צפה בגרסא המלאה : חדש בתחום
israel_gt
09-23-2011, 11:02 AM
שלום לכולם אני לפני כמה זמן הלכתי עם חבר להטיס חבר לימד אותי קצת והטסתי והיה באמת כיף
עכשיו אני בעצמי רוצה להכנס לעסק הזה עכשיו אני צריך הממלצות לטיסן טוב שאני יהנה ממנו חוש טכני יש הטסתי טיסן שלו שיחסית מתקדם בלי הרבה בעיה
אז בגדול צריך הצעות והמלצות דרך אגב אני יכול להזמין באיביי אם יש הצעות משם תודה לכולם מראש
ושבת שלום
idan61
09-23-2011, 06:45 PM
שמע.. 2 אופציות
1- יש דילים היום לטריינרים (טיסנים למתחילים "שלב ראשון") כולל מנוע שלט סרוואים וסוללה במחירים של בין 1500 ל 2000 ש"ח
2- תחפש טיסן באתר יד 2 יש שם הרבה מאוד טריינרים במחיר מציאה תבדוק במודעות..
אני אישית ממליץ לך ללכת על האופציה ה 2 .. מכמה סיבות:
1- הטריינר משמש אותך כטיסן לימוד, וככזה אני לא רואה שום צורך להשקיע ולקנות חדש..
2- ימאס לך מהטריינר יחסית מהר מאוד ובמידה ואתה מתכוון להמשיך בתחום תשקיע בטיסן הבא אחריו "שלב שני"
ומאותה סיבה לא הייתי משקיע בטיסן חדש על ההתחלה משום שיכול להיות שלא תרצה להמשיך עם התחביב
3- השלטים שכלולים בעסקאות חבילה הם בד"כ לא יוכלו לשמש אותך בהמשך הדרך
ברור שיש עוד סיבות אבל אני אסכם לך את דעתי האישית
תקנה טיסן יד 2 (יש מציאות ממש ממש טובות ) אתה יכול עם מנוע, או רק גוף ותקנה מנוע חדש שישמש אותך גם לטיסנים הבאים(שוב.. תלוי כמה אתה מתכוון להמשיך עם התחביב)
ושלט תקנה ח-ד-ש ! אחד כזה שתקנה פעם אחת וישמש אותך בעתיד. שלט כזה אתה יכול למצוא בין 900 ל 2000 ש"ח בערך..
מקווה שעזרתי
שבת שלום
alonnisenbaum
09-24-2011, 08:56 PM
אופציה אחת בלבד
חדש דנדש, מטוס מנוע אלקרוניקה שלט !!!! לקנות משומש זה לקנות צרות של אחרים
ערך לימודי אפסי בהבט הזה.
למצוא מקום טוב עם אחד שתוכל לעשות לו קצת תמוות בשאלות. ותוכל לדעת שהתחלת טוב
עם ציוד א מ י ן.
lior.metargem
09-24-2011, 10:40 PM
אופציה אחת בלבד
חדש דנדש, מטוס מנוע אלקרוניקה שלט !!!! לקנות משומש זה לקנות צרות של אחרים
ערך לימודי אפסי בהבט הזה.
למצוא מקום טוב עם אחד שתוכל לעשות לו קצת תמוות בשאלות. ותוכל לדעת שהתחלת טוב
עם ציוד א מ י ן.
++11
ממליץ לך לפנות לרון ג'רסי מטיסני חולון.
הוא מוכר את החבילות האלה של טריינר+הכל ,ואני יכול להגיד לך שהוא אחלה של בן אדם וגם עם סבלנות.
בהצלחה:)
טלשורץ
09-25-2011, 04:02 PM
אני מציע לקנות טריינר חדש עם שלט סרוואים סוללה מנוע ועד..(כאילו חבילה)
ואם אתה צריך חנות לקנות את הדברים אני הייתי מציע לך חנות שנקראת yonis hobby
http://www.yonishobby.co.il/
תתקשר תברר ותבדוק אני ממליץ בחום לקנות משם...
בהצלחה תחום
טל.
idan61
09-28-2011, 06:56 PM
בהמשך לתגובה הקודמת שלי
אני מאלו שקנו את כל החבילה ובזמנו זה יצא לי משהו כמו 2500 עם בניה עם שלט פוטבה 4 ערוצים FM..
אותי למשל לא לימדו להטיס ולא לקחתי מדריך.. למדתי לבד .. וגם לא היה מי שיעזור לי כל כך.. ואחרי חודש כבר נמאס לי מהטריינר ,מכרתי אותו וקניתי טיסן שלב 2 (בדיעבד לא הייתי קונה את החבילה הזו). אז שוב.. זה גם מאוד תלוי בתקציב שלך.. אם יש לך כסף לקנות חדש אז וואלה בכיף.. אבל אם לא.. לדעתי ממש אין בעיה לקנות טיסן יד 2 .. אפילו רק גוף.. כי אל תשכח שאם אתה לא יודע לבנות טיסן אתה תצטרך לשלם למישהו שיעשה לך את זה וזאת גם הוצאה..(250 או 300 ש"ח) לגבי שלט שבאמת אין וויכוח לקנות אך ורק חדש! אני ממליץ לך על שלט שהוא 2.4 .. בכל אופן אני אשמח לעזור לך בעוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי בהודעות פרטיות
שנה טובה וחג שמח לכולם :)
ולהסרת ספק כלשהו : זאת דעתי האישית בלבד
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.