PDA

צפה בגרסא המלאה : שישי הקרוב תחרות רמת בינלאומיים + רמת מתחילים

לשד
06-01-2011, 06:38 AM
ביום שישי הקרוב תתקיים תחרות רמת בינלאומיים + רמת מתחילים מיוחדת במסלול פ"ת.

פרטי האירוע:
===========
תאריך: 3.6.2011
תחרות: מבחן מס 2 אליפות אירופה 2012 + תחרות רמת מתחילים
סדרות משולבות: שתי סדרות פי-11 ושתיים אף-11
מקום: מסלול פ"ת
מנהל האירוע: קובי חמצני
מזכירות: בני בייל
בורר על: שרון פירסט

שופטי בינלאומיים:
============
סיבוב 1 (P11): בועז ברנע, עמרם לשד שרון פירסט
סיבוב 2 (P11): אבי פלד, אופיר קלי אילן קדוש
סיבוב 3 (F11): בועז ברנע, גיל קאשני שרון פירסט
סיבוב 4 (F11): אבי פלד, אופיר קלי אילן קדוש

שופטי מתחילים: אורי לשד, עומר בן עמי, גבי בן שושן (שופטי גיבוי זרקו איציק ושלומי)

לוז":
====
06:15 - התארגנות
06:45 - טיסת איפוס שופטים
07:15 - תחילת תחרות

*** אין טיסות חימום לבינלאומיים
*** מתחילים הרוצים טיסת חימום קצרה יעשו זאת רק לפני תחילת האירוע.
*** מתחרים לא רשאים להטיס בעת האירוע למעט הטסת סדרה בתורם בתחרות

בהצלחה לכולם

SuperTiger
06-01-2011, 01:50 PM
הי לשד,
אליפות אירופה תכלול בתוכה גם את רמת המתחילים?

לשד
06-01-2011, 09:31 PM
לא הבנתי את השאלה?

SuperTiger
06-01-2011, 10:48 PM
כתבת:
"תחרות: מבחן מס 2 אליפות אירופה 2012 + תחרות רמת מתחילים"

אז אם אני זוכה מקום טוב במתחילים אני יתחרה באליפות אירופה?
או שלא הבנתי טוב...

לשד
06-02-2011, 07:16 AM
לא ולא. להתחרות באליפות אירופה או אליפות העולם אתה יכול רק אם אתה מטיס במחלקה הבינלאומית השגת תוצאות מינימום ואתה בין שלושת הראשונים בתחרויות המבחן. תחרות המתחילים אנו משלבים בהפסקות של תחרות הבינאומיים.הסיבה לכך היא שתחרויות מתחילים מתקיימות לרוב בימי בשבת מה שלא מאפשרת לטיסנאים שומרי שבת ואחרים להתחרות. אנו רוצים לאפשר להם גם להיות חלק מהמחלקה ולכן השילוב.
בברכה
עמרם

קובי חמ
06-03-2011, 08:27 PM
עוד תחרות F3A ברמה גבוהה מאוד הסתימה היום,זו היתה תחרות יחודית וניסיונית שגם מטיסים ברמת מתחילים התחרו בהפסקות שבין הסיבובים ובכך התאפשר למטיסים דתיים לבוא להתחרות ולהיות שותפים.
תחרות הבינלאומיים כללה 2 סיבובי P11 ו2 סיבובי F11 התחרות היתה צמודה וההפרש בין במקום הראשון לשלישי היו מספר נקודות בודדות רק לדוגמא שלומי ניצח את 2 סיבובי הF וזרקו ניצח את התחרות כולה.
גם שאר המתחרים רם אמיר איציק ואלי הפגינו רמה גבוהה של טיסות שמהצד ניראו ממש יפות.
גם רמת הטיסות של המתחילים הייתה גבוהה כולם היו מעל 70 אחוז כאשר המקום הראשון קיבל 80 אחוז.
התוצאות
בינלאומיים :
1.אוהד זרקו
2.שלומי צסטר
3.רם זהבי

מתחילים :
1.חיים אדרעי
2.גל פץ
3.משה חכחגמי

אני רוצה להודות ל
1. לשופטים : בועז ברנע, עמרם לשד, שרון פירסט, אופיר קלי ,אילן קדוש,גיל קאשני ,דני קפלן ,אופיר גם היה הצלם של האירוע
ותמונות שלו יפורסמו בהמשך
2. לשופטי המתחילים : רוי שיבר,עומר בן עמי,אורי לשד - פעם ראשונה שהם שפטו כל הכבוד
3.לאנשי המזכירות : בני בייל , גבי בן שושן ,גבי למד תוך מספר דקות את העבודה ועזר לי לסיים בהצלחה את התחרות
4.לרשמים : הרשמים היו המתחרים של המתחילים חיים גל ומשה שאיך שהם גמרו להתחרות ישר רצו לעמדת הרשמים
5.לרונן איזנברג על המנחת המטופח
6. לעמרם לשד שתמיד דואג לארגן את הכל וגם יזם את השילוב של תחרות המתחילים המוצלחת
7.לשלומי צסטר שתמיד עוזר במזכירות ,דואג להביא את הארגז עם כל הציוד המחשב ועוד ועזר לי לסיים בהצלחה את התחרות

רק תראו כמה אנשים צריכים כדי להריץ תחרות F3A של 9 מתחרים וכולם עושים זאת באהבה ובשמחה
אז תודה לכולם ונתראה בתחרות הבאה
קובי חמצני