צפה בגרסא המלאה : מפגש IMAC ראשון...
TazmanianDevil
08-26-2008, 08:44 PM
6 לספטמבר יום שבת בדשא של לטרון.
תכינו את הסטיקים.
להתראות שם..
PAM
Goohal
08-26-2008, 08:45 PM
מגיב ביותר אני אהיה שם! , רק שאלה קטנה, מה צריך להביא? להכין? מספר אנשים מוגבל?:confused:
eliad
08-26-2008, 08:48 PM
לאייזה גודל טיסים??
אם אפשר להיות עם הריאקטור אני שם
TazmanianDevil
08-26-2008, 08:53 PM
צריך להביא טיסן שיהיה לפחות 25% או 50 סמ"ק.
בלי קשר אפשר לבוא ולשמוע ולראות את ההדגמות של הטיסה.
שלט, עט כתיבה כי נעביר שם איזו סדנא וטיסת הדגמה.
eliad
08-26-2008, 09:36 PM
בעתיד תיהיה קטגוריה לטיסן שלי
nir schnaider
08-26-2008, 10:17 PM
לדעתי זה ממש לא בסדר שאנשים צריכים לשלם 60 שקל אם הם רוצים להשתתף במפגש הזה...
למה שלא תארגנו את המפגש במקום אחר...ללא תשלום...
לדעתי הדשא של חוות רונית מעולה...אם מישהו מכיר...
3Disaster
08-27-2008, 12:11 AM
לדעתי זה ממש לא בסדר שאנשים צריכים לשלם 60 שקל אם הם רוצים להשתתף במפגש הזה...
למה שלא תארגנו את המפגש במקום אחר...ללא תשלום...
לדעתי הדשא של חוות רונית מעולה...אם מישהו מכיר...
אני בספק אם צריך לשלם 60 שקלים כדי להשתתף בסדנא...אלה אם כן אתה מטיס.
ניתן למארגנים לענות
nir schnaider
08-27-2008, 01:17 AM
כן ברור שרק ההטסה עולה 60 שקל...
אבל זה קצת מעצבן שמי שרוצה להיות רציני ורוצה ליסיים את הסדנא בשטח צריך לשלם כסף...
ולכן אני לא רואה סיבה שלא יעבירו את המפגש למקום בו ההטסה היא חופשית....
ישנם הרבה מנחתים ברמה בארץ....
linoy1125
08-27-2008, 02:58 AM
ואיי ממש מגניב טוב לשמוע שהעסק מתקדם!!!!!
אבל אני מסכים עם ניר לגביי התשלום...
לינוי
SniR-S
08-27-2008, 03:05 AM
התשלום הוא כמו כל יום הטסה במנחת נה מנחת בתשלום שמיועד לג'ינטים נימצא במרכז הארץ
ולדעתי הכי מתאים לנושא
שניר
nir schnaider
08-27-2008, 04:49 AM
כן אני יודע את זה שניר אבל אני חושב שאם רוצים למשוך יותר אנשים לזה כדי במחנת ללא תשלום...
יש אנשים שפשוט לשלם על יום הטסה אחד 60 שקל זה קצת מוזגם להם... כמוני...
Daniel3D
08-27-2008, 05:04 AM
וואו 60 שקלים על הטסה, אני חושב שאנחנו (אדיר ואני) נבוא לצפות בלבד.
TazmanianDevil
08-27-2008, 10:18 AM
ממפגש IMAC ישר קופצים לעיניין הכסף...עוד לא אמרנו מה יהיה, איך נטיס, מה מתוכנן, אז בואו וניתן כמה הבהרות...
המפגש עכשיו, הוא יום הטסה רגיל הכולל בתוכו סדנא של טיסת IMAC יבוא עידו יבואו עוד כמה חברה אולי מה-F3A כדי להסביר לנו מה בעצם זו הטסה מדוייקת.
במהלך הסדנא תבוצע טיסת הדגמה ואחר"כ יוכלו החברה להטיס עם הדרכה וכו...
למה בדשא ולא במקום אחר ובכן...
הדשא נבחר *כרגע* כי, המקום הכי זמין ולא צריך לעשות יותר מידי תכנונים כדי להכינו למפגשון סדנא הזה.
ישנם המון ח'ברה עם טיסנים של 100 סמ"ק ויותר שלא מכירים את חוות רונית ומעדיפים להטיס במקום נוח.
גם במקומות אחרים ששם נעשה את התחרויות/מפגשים הבאים יהיה צריך לשלם כמו חצרים לדוגמה אבל זה לא העניין פה.
את עיניין הדשא שכל כך מדובר עליו לא אנחנו מכתיבים את התשלום, אלא בעל השטח *ואני ממש לא רוצה להיכנס לדיון על זה כאן כי זה לא יוביל לשום דבר וזו עובדה קיימת בשטח, שאין באפשרותנו לעקוף אותה*.
את התחרות שתבוא בעקבות מפגש זה כחודש לאחריו אנו רוצים לעשות בחצרים, בגלל ביטוח וכדומה.
אין לנו הרבה אפשרויות, אתם רוצים שזה יהיה במקום מסויים יש ח'ברה שרוצים שזה יהיה במקום אחר.
כמו שנאמר "שני יהודים 5 דעות"
אבל אני מבטיח אישית, שאסע לחוות רונית ואראה אם הוא יכול להתאים לטיסת IMAC כי הקופסא של טיסה זו היא מאוד גדולה, אפילו יותר מ-F3A אל תשכחו את גודל הטיסנים, אם נראה שהוא מתאים אני מבטיח שאת המפגש הבא או תחרות נעשה גם שם.
תבינו אין לנו כל כך ברירה אנו כך או כך נצטרך כל מנחת אפשרי.
לעניין הבחירה איפה ואיך, אנו מרכזים אצלנו כדי שלא תהיה איפא ואיפא.
**אנו רוצים שכולם יהיו מאושרים ויבואו להטיס בכיף! אם לא, לא עשינו כלום והכל הוא דיבורי סרק.**
אז עיזרו לנו ואל תבואו כנגדנו, אנו מבטיחים שכולם יהיו מרוצים.
הבהרה נוספת, מי שלא מטיס לא מחוייב בתשלום. לגבי הסכום הכולל, נראה מה ניתן לעשות בנדון, אם בכלל.
דניאל ניר, מה הטלפון שלכם?
בהבנה,
עדי
LOTAN
08-27-2008, 01:06 PM
כל הכבוד על מפגש, אני מגיע בתור צופה ובשביל לראות וללמוד. אין לי כרגע 50CC (אולי יהיה בחודשים הקורבים), אז לצערי אני לא יכול להשתתף.
אגב, יש משהו שאני יכול לעזור? באירגון וכדומה?
לוטן
3Disaster
08-27-2008, 01:33 PM
עדי
איזה דניאל?
גיא חנוך
08-27-2008, 04:27 PM
ממפגש IMAC ישר קופצים לעיניין הכסף...עוד לא אמרנו מה יהיה, איך נטיס, מה מתוכנן, אז בואו וניתן כמה הבהרות...
המפגש עכשיו, הוא יום הטסה רגיל הכולל בתוכו סדנא של טיסת IMAC יבוא עידו יבואו עוד כמה חברה אולי מה-F3A כדי להסביר לנו מה בעצם זו הטסה מדוייקת.
במהלך הסדנא תבוצע טיסת הדגמה ואחר"כ יוכלו החברה להטיס עם הדרכה וכו...
למה בדשא ולא במקום אחר ובכן...
הדשא נבחר *כרגע* כי, המקום הכי זמין ולא צריך לעשות יותר מידי תכנונים כדי להכינו למפגשון סדנא הזה.
ישנם המון ח'ברה עם טיסנים של 100 סמ"ק ויותר שלא מכירים את חוות רונית ומעדיפים להטיס במקום נוח.
גם במקומות אחרים ששם נעשה את התחרויות/מפגשים הבאים יהיה צריך לשלם כמו חצרים לדוגמה אבל זה לא העניין פה.
את עיניין הדשא שכל כך מדובר עליו לא אנחנו מכתיבים את התשלום, אלא בעל השטח *ואני ממש לא רוצה להיכנס לדיון על זה כאן כי זה לא יוביל לשום דבר וזו עובדה קיימת בשטח, שאין באפשרותנו לעקוף אותה*.
את התחרות שתבוא בעקבות מפגש זה כחודש לאחריו אנו רוצים לעשות בחצרים, בגלל ביטוח וכדומה.
אין לנו הרבה אפשרויות, אתם רוצים שזה יהיה במקום מסויים יש ח'ברה שרוצים שזה יהיה במקום אחר.
כמו שנאמר "שני יהודים 5 דעות"
אבל אני מבטיח אישית, שאסע לחוות רונית ואראה אם הוא יכול להתאים לטיסת IMAC כי הקופסא של טיסה זו היא מאוד גדולה, אפילו יותר מ-F3A אל תשכחו את גודל הטיסנים, אם נראה שהוא מתאים אני מבטיח שאת המפגש הבא או תחרות נעשה גם שם.
תבינו אין לנו כל כך ברירה אנו כך או כך נצטרך כל מנחת אפשרי.
לעניין הבחירה איפה ואיך, אנו מרכזים אצלנו כדי שלא תהיה איפא ואיפא.
**אנו רוצים שכולם יהיו מאושרים ויבואו להטיס בכיף! אם לא, לא עשינו כלום והכל הוא דיבורי סרק.**
אז עיזרו לנו ואל תבואו כנגדנו, אנו מבטיחים שכולם יהיו מרוצים.
הבהרה נוספת, מי שלא מטיס לא מחוייב בתשלום. לגבי הסכום הכולל, נראה מה ניתן לעשות בנדון, אם בכלל.
בהבנה,
עדי
השטח בחוות רונית לא יתאים לפי דעתי
יש בצד שמאל את המבנה והאנגרים של הבקאים והשטח מאחורה לא ישר
מי שלא רוצה לשלם על הטסה בלטרון יוכל לבוא לצפות בסדרות וההדרכה וללכת להטיס במסלול אספלט למטה בחינם
גיא חנוך
08-27-2008, 05:53 PM
6 לספטמבר יום שבת בדשא של לטרון.
תכינו את הסטיקים.
PAM
תכינו גם את הסטייקים :D אני אביא מנגל;)
LOTAN
08-27-2008, 06:05 PM
אני דואג להביא גם מנגל, בואו נארגן רשימה של כמויות בשר/פיתות/שתיה שצריך להביא.
לוטן
TazmanianDevil
08-27-2008, 06:38 PM
OK ח'ברה...
מאחר וזהו מפגש מוגדר ומאחר ונצטרך לבטח את כל המטיסים החלטנו להעביר את המפגש למנחת חצרים.
כמו שכתבתי קודם בשירשור אין בכלל משטחי הטסה בארץ שלא לדבר על כמות ולכן חשוב מאד עניין הביטוח כעניין לוגיסטי מהמעלה הראשונה...כן כן זה "כיסוי תחת" אבל אין מה לעשות בנדון.
ולכן אין לנו המון ברירה מאחר ויבואו המון אנשים עם לא מעט טיסנים גדולים.
עקב כך השעה שנצטרך לפגוש את כולם בחצרים תהיה שעה מוקדמת יחסית...0700 בבוקר והמפגש יוקדם ביום דהיינו יום שישי ה-5 לספטמבר.
התשלום...כמובן שאי אפשר להתחמק מכך, הוא 20 שקלים בלבד להנהלת המנחת והוא לטובת ביטוח של הטיסנאי.
אם יש למישהו בעיה, שאלה או הסגה שיכתוב או יצור עימי קשר...
עדי 050-7802327
תודה.
עדי
גיא חנוך
08-27-2008, 06:44 PM
מצויין!!! אני אגיע
amitavital
08-27-2008, 06:59 PM
חבל שהעברתם את זה ליום שישי אני בטוח שהרבה אנשים שלומדים\עובדים לא יוכלו להגיע וחבל....
juvaknin
08-27-2008, 07:03 PM
מכיוון שזה לא סתם יום הטסה אלא תחום תחרות ספורטיבי בפני עצמו בעל ארגון מסודר והדרכות בתחומו, אכן החלטה נבונה לעשות הכל בכדי למנוע תקריות שלא נדע! במיוחד בנושא ביטוחים..
ועל פי כמה וכמה כאשר מדובר בצופים מהצד שכמובן יגיעו שכוללים משפחות.....
עמית.. יום שישי הזה כבר חוזרים ללימודים?
SniR-S
08-27-2008, 07:05 PM
מסכים עם עמית חבל אולי כדי שהמפגש יתקים ביום שבת
lidor1991
08-27-2008, 07:45 PM
יום שישי זה לא טוב תנסו להעביר את זה לשבת,
הרבה יותר נוח
לידור
Goohal
08-27-2008, 07:46 PM
ממ הרעיון יפה ומאוד בטיחותי אבל צריכים גם לחשוב על כאלה שלומדים בימים האלה לא?, אנחנו יודעים,זה לא בעיה לא ללכת יום, אבל, זה תחילת שנה ולפי דעתי זה דיי קריטי.
טוב אבל גם אם לא ישתנה התאריך, שיהיה בהצלחה שם =]
nir schnaider
08-27-2008, 08:44 PM
עדי המספר שלי הוא 0523951913
ולגבי מה שאמרת גיא אני מתכוון למנחת הדשא של חוות רונית....
יש שם 400 מטר על 200 מטר דשא מעולה יש עצים אבל הם מאוד רחוקים ולדעתי לא יגיעו אליהם גם בקצע הקופסא... וגם לפי מה שבנתי מטיסים בגובה שלא פחות מ15 מטר מעל האדמה או משהו כזה....
3DCrazy
08-27-2008, 09:08 PM
חבל אך ביום שישי לצערי יבצר מאיתנו (ואני משוכנע שמחלק גדול ואם לא מרוב המטיסים) להגיע :(.
זוהי תחילת שנת הלימודים (ולמזלי גם האחרונה :D ) וכמו שעמית אמר, גם הרבה חבר'ה עובדים ביום שישי.
ולא בגלל המיקום (ואיך אומרים "יפה שעה אחת קודם" . צעד נכון עשית עדי ) אלה בגלל היום ספציפי.
טמיר.
linoy1125
08-27-2008, 11:39 PM
הרעיון של מנחת חצרים..קצת קחוק אבל סבבה סך הכל...מבחינת הביטוח מעולה
אבל יום שישי ...פשוט לא טוב שכן הרבה מטיסים לא יוכלו להגיע בגלל לימודים עבודה וכו'
הרעיון של המפגש מעולה ולדעתי כדאי לשקול שוב את רעיון הדשא בחוותת רונית
ואם הוא כן ייתקים בחצרים בשישי אז תהנו כולם ולא לשכוח לצלם!!
לינוי
גיא חנוך
08-28-2008, 12:29 AM
:Dמפגש בלי טמיר??? תשאירו אותו בשישי!!!!:D
3DCrazy
08-28-2008, 12:51 AM
:Dמפגש בלי טמיר??? תשאירו אותו בשישי!!!!:D
אויש.. אתה יודע מה נמצא אצלי (או אצל ויקי.. עדיין בגדר סודי ומסווג :confused:;) ) חבל שלא תקבל אותו :D
וכן, יודע שהרמתי להנחתה .. אבל עדיין .. אני יכול להסתדר בלי. אתה לא :)
יאללה, חזרתי לעבוד על המפלצת החדשה ... (אחרי הקריל זה פשוט תענוג לבנות דבר כזה חחח )
תמונות ישלחו אליך מאוחר יותר ומחר העלה קצת לפורום :)
שווה לחכות.
טמיר.
AdiRVaknin
08-28-2008, 01:04 AM
אויש.. אתה יודע מה נמצא אצלי (או אצל ויקי.. עדיין בגדר סודי ומסווג :confused:;) ) חבל שלא תקבל אותו :D
וכן, יודע שהרמתי להנחתה .. אבל עדיין .. אני יכול להסתדר בלי. אתה לא :)
יאללה, חזרתי לעבוד על המפלצת החדשה ... (אחרי הקריל זה פשוט תענוג לבנות דבר כזה חחח )
תמונות ישלחו אליך מאוחר יותר ומחר העלה קצת לפורום :)
שווה לחכות.
טמיר.
המפלצת החדשה????
TazmanianDevil
08-28-2008, 01:16 AM
OK ח'ברה...
הפעם זה סופי, אומרים שפעם שלישית גלידה.
בכל מקרה עקב שיקולים לוגיסטיים חברתיים הוחלט לדחות את המפגש בכמה שבועות.
לימודים תחרויות וכדומה, לא לקחנו כמה משתנים שיכולים מאוד להשפיע על המהלך התקין של המפגש, אבל מי שחוטב עצים נפצע מהשבבים. ובאימרה חביבה זו נגדיל ונאמר כי אנו רוצים להתחיל עם רגל ימין בכל מה שנוגע למפגש הזה בפרט ולשאר חוג ה-IMAC , שיקום איה"ש בארצנו, בכלל ולכן מחובתנו לעשות את כל שביכולתנו כדי שיהיה כך, חובת ההוכחה היא עלינו, כמארגנים ועל כל שאר המטיסים שסה"כ הם אלה שיהפכו ביום מין הימים את החוג הזה לדומיננטי יותר.
המפגש יתקיים! אך במתכונת מסודרת יותר, מקצועית יותר וחברתית יותר.
התחרויות יקרמו עור וגידים ויהיו קו מנחה בכל מה שנוגע ל-IMAC, אנו מבטיחים זאת.
לעניין סוגיית המנחתים, אנו נעשה כל שביכולתנו לרצות את כולם, צפון עד דרום.
תודה על הסובלנות,
צוותPAM
עדי שלום רב,
יישר כוח על הסבלנות. מנסיוני לעולם לא תצליח לרצות את כולם. לא רק זה אלה שמתוך אלה שלא תצליח לרצות יזרקו לך בוץ בפרצוף ותאמין לי יש כאלה שיודעים לזרוק חזק ומדוייק...
אבל תמשיך לדחוף ותעשה מה שנכון כדי שהתחום יקום על הרגליים.
אם תחכה שכולם יהיו מרוצים זה עשוי לקחת דורות.... צריך להקים גרעין קשה של משוגעים לדבר
שיהיו מוכנים לעשות ולהתחיל לנוע. כולם יעלו על העגלה כאשר היא תיסע גם אם לא תמיד בכיוון שלהם למה אם לא יעלו... ישארו מאחור..... :-)
חזק ואמץ...
עמרם לשד
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.