אחד מאיתנו היה מוכן לשלם כסף טוב עבור מנוי במנחת איכותי בישראל המתאים לצרכינו, לו היה כזה.

Wishfull Thinking

זיו

shlomi3d
07-27-2008, 09:03 PM
מדברים בגובה העינים
שלום חבר יקר כל מה שכתבת בהודעה ברור וידוע לכולנו.
אנחנו מנסים ליזום מהלך שעוד לא היה בארץ, בשלב זה אנו מגיסים אנשים בעלי ידע למען מטרה זו וצריך להתחיל אז במקום להעביר ביקורות ולהוריד את המוטיבציה הינך מוזמן לעזור בנושא ונשמח אם תיצור קשר עם עידו או עדי כוכב או איתי.

דודו שבתאי

3Dbuster
07-27-2008, 09:45 PM
היי אוהד

אין לי הרבה מה להוסיף לחברי במעלה השירשור מלבד זה שאני מופתע מאוד מתגובתך
באמת ובתמים שציפיתי לתגובה אחרת.

לא כולם מתייחסים לתחרויות של טיסה מדויקת כתחרויות F3A בלבד.
למה בנאדם שהשקיע כסף רב בטיסן גדול כי זה מה שהוא אוהב להטיס לא יוכל להתחרות בארצנו הקטנטונת בתחרות אוירובטיקה מדויקת עם הטיסן שלו?.
יהיה קשה להרים את הדבר הזה , נצטרך לתרום,לעזור ובמיוחד לרצות בכך אבל בסופו של התהליך גם יהיה לנו סוף סוף בארץ תחרויות לתחום זה וח'ברה שירצו להתחרות בחול לא יצטרכו להתמודד עם חוסר וודאות בפעם הראשונה מעבר לביצה.

הרבה בהצלחה בתחרות הקרובה באירופה אוהד, מחזיקים אצבעות!

לכל הספקנים דבר אחד יש לי לומר לכם :
*Watch Us Go ! *

עידו שגב

3Dman
07-27-2008, 10:01 PM
לכל הספקנים דבר אחד יש לי לומר לכם :
*Watch Us Go ! *

עידו שגב

let's move it on!:)

לשד
07-28-2008, 01:34 PM
חברים,
אם אוכל לעזור מהמעט נסיום שיש לי בואו תקבעו פגישת הקמה בא יוגדרו הנושאים הדורשים טיפול וימונה מוביל בכל נושא:

1) תרגום חוקה
2) הגדרת הסדרות ותרגומם לעברית כולל סכמות
3) הגדרת המחלקה והרמות השונות בארץ
3) תרגום הקריטריונים לשיפוט
4) הקמת המחלקה בקלוב התעופה
5) קביעת צורת וצוות הניהול
6) קביעת מנחת הבית של המחלקה.
6) קביעת מועדים לתחרויות ראשונות, אימוני שופטים ותצוגה למתחרים...

כל נושא שהעליתי הוא בעייני מהותי ומי שירצה אני מוכן בהזדמנות להסביר למה...
שורה תחתונה לא יחולקו משימות אישיות ולא יהיו לוחות זמנים? לא יקרה כלום...

אם כבר היתה ישיבה הקמה והנושאים נדונו - ראו הודעה זו כמבוטלת...
בברכה
עמרם

guys234
07-28-2008, 01:53 PM
חברים,
אם אוכל לעזור מהמעט נסיום שיש לי בואו תקבעו פגישת הקמה בא יוגדרו הנושאים הדורשים טיפול וימונה מוביל בכל נושא:
4) הקמת המחלקה בקלוב התעופה

עמרם

עמרם שלום,
לאור ניסיונך הרב, ארצה לדעת במה יתרום להכניס את נושא IMAC להיות תחת קלוב התעופה?

לפי הבנתי (ותתקן אותי אם אני טועה) כל תחרות IMAC שתיהיה תחת הקלוב תיהיה חייבת
להתקיים במסלול שמאושר ע"י הקלוב (ומסלול הדשא היפה בלטרון אינו כזה) וכל מתחרה יהיה חייב להיות שייך לקלוב ומוגבל למגבלות (היחסית מחמירות ביחס לביטוחים אחרים) הביטוח של הקלוב.

אני אינני חבר בקלוב,
כי לפי ידיעתי במקום מגורי (ירושלים) חברות בקלוב לא תתרום לי (אפילו בביטוח מאחר ואין פה
מסלול המשוייך לקלוב - יש לי ביטוח פרטי שמכסה אותי בכל מקום אשר אטיס)
ולהכניס את IMAC להיות תחת הקלוב תגביל ותמנע כל אדם אשר אינו חבר בקלוב להתחרות בIMAC.

אציין, שאינני מנסה ליצור ריב, באמת ללמוד ולהתחכם מנסיונם של אחרים המנוסים ממני...

תודה,
גיא.

לשד
07-28-2008, 02:53 PM
בראייתי חייב להיות תחת קלוב התעופה...

1) אמרת "מתחרה חייב להיות חבר קלוב..." - לא נכון
2) אמרת "מנחת חייב להיות מאושר של הקלוב בשביל ביטוח..." - לא נכון
3) אמרת "מתחרה יהיה בקי בכללי הביטוח..." - נכון מאד ויפה שעה אחת קודם

אתה כנראה ניזון מאיפורמציה לא נכונה וממשבי רוח משתנים.
ככה גם אני סברתי... עד שהתחלתי לבדוק את הדברים לעמקם...
קצרה היריעה כאן להסביר למה זה לדעתי זה צריך להיות תחת הקלוב...

בהזדמנות נפגש ואספר לך...
סתם דוגמא קטנה ופחות חשובה... כל פעילויות מחלקת רדיו (מסוקים, F3A, IMAC דאונים וכו)צריכות להיות מתואמות כדי שכולם יכלו לבוא ולקחת חלק ולא יקרה מצב כמו שקרה עם מפגש PAM האחרון שנפל בדיוק בתאריך של תחרות F3A ואז אני, למרות שמאד רציתי, לא יכולתי לבוא...

TazmanianDevil
07-28-2008, 05:29 PM
סתם דוגמא קטנה ופחות חשובה... כל פעילויות מחלקת רדיו (מסוקים, F3A, IMAC דאונים וכו)צריכות להיות מתואמות כדי שכולם יכלו לבוא ולקחת חלק ולא יקרה מצב כמו שקרה עם מפגש PAM האחרון שנפל בדיוק בתאריך של תחרות F3A ואז אני, למרות שמאד רציתי, לא יכולתי לבוא...

הגיוני מאוד ונכון.

AeroGeek
07-28-2008, 06:33 PM
עמרם,
אתה נגעת בנקודות חשובות ונכונות.
לראייתי ללא מעורבות כזו או אחרת של קלוב התעופה לא נוכל להרים דבר שכזה לאורך זמן רב.
ולו משום העובדה שקיימת מצוקה אמיתית של משטחי הטסה בארץ.
נכון:בלי חוקה אין תחרות ,הרי לא יתכן שמתחרה לא ידע מראש מהם הקריטריונים של השיפוט,אנו עובדים כבר זמן רב על תרגום חוקה של FAI מתחרויות F3M/F3X שרצות באירופה כבר שנים לעיברית.
בסיום התהליך (אני מקווה שזה עניין של ימים עד שבועות בודדים) נשלח את החוקה להתייחסות של מתחרים ותיקים בתחום הF3A,שופטים וקלוב התעופה.
בתחילת הדרך אם לא יקומו אנשים שיהיו מוכנים לתמוך את הנושא בצורה קבועה חוץ ממי שכבר התחייב כמו מר דודו שבתאי (שאגב העיר את התהליך אחרי תרדמה קלה) זה פשוט ידעך ויעלם וזו נקודה למחשבה לכל מי שקורא הודעה זו זה בדיוק הזמן לעניין את אבא/חבר מכר על הדבר שעומד בפתח.
אני כל כך שמח לראות את השמות שלך של אוהד של רם ושל שלומי בנושא הזה ,אנחנו נצטרך אותכם אם תסכימו ללוות את התהליך!
מגיע לנו שיהיה IMAC בארץ!!!
אנחנו צוות פאם נגלגל את הכדור כל השאר יהיה בידי המטיסים שירצו בכך.
בברכה ,
יונתן שגב