PDA

צפה בגרסא המלאה : רבותי , גם סילון הוא 3D

קובי פ.
08-28-2008, 10:48 AM
הנה מה אפשר לעשות עם מיג , תהנו
http://www.youtube.com/watch?v=sFypnPK1dPU&feature=related

יום טוב
קובי

zivbit
08-28-2008, 11:49 AM
קובי יקר..

יש כבר איזה אחד או שניים כאלו בארץ הקודש בהרכבה כרגע עד כמה שאני יודע...

זיו

3DCrazy
08-28-2008, 11:56 AM
קובי יקר..

יש כבר איזה אחד או שניים כאלו בארץ הקודש בהרכבה כרגע עד כמה שאני יודע...

זיו

אכן !
אם הנקניק יתחיל להזיז את ישבנו ויפסיק להתעצל אז גם יהיה טסט מתישהו :D

מרסלו גת
08-28-2008, 01:05 PM
היי קובי ידידי למה אתה הולך רחוק יש אצל דין בבית יורוספורט יותר נכון שתיים אחד של ליאור זהבי עם כל הציוד הולך עלי להיות מנוע עם וקטור ל3D דין אמור להתחיל לבנות ולהרכיב תוך זמן קצר לאחר סיום האדג' בברכה מרסלו:)

קובי פ.
08-28-2008, 01:07 PM
נו אז תקשר בין דין לביני , אשמח לבוא ולעזור לו ככל יכולתי .

אני מת להכנס לנושא הסילונים , רק שכרגע אני לא מוכן למכור את כל רכושי בשבילו ביחוד שהמפלץ שלי חונק לי את הבנק .

מרסלו גת
08-28-2008, 05:58 PM
נו אז תקשר בין דין לביני , אשמח לבוא ולעזור לו ככל יכולתי .

אני מת להכנס לנושא הסילונים , רק שכרגע אני לא מוכן למכור את כל רכושי בשבילו ביחוד שהמפלץ שלי חונק לי את הבנק .

היי קובי מה יש לקשר לטמיר יש את הנייד שלו ואם לא אז 050-8844587 יאלה לעבודה ולשאלתך אני
אמור להגיע לישראל לקראת החגים אני מקווה שישחחרו אותי לאיזה חופשה של שבועיים:cool:

TazmanianDevil
08-28-2008, 09:35 PM
קובי אהבתי את החתימה שלך!

קובי פ.
08-28-2008, 10:16 PM
תודה תודה עדי .

רציתי נורא להעלות קובץ JEPG בתור חתימה אבל לא יודע איך .

ערב נפלא
קובי

3Dbuster
08-29-2008, 11:27 AM
עדי ,
באמת איך העלת תמונה לשורת חתימה??

ספר לנו
עידו

ארז
08-30-2008, 02:25 PM
הנעה והנאה ווקטורית? :)
been there, done that
בשנת 1988

קצת ניסויים מעשיים מהימים ההם, עם טיסני F-15 של חברת Byron Originals ומנועי O.S. 77DF.
נחירי הפליטה עברו הסבות למתן יכולת שליטה על הסילון הן בעלרוד והן בסבסוב, וכמובן היות ובדו מנועי עסקינן, היה גם גלגול.

אמנם באותה תקופה יצא לי לפגוש אישית גם את Franz Kavan שכבר היה חלוץ בשטח עם מנוע הסילון שלו, אבל בסופו של דבר היכולת לעבוד עם DF וסילון אוויר קר הייתה יותר אטרקטיבית למטרות הנדרשות, והעבודה על הנחירים כמובן פשוטה יותר.

להלן תמונות של אחד מדגמי ה - F-15.

1956 1958

ההפעלה נעשתה עם סרווס ענקיים של Kraft, שיכלו להזיז גם משאית אם היה צורך.

המנועים נהגו "לטחון" פלאג אחד בכל טיסה. לא שהסליל היה נשרף, הוא פשוט היה נעלם לחלוטין. כל הטסה הייתה בליווי "קרטונים" של עשרות פלאגים.

איך זה היה טס?
תאוצה ראשונית והמראה מאד מאד casual אבל אחרי הקפה או שתיים כבר הייתה מהירות יפה.

ביצועים?

ובכן - התקנתי לי שני משדרים במקביל על מגש - אחד למערכת ניהוג רגילה ואחד רק לווקטורית. הווקטורית היתה "משהו משהו", כמובן, עד ל - cut :D

1957

(אגב, מאז ועד היום כבר נשרו לי 29 ק"ג, וגם הטיסנים שלי שוקלים פחות :D).

Lior
08-30-2008, 03:07 PM
מדליק ביותר ארז.
אחלה מכונית בתמונה השנייה :D
והאם אני מזהה את הצד הצפוני של עין שמר?

ליאור

מרסלו גת
08-30-2008, 03:19 PM
הנעה והנאה ווקטורית? :)
been there, done that
בשנת 1988

קצת ניסויים מעשיים מהימים ההם, עם טיסני F-15 של חברת Byron Originals ומנועי O.S. 77DF.
נחירי הפליטה עברו הסבות למתן יכולת שליטה על הסילון הן בעלרוד והן בסבסוב, וכמובן היות ובדו מנועי עסקינן, היה גם גלגול.

אמנם באותה תקופה יצא לי לפגוש אישית גם את Franz Kavan שכבר היה חלוץ בשטח עם מנוע הסילון שלו, אבל בסופו של דבר היכולת לעבוד עם DF וסילון אוויר קר הייתה יותר אטרקטיבית למטרות הנדרשות, והעבודה על הנחירים כמובן פשוטה יותר.

להלן תמונות של אחד מדגמי ה - F-15.

1956 1958

ההפעלה נעשתה עם סרווס ענקיים של Kraft, שיכלו להזיז גם משאית אם היה צורך.

המנועים נהגו "לטחון" פלאג אחד בכל טיסה. לא שהסליל היה נשרף, הוא פשוט היה נעלם לחלוטין. כל הטסה הייתה בליווי "קרטונים" של עשרות פלאגים.

איך זה היה טס?
תאוצה ראשונית והמראה מאד מאד casual אבל אחרי הקפה או שתיים כבר הייתה מהירות יפה.

ביצועים?

ובכן - התקנתי לי שני משדרים במקביל על מגש - אחד למערכת ניהוג רגילה ואחד רק לווקטורית. הווקטורית היתה "משהו משהו", כמובן, עד ל - cut :D

1957

(אגב, מאז ועד היום כבר נשרו לי 29 ק"ג, וגם הטיסנים שלי שוקלים פחות :D).

היי ארז שלום לך ונעים לי מאוד אבא של דין ברגע שדין יתחיל את היורו יחד אם ליאור נישמח לקבל טיפים בנושא לפי מה שאתה כותב הם ירכיבו על הוקטור היטק 5955 והוא "יטחן"אחרי מספר טיסות?
סליחה על שאלת התם !!!:)

ארז
08-30-2008, 03:28 PM
טוב חברים רגע רגע נעשה סדר :)

ליאור - חיובי לגבי הזיהוי (עד כמה שאני זוכר), המכונית אבל, לא הייתה שלי.
לי אז הייתה חיפושית...מכיר את החידה איך מכניסים Byron F-15 לחיפושית? :confused:
לא?
אז התשובה - "מביאים עוד מכונית כמו בתמונה" :D

מרסלו - מה שכתבתי עליו הוא הפלאגים של מנוע O.S. 77DF שהיו "נטחנים" בכל טיסה, לא הסרווס.

קובי פ.
08-30-2008, 03:52 PM
אכן עין שמר הזכור לטובה .

ארז , לי היה גם D/F אבל חד מנועי בלי הנעת ווקטור אבל.... עם rossi 60 " רוצח " שעבד על מעל 25000 סל"ד , אתה זוכר את "צריחת ה-rossi" .

הדגם שהיה לי הוא " מיג 15 " ז"ל , היה לי קאט מנוע והוא צלל כמו אבן , כל כך מהר שלא הספקתי להגיב היה רובו בנוי מדיקט תעופתי מכופף בשבלונה , אחחחחח היו ימים .

זה עוד בטח היה בתקופת ה-27 am , לקראפט היו אז מכשירי רדיו מאוד פשוטים אבל גם מאוד אמינים .

מה עלה בגורלו של אותו ה-F15 ?

קובי

ארז
08-30-2008, 08:22 PM
הסרווס היו שלהם, המערכות - מולטיפלקס :)

היו למעשה מספר F-15 וגם F-16 אחדים (ווקטורי, ללא גלגול כמובן), אך הם לא היו שלי, אני רק בניתי והטסתי :D

היכן הם היום? מושג לי אין...

TazmanianDevil
08-30-2008, 10:17 PM
עדי ,
באמת איך העלת תמונה לשורת חתימה??

ספר לנו
עידו

תראה במאמרים יש שם הכל.
מסתבר שרק מנהלים יכולים לעשות את זה, דיברנו כבר עם החברה לגבי זה והם אמרו שהם יטפלו בזה.

עדי

מרסלו גת
08-31-2008, 12:20 AM
טוב חברים רגע רגע נעשה סדר :)

ליאור - חיובי לגבי הזיהוי (עד כמה שאני זוכר), המכונית אבל, לא הייתה שלי.
לי אז הייתה חיפושית...מכיר את החידה איך מכניסים Byron F-15 לחיפושית? :confused:
לא?
אז התשובה - "מביאים עוד מכונית כמו בתמונה" :D

מרסלו - מה שכתבתי עליו הוא הפלאגים של מנוע O.S. 77DF שהיו "נטחנים" בכל טיסה, לא הסרווס.

סליחה טעות שלי בהבנה טוב חביבי מזדקנים אין מה לעשות אבל בכל אופן ברגע תחילת הרכבה של היורו
אתה מוזמן:)

Pixels
08-31-2008, 04:47 PM
תראה במאמרים יש שם הכל.
מסתבר שרק מנהלים יכולים לעשות את זה, דיברנו כבר עם החברה לגבי זה והם אמרו שהם יטפלו בזה.

עדי

זה לא בדיוק רק מנהלים, זה הרשאות.
תעברו על הלוח בקרה פליז -__-

ליאור זהבי
09-08-2008, 07:43 PM
אכן, יש כבר 2 כאלו בתהליכים.

מידע בהמשך... הולך להיות חם ומגניב. תרתי משמע.