צפה בגרסא המלאה : יש גם מועדון סקייל ישראלי
קנאת סופרים תרבה חוכמה.
סקיילים ורק סקיילים ניתן לראות ולקרוא באתר מושקע לא פחות
www.scalerc-il.com
שני האתרים PAM ואתר מועדון הסקייל הישראלי יכולים בהחלט לשתף פעולה-והכל למען הטיסנאות בכלל וסקייל בפרט.:)
אני בכל אופן- נהנה מממעריב וידיעות באותה מידה...
LOTAN
08-21-2008, 09:56 AM
האתר בהחלט מלא במידע טכני מרשים, אבל יש איתו בעיה. האתר נעול בפני אנשים שלא רשומים ואני לא מבין למה זה?! הרי האתר בא לשתף וללמד את כולם בנושא הסקייל, אלה אם כן זה אתר "פרטי" רק של בעלי טיסני סקייל. ושאני נרשמתי לאתר (לפני שנה בערך), בגלל שרשמתי שם רק הודעה אחת ולא הייתי ממש שותף פעיל בפורום במשך תקופה. לא יודע למה, מחכו לי את הUSER וזה קרה לי גם שנרשמתי בפעם השניה באתר הזה ובלי שום הודעה של המנהלים עם סיבה לכך!! אני נרשמתי לאתר, כי הוא היה נעול בפני אנשים לא רשומים, כי רציתי להתרשם מהיופי של קצת טיסני סקייל כחול לבן ובנוסף ללמוד דברים חדשים לגבי בנייה וכו'...
אז קחו את זה לתצומת לבכם.
לוטן
נ.ב
אני לא יודע אם אתה זוכר אותי, אבל היינו מטיסים תקופה לא קטנה ביחד כל שבת בנען:)
אני הייתי עם סופרנו ועם פליפ3D.
אני בהחלט יעביר את העניין למנהל הפורטל. זוכר גם זוכר אותך.
ככלל-כל מי שבונה סקייל יכול ולדעתי חייב גם להצטרף למועדון הסקייל הישראלי כדי לקבל חיזוק טכני והשתתפות בארועי המועדון. מדובר כאן במועדון- ובפורום -שהוא חלק בלתי נפרד מהפעילות ומשמש את החברים-כמו פורטל PAM בציטוטייה ופרסום עבודות.
קוראי וכותבי פורטל PAM בשטח הסקייל יותר ממוזמנים לתרום ולהציג עבודות סקייל גם ב- ARF - היום הם מהווים 80% ממלאי טיסני הסקייל בארץ. מספיק להכנס לחנות טיסנים ממוצעת ולהתרשם ממגוון קיטים ARF סקייל שהביקוש להם לא קטן.
טוב ויפה עשו כאן ב-PAM שנתנו פורום נפרד לסקייל. זה כיוון נכון ומעודד להרבה שאין בעיקר עיסוקם סקייל-אלא יותר התענינות כללית בשטח.
TazmanianDevil
08-21-2008, 11:27 AM
בומה תרגיש חופשי להציג פה את התמונות וכל החומר שאתה רוצה, אם תהיה מעוניין גם נוכל לשים פה באנר של הפורטל שלכם כדי שח'ברה יוכלו לעבור לפורטל ולגלוש.
גם נוכל לתת לך לנהל את הפורום של חוג הסקייל פה באתר.
איך זה נשמע לך בתור התחלה?
TazmanianDevil
08-21-2008, 11:33 AM
הבאנר במקום בומה, מעכשיו יש קישור פה באתר.
התפקיד של מנהל פורום סקייל ב- PAM שמור לגדולים ועצומים ממני- אחד מהם הוא אינג' ארז פרידמן- לא רק איש מקצוע נדיר ומהנדס אוירונאוטיקה וטיסנאי וותיק (30 שנה לפחות)- אלא גם איש אשכולות ובר שיח מרתק.
כל כתיבה שלו-פנינה. כל הערה שלו- מקצועית.
ארז- בבקשה?
TazmanianDevil
08-21-2008, 12:25 PM
אז ארז מה אתה אומר?
צור איתי קשר בבקשה ל-050-7802327
עדי כוכב
אייל מירון
08-21-2008, 12:37 PM
ברכות לעדי ואתר PAM המחודש על פתיחתו והעיצוב החדש.
אני מנהל פורום הסקייל הישראלי ומנהל יחד עם אורן אברמוב גם את מועדון הסקייל.
שמחתי לראות את הפרגון לפורום ולנושא הסקייל בארץ שכה קרוב לליבי ומעסיק אותי בכל רגע פנוי ואת הלינק לפורום שלנו. נשמח לארח חובבי סקייל אצלנו בפורום וכמובן לקבל עוד חברים שאוהבים ובונים בפועל טיסני ומסוקי סקייל בהתאם לתקנון המועדון שמתפרסם בפורום.
לגבי רישום לפורום - כך נהוג ברב הפורומים בעולם כולל פורום זה (לא ניתן לצפות בתמונות ודברים נוספים אם אתה לא רשום ולכן תמוהה בעיני התלונה מדוע צריך להרשם). להרשם לא עולה כסף ולא מוחקים אף אחד אם הוא לא פעיל. הסיבה היחידה שמישהו שנרשם אולי נמחק היא רק אם סרב למלא את פרטי המינימום המתבקשים ברישום. מעבר לכך זהו פורום מקצועי לנושאי טיסני ומסוקי סקייל ושואף להציג וללמד את נושא הסקייל בלבד (לא תחומים אחרים בשלב זה) בצורה מקצועית ונקייה.
בהצלחה,
אייל.
TazmanianDevil
08-21-2008, 12:43 PM
נשמע מעולה תודה אייל על העדכון ההבהרה והפרגון.
ח'ברה סקיילים הם הא"ב של טיסנאות אל תשכחו מה אנחנו מטיסים גם 3D הוא בספו של דבר סקייל של טיסן אוירובאטי.
אכן חברי הטוב עומר (בעל הספיט השחור) הוא חבר מן השורה בסקיילים ובטיסני 3D.
כרגע הוא בלוס אנג'לס צובר שעות טיסה על צסנה, אך השמועות אומרות שהוא חוזר לארץ הקודש בקרוב.
ליאור
ליאור זהבי
08-21-2008, 05:34 PM
ברכות לעדי ואתר PAM המחודש על פתיחתו והעיצוב החדש.
אני מנהל פורום הסקייל הישראלי ומנהל יחד עם אורן אברמוב גם את מועדון הסקייל.
שמחתי לראות את הפרגון לפורום ולנושא הסקייל בארץ שכה קרוב לליבי ומעסיק אותי בכל רגע פנוי ואת הלינק לפורום שלנו. נשמח לארח חובבי סקייל אצלנו בפורום וכמובן לקבל עוד חברים שאוהבים ובונים בפועל טיסני ומסוקי סקייל בהתאם לתקנון המועדון שמתפרסם בפורום.
לגבי רישום לפורום - כך נהוג ברב הפורומים בעולם כולל פורום זה (לא ניתן לצפות בתמונות ודברים נוספים אם אתה לא רשום ולכן תמוהה בעיני התלונה מדוע צריך להרשם). להרשם לא עולה כסף ולא מוחקים אף אחד אם הוא לא פעיל. הסיבה היחידה שמישהו שנרשם אולי נמחק היא רק אם סרב למלא את פרטי המינימום המתבקשים ברישום. מעבר לכך זהו פורום מקצועי לנושאי טיסני ומסוקי סקייל ושואף להציג וללמד את נושא הסקייל בלבד (לא תחומים אחרים בשלב זה) בצורה מקצועית ונקייה.
בהצלחה,
אייל.
אייל,
בפעם הקודמת שנרשמתי הנהלת הפורום (אתה?) לא אישרה את קבלתי. מיותר לציין שהתאכזבתי מאוד.
האם ביכולתי להירשם כעת ?
אייל מירון
08-21-2008, 09:39 PM
ליאור,
כל אחד יכול להרשם והתנאי היחיד הוא מילוי כללי הפורום (שאינם מסובכים). לאחר הרישום נשלח אליך מייל ועליך ללחוץ על הלינק שנמצא בו כדי לפתוח את המשתמש שלך. מכיוון שהתעלמת מהמייל הזה (או הכנסת כתובת מייל לא חוקית) לא נפתח המשתמש ולאחר שבוע הוא נמחק ע"י המערכת.
תוכל לנסות שנית והפעם ללחוץ על הלינק שבמייל שישלח אליך.
אבי סירוטה
09-07-2008, 12:50 PM
PAM זה פמלה? בחיוך.
מברוק על האתר. נראה מושקע ואיכותי. שת"פ בינו וחבריו לפורום הסקייל יתקבל בברכה.
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה
FunFly
09-14-2008, 10:16 AM
קצת ממה שקורה במועדון הסקייל הישראלי :)
Fokker DR-1 1/4 scale
כולכם מוזמנים להנות משלל שרשורי הבניה.
אופיר בן יעקב - OBY
TazmanianDevil
09-14-2008, 10:59 AM
מדהים הפוקר הזה, נרשמתי!
FunFly
09-19-2008, 11:11 AM
עדי,
תודה רבה.
דרך אגב אנחנו סוגרים פה מעגל עדי :), בזמנו (בפורום הקודם של PAM), אתה יעצת לי על מנוע זנואה, הפעלתו ותערובת דלק רצויה. אז זה הזמן להודות לך על העזרה הנפלאה והסבלנות.
הבניה ערכה כ - 7 חודשים.
מצוייד במנוע זנואה 26.
אופיר בן יעקב
כינוי בפורום הסקייל הישראלי - OBY :D
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.