צפה בגרסא המלאה : Qq יאק 86"...
TazmanianDevil
05-10-2008, 01:26 AM
מה צריך להיות מרכז הכובד?
היכן מיקמתם את כל האביזרים והאלקטרוניקה?
אם נשים ספינר מקארבון, הדבר ישפיע על היותו מרכז כובד אחורי?
ואם הוא כבר אחורי כמה ועד כמה זה יכול להשפיע על ביצועיו המדוייקים?
השאלות הן באדיבות בחור שאני בקשר איתו מאנגליה. והוא באמת אובד עצות.
עדי
shlomi3d
05-10-2008, 11:03 AM
היי עדי, לפי הזיכרון שלי מהטיסן של עמית הוא מיקם את האלקטרוניקה בידיוק כמו שסמנזיני ממליץ והטיסן היה עם מרכז כובד אחורי הוא נאלץ לשים משקולות מקדימה אבל אינני רוצה להטעות אותך חכה לתשובה יותר מדויקת מעמית וטמיר
שלומי שבתאי
AdiRVaknin
05-10-2008, 12:09 PM
אצלי האלקטרוניקה מותקנת כמו שסומנזיני ממליץ + 150 גרם ואני טיפטיפה קידמי
3Disaster
05-10-2008, 12:42 PM
סמנזיני תכנן לשים את האלקטרוניקה בצורה מסויימת בגלל שהוא משתמש בקניסטר...
ובגלל שהקניסטר כבד (יחיסית לאגזוז Da רגיל)אז הוא "מוריד" את המרכז כובד האחורי
דניאל:)
3DCrazy
05-10-2008, 01:11 PM
אז ככה..
אם יש לך קניסטר, אז למקם את האלק' כמו שQQ ציין. צריך להיות בסדר...
אם משתמשים באגזוז סטנדרט של DA וממתקנים אלק' כמו ש QQ ממליץ, אז מרכז הכובד יוצא אחורי ... אחורי מדי אפילו.
קודם כל ספינר אלומיניום יכול לעוזר קצת... קארבון יהיה קליל לדעתי.
אצלי ביאק ( שאדיר גנב לי :mad: ) הוספתי כ 4 וחצי "שורות" של משקולות כמה שיותר קדימה (שמתי אותם על ה X של הBOX של המנוע מלמטה) ואז מרכז הכובד יחסית היה לטעמי.
(יש כאלה שמעדיפים אחורי יותר... אצלי ככה זה היה בול !)
עצה קטנה שלי, אם אתה יכול... תעביר כמה שיותר דברים קדימה. לא שיש בעיה להשתמש במשקולות, הטיסן הזה פשוט קל ! אבל אם אינך רוצה לשים משקולות, בנה אותו ומתקן אותו במחשבה על מרכז קדמי יחסית. (סוללות הצתה, עשן עם יש.. הכל כמה שיותר קדימה.)
מקווה שעזרתי.
אם יש עוד שאלות... יש לך ת'פלא שלי ;)
שבת שלום.
3DCrazy
05-10-2008, 01:15 PM
ראיתי עכשיו ששאלת בקשר לביצועים מדוייקים.
אז ככה, הוא מדוייק, מאוד. אבללל עם הסט אפ שלי (אגזוז רגיל ומיקומים כמו שqq ציין) הוספתי כמו שציינתי מקודם 4 וחצי שורות של משקולות ואז באמת הטיסן הזה מ-ד-ה-י-ם !
אגב, אני ת'כלס חיפשתי שיהיה ככה (דיוק) ולא אחורי ל3d נטו . כך שאם הוא עם מרכז מאוזן\קידמי קצת... הטיסן הזה פשוט טס מדהים ומדוייק (עם אחורי קצת קשה להוציא ממנו ממש משו).
ואם זה לא עוזר... לדעתי קצת אירו פלי ואימונים יעזרו חחחח
טמיר.
amitavital
05-10-2008, 01:22 PM
מיקמתי את הכל בדיוק כמו סומנזיני זה אומר סוללה להצתה על ה-box וסוללה למקלט(4600 מילי כמו סמנזיני) מאחור ליד הסרוו של הראדר+ ספינר אלומיניום ועדיין היה מרכז כובד אחורי אז הוספתי עוד 160 גרם על ה-box אם הוא לא רוצה להשתמש במשקולות פשוט שימתקן את הסוללה הראשית על ה-box וזה אמור לאזן את הטיסן
עמית:)
TazmanianDevil
05-10-2008, 05:30 PM
Ok ח'ברה תודה רבה אני אעביר לו את כל האינפורמציה הזאת
מה שכן לדעתי פתרתם לו את עניין מרכז הכובד, כי הוא לא ידע אם לשים או לא לשים משקולות
עדי
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.