צפה בגרסא המלאה : לכול בעליי JR 9303 2.4 gh אזהרה בflyinggiants
BANDIT
08-19-2008, 02:46 PM
ניראה שהחוטים של אחד הסטיקים מישתפשף!
נימצא בדף הראשי של flyinggiants
BANDIT
08-19-2008, 02:51 PM
תמונה מתוך השלט
juvaknin
08-19-2008, 04:13 PM
אוהו! לא נעים..
מה האופציה לתקן את הבעיה (לאנשים שכבר רכשו את השלט JR הזה?)
ליאור זהבי
08-19-2008, 04:23 PM
נראה מפחיד ! ממליץ מאוד לבעלי JR הנוכחיים לעשות משהו בנדון.
TazmanianDevil
08-19-2008, 07:02 PM
כן, פתחתי את שלי היום ולא ראיתי שום בעיה, אבל אני לא אקח סיכון אז אם כבר פתחתי אותו ליפפתי קצת איזולירבאנד על החוטים.
הם היו מרוחקים כ-2 מ"מ מהגלגל.
לגבי העניין של JR ובכן ראיתי כי הם כן שמו לב שיכולה להיות בעיה פוטנציאלית כזו ולכן הם שמו מין ליפופים של חוט מתכת כדי לישר את החוטים ולמנוע מהם "לצנוח" על הגלגל ולהישחק, כך שהיתה מחשבה.
אם תשאלו אותי איך ניתן אולי לפתור את זה בעתיד...אולי ע"י קדיחת הקדח שעובר דרכו החוט ב-1 מ"מ יותר רחוק מהגלגל, לא לשכוח שמהצד השני יש את כל המעגלים המודפסים של השלט שגם יכולים לגוע בחוטים, אבל אני לא מהנדס ובטח לא יפני!
"אלוקים נמצא בדברים הקטנים"
וכמו שאני תמיד אומר..."אלו הדברים הקטנים שעושים זאת אחרת" COVER ME
עדי
TazmanianDevil
08-19-2008, 11:42 PM
עושה רושם שזה המעגל המודפס שנמצא בגב המשדר שעושה את כל הבלאגן.
TooLy
08-21-2008, 09:14 PM
למעשה הרכיב על גבי מעגל המשדר הוא זה שמתפשף בחוטים.
אצלי היו סימנים של נגיעה אבל לא מעבר לזה, התיקון ש-JR מציעים פותר את הבעיה.
TazmanianDevil
08-22-2008, 02:04 AM
מה שאני עשיתי הוא לקחת את הדבק שהציעו בתחילה ולשים אותו על החוטים יחד ען איזולירבאנד.
הדבק שהם מציעים שם הוא מין דבק סיליקון שמתייבש מאוד מהרף והוא מחליק את החוט מעל הרכיב הזה ומונע את השיפשוף.
גם אצלי ראיתי כי הוא בסה"כ נוגע נגיעה קטנה אך לא משתפשף.
מדי פעם אעשה בדיקה כדי לראות שהכל בסדר.
shay2320
08-22-2008, 02:53 AM
אני משער שזה לא רק לבעלי JR 2.4 יש לי את אותו שלט עם מודול 72 מגה יכול להיות שהבעיה תופיע אצלי גם הבפנם הוא אותו דבר או שיש הבדל כלשהוא ואני לא יודע....?
AdiRVaknin
08-22-2008, 10:45 AM
בJR2.4 מובנה בלבד.
TazmanianDevil
08-22-2008, 11:21 AM
בJR2.4 מובנה בלבד.
כן...זה בגלל הרגןלאטור או איזה מעגל מודפס שנמצא בפנים בגב השלט.
רק ב-2.4 יש את זה.
3DCrazy
08-22-2008, 03:36 PM
תעשו כמו Wעקנין.. פשוט מאוד. תטיסו נעליים חברים !
(או שתקנו FASST ... חחח הייתי חייב :D אל תגיבו לזה בבקשה !! *פרצוף דבילי של אחד שלא יכל להתאפק יותר חחחח :D* )
TazmanianDevil
08-25-2008, 07:19 AM
(או שתקנו FASST ... חחח הייתי חייב :D אל תגיבו לזה בבקשה !! *פרצוף דבילי של אחד שלא יכל להתאפק יותר חחחח :D* )
התחלת??!!
AdiRVaknin
08-25-2008, 11:59 AM
אם אתם הולכים על FASST אל תשכחו מזגן מיני מרכזי:)
TazmanianDevil
08-25-2008, 12:01 PM
להביא את הפופקורן?
juvaknin
08-25-2008, 12:45 PM
אם אתם הולכים על FASST אל תשכחו מזגן מיני מרכזי:)
חברים.. בלי קשר לפוטאבה.... אם אתם מגיעים לטמפ' של מעל 60-70 מעלות בתוך הרכיבים שבטיסן, אתם סכנה לחיי אדם וצריכים לצאת מהתחביב!!!:mad: פוטאבה/JR . . . זה פשוט מסוכן לביצועי הטיסן ורק שלא נדע על 50 או 100 CC יורד על מישהו בשטח..........
אז בלי קשר לחימום פוטאבה (גם בספקטרום הגיעו כנראה למסקנה שחלק מהתופעות של הזזת הגאים עצמאית של ספקטרום נובע ככל הנראה מחום של מעל 60 מעלות.. קראתי ב-RCU)..
אגב, ואני רציני! (ובחיייייי לא אכפת לי JR או Futaba)!
בלטרון בדשא היו מספר ריסוקים של מערכות ספקטרום.. (2 או 3 טיסנים) והשבת האחרונה היתה קריל על הרצפה שפשוט רקדה סלסה עצמאית!!!
אני ממליץ לשים לב אולי יש באיזור שם הפרעה ספציפית שמשפיעה על מערכות ספקטרום!
(שוב.. זאת המלצה אישית ולא קטילה! שתקחו בחשבון שלא תרסקו שם.. תעשו בדיקה מקיפה לפני ורק אז תעלו!)
TazmanianDevil
08-25-2008, 01:23 PM
אבל הוא לא בישל כבוד הרב הוא לא בישל...מרוב האהבה והקציצות נהיתה לו סמתוח'ה בבטן...
אל תרתח אדון עזריאל....:D
בקיצור אף מערכת לא חסינה, בדיוק כמו שהיה עם ה-72 ושאר הירקות.
לא לשכוח לעשות בדיקת טווח בתחילת כל יום.
לבדוק סוללות...מאוד חשוב ב-2.4
לשים את הקבל אם יש
להטיס ולקוות לטוב....NOT!! פשוט להטיס.
שתי המערכות בסופו של דבר עובדות על אותה טכנולוגיה!!! וזאת עובדה!!!
3Disaster
08-25-2008, 01:35 PM
חברים.. בלי קשר לפוטאבה.... אם אתם מגיעים לטמפ' של מעל 60-70 מעלות בתוך הרכיבים שבטיסן, אתם סכנה לחיי אדם וצריכים לצאת מהתחביב!!!:mad: פוטאבה/JR . . . זה פשוט מסוכן לביצועי הטיסן ורק שלא נדע על 50 או 100 CC יורד על מישהו בשטח..........
אז בלי קשר לחימום פוטאבה (גם בספקטרום הגיעו כנראה למסקנה שחלק מהתופעות של הזזת הגאים עצמאית של ספקטרום נובע ככל הנראה מחום של מעל 60 מעלות.. קראתי ב-RCU)..
אגב, ואני רציני! (ובחיייייי לא אכפת לי JR או Futaba)!
בלטרון בדשא היו מספר ריסוקים של מערכות ספקטרום.. (2 או 3 טיסנים) והשבת האחרונה היתה קריל על הרצפה שפשוט רקדה סלסה עצמאית!!!
אני ממליץ לשים לב אולי יש באיזור שם הפרעה ספציפית שמשפיעה על מערכות ספקטרום!
(שוב.. זאת המלצה אישית ולא קטילה! שתקחו בחשבון שלא תרסקו שם.. תעשו בדיקה מקיפה לפני ורק אז תעלו!)
אחרי כל הטלפונים שעשית לכל החברות הללו ובדקת באיזו טמפרטורה מומלץ לעבוד לא יכולת לעשות עוד אחד לספקטרום/JR???
עזבו אותכם תעברו ל FASST!
TazmanianDevil
08-25-2008, 06:30 PM
דניאל קיבלת ששולחים לנו את הבורד החדש מפרומקו, כנראה שזה מה שעושה את הבעיה בטעינה. חץ מזה הם אמרו לי שהם שיפרו שם איזה כמה דברים כך שתרצה להטעין לא תצטרך להוציא את הסוללה מהמשדר אלא תוכל להטעינה דרך הפלאג הרגיל.
בכל מקרה אני כן הייתי מוציא וטוען וכן מסטבר שהבאלנסר הוא BUILT IN
juvaknin
08-25-2008, 06:41 PM
דניאל קיבלת ששולחים לנו את הבורד החדש מפרומקו, כנראה שזה מה שעושה את הבעיה בטעינה. חץ מזה הם אמרו לי שהם שיפרו שם איזה כמה דברים כך שתרצה להטעין לא תצטרך להוציא את הסוללה מהמשדר אלא תוכל להטעינה דרך הפלאג הרגיל.
בכל מקרה אני כן הייתי מוציא וטוען וכן מסטבר שהבאלנסר הוא BUILT IN
יפה.. שירות מעולה! כוכברומקו ;)
רק שימו לב לארגן שרינק מתאים שישב טוב הבורד עם הסוללה..
TazmanianDevil
08-25-2008, 06:46 PM
הוא שולח לנו את הבורד עם השרינק ועם המדבקה. יותר מזה מה אפשר עוד לבקש.
אין לי ספק ששירות טוב פשוט אין לו מחיר!!
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.