צפה בגרסא המלאה : שאלה בנוגע למכס...
Ariel3D
08-04-2008, 11:10 PM
רציתי לדעת מאיזה מחיר מתחילים לגבות מכס על חבילה שאני מזמין מחו"ל?.
TazmanianDevil
08-05-2008, 12:18 AM
המחיר הוא מ-50$ וזה כולל את המשלוח!
ממליץ שתאמר בעדינות, לח'ברה שם בחו"ל לכתוב לך INVOICE על סך של 30$, אבל אל תהיה תאב כי אם זה משהו באמת יקר הם יעלו עלך ואז תצטרך לשלם קנס מאוד גבוה.
אתה גם לא צריך לפחד כל כך כי אם זה דבר שיעלה יותר מ-50$ ואתה מביא אותו כציוד ספורטיבי וחד פעמי ואישי דהיינו תצטרך לשלם עליו רק מע"מ...לצורך העניין על כל 100$ תצטרך לשלם 15.5% שזה משהו כמו 50 שקלים...את האמת אבסורד ומגוכך לפעמים שווה להיות פייר.
Ariel3D
08-05-2008, 12:58 AM
עוד שאלה אחת קטנטונת..
מה שאני רוצה להזמין זה 2 סרוואים מטרוי ששווים 200 דולר ביחד עכשיו הבנתי שבשביל להפחית את הסיכויים שיגבו לי מכס אני צריך לשלוח להם מייל אחרי שקיבלתי את האישור הזמנה שבו כתוב שאני רוצה שישלחו לי את זה UPS ושיכתבו מחיר נמוך.
עכשיו אני רק רוצה לדעת איך הפרוצדורה הולכת? מה? למה? וכמה ?שכשאני יזמין אני יהיה בטוח בעצמי ב 200%
Daniel3D
08-05-2008, 11:42 AM
UPS זה לא דרך הזמנה אלא חברת Express Mail, גם לי שלחו בדיוק דרך החברה הזו, היום זה מגיע ואתמול זה רק נשלח (!)
יש אפשרות לרשום להם מייל לגבי המשלוח, תבקש מהם שירשמו לך Invoice כמו שעדי אמר למשל 37.79 דולר,
זה מתחת למחיר ההזמנה.
בחיים אתה לא יכול להיות בטוח בעצמך ב-200% שזה יגיע בלי שהמכס יעריכו על זה את המחיר, לי אישית זה קרה ולקחו לי 125 שקל.
יכולים לפתוח לך גם את הקופסא ולראות את המוצר להעביר חיפוש עליו באינטרנט ולא רק שתעלה מעל המחיר של המכס אלא גם תצטרך לשלם קנס.
בחיים לא תוכל להיות בטוח ב-100% וגם לא ב-100000000% שהחבילה תגיע בלי שאנשי המכס יעשו איתה משהו.
lidor1991
08-05-2008, 11:48 AM
אני הזמנתי מטרויי 2 ריגולטורים ו4 ראשי סרבו,זה עלה לי 120 דולר
והמכס לקחו לי 280 שקל
לידור
juvaknin
08-05-2008, 02:03 PM
אנשים...
משלוח "UPS" הוא משלוח יחסית יקר..
משלוח "EMS" שנקרא Express Mail מגיע מהר, אבל יש עמלות חדשות בדואר, אז זה מתעקב בדואר כשזה מגיע לישראל + תשלמו עמלות שחרור נוספות בלי קשר למע"מ ומכס..
המשלוח הכי שווה ומשתלם (וגם נבדק בקפידה הכי פחות) הוא USPS Priority Air Mail.
כשמזמינים מטרוי, המשלוח שהם מבצעים אוטומטית זה "UPS".. בכל פעם שמזמינים מהם, צריך לשלוח להם אימייל ולהודיע להם שאת ההזמנה שלכם אתם מבקשים לשלוח USPS ולא UPS.. זה הכל.
TazmanianDevil
08-05-2008, 02:14 PM
אריאל זה מה שאתה צריך לעשות...
להזמין את הסרוואים מ-TROY ולאמר להם שירשמו לך את ה-INVOICE על סך של 47.9$ כולל המשלוח.
כמו כן שירשמו לך את ה-declaration על אותו סכום גם כן
ולאמר להם גם כן שישלחו לך את המשלוח דרך USPS
יותר מזה אין מה לאמר.
בהצלחה.
Ariel3D
08-05-2008, 03:39 PM
אוקי הבנתיי. תודה לכל מי שעזר :D
lidor1991
08-05-2008, 06:52 PM
טרויי לא מסכימים לרשום לי מחיר אחר ,לי הם לא הסכימו.
שאלה?
איזה משלוח הכי זול?
לידור
juvaknin
08-05-2008, 06:55 PM
טרויי לא מסכימים לרשום מחיר אחר,לי הם לא הסכימו.
שאלה?
איזה משלוח הכי זול?
לידור
משלוח הכי זול אצל טרוי (והוא גם משלוח יעיל ולא איטי מדי) זה כמו שאמרנו מקודם... USPS!
והם לא הסכימו לרשום מחיר אחר לך? נראה לי שביקשת מהם בצורה לא נכונה??
אולי הם רושמים מחיר אחר רק ללקוחות ותיקים וידועים (רק השערה.. כי הרי רשימת מחיר אחר זה עבירה בכל מקום בעולם.. ואולי הם לא לוקחים עליך סיכון...) יתכן..
TazmanianDevil
08-05-2008, 07:27 PM
משלוח הכי זול אצל טרוי (והוא גם משלוח יעיל ולא איטי מדי) זה כמו שאמרנו מקודם... USPS!
והם לא הסכימו לרשום מחיר אחר לך? נראה לי שביקשת מהם בצורה לא נכונה??
אולי הם רושמים מחיר אחר רק ללקוחות ותיקים וידועים (רק השערה.. כי הרי רשימת מחיר אחר זה עבירה בכל מקום בעולם.. ואולי הם לא לוקחים עליך סיכון...) יתכן..
הגיוני.
כנראה שממש, אבל ממש לא שאלת את זה בצורה נכונה!
לגבי שאלתך...אם הם לא מוכנים לרשום את המחיר שנקבת אז שירשמו את המחיר המלא ותשלם עוד 100 ש"ח מע"מ...לטעמי לא ביג דיל וכבר עשיתי את זה ועדיין אני עושה זאת.
3DCrazy
08-05-2008, 10:01 PM
אוקי הבנתיי. תודה לכל מי שעזר :D
קח בחשבון רק שאין לך "ביטוח" על החבילה אם אתה מזמין USPS ...
הלב שלי ושל W'עקנין עבד שעות נוספות בגלל חבילה ש"אבדה" ונמצאה אחרי כמה ימים (אממ כן, נזכרתי... ישראל ... צפוי משו :D) ( איזה 500 דולר משו כזה.. מפחיד :eek: )
בכל מקרה, בד"כ זה לא ככה, פשוט שתדע שאאאאםםםם החבילה לא מגיעה\מגיעה פגומה או כל נזק\אובדן.. אין לך כ"כ למי לפנות ואםם יש לך, זו פרוצדורה של כמה חודשים טובים והרבה כאב ראש...
בכל מקרה, אנחנו לוקחים את ה"סיכון" ומזמינים מהם USPS.
ובזכות כל זה חוסכים מאות ואלפים עם כל ההזמנות האלו ! (הכוונה להזמנות לא למשלוחים)
טמיר.
Daniel3D
08-06-2008, 03:26 AM
הייתי אומר ש-500 דולר זה לא 650 יורו על משלוח של UPS במשקל 8 קילו מאיטליה.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.