PDA

צפה בגרסא המלאה : 18/10/08 ארוע טיסני סקייל במנחת רשלצ

בומה
10-17-2008, 08:56 AM
אירוע מופע סקייל ע"ש סתיו גולן ז"ל יתקיים מחר במנחת רשל"צ החל מהשעה 09:00.
עשרות טיסני סקייל של חברי מועדון הסקייל הישראלי ואורחים- יוצגו הן בתצוגה סטטית והן בתחרות סקייל ב-2 קטגוריות- ARF ו STAND OFF.
עקב הרצת העניין-ההשתתפות מוגבלת באירוע זה לחברי מועדון הסקייל הישראלי-אולם התחרות הבאה-תהה פתוחה לכל מתמודד עם טיסן SCALE.

כל מטיס וחובב היסטוריה תעופתית מוזמן לצפות , לצלם, ולהריע למופע הראשוני הנסיוני- שכולם מקווים יהיה הפותח בסידרה של תחרויות סקייל שיערכו בעתיד.

נודה על הפצת ההזמנה בדוא"ל לכל מי שעניין ה-SCALE קרוב לליבו, וגם למי שסתם רוצה להנות בשבת עם הילדים.

ארז
10-17-2008, 09:00 AM
בהצלחה רבה למשתתפים, ונשמח לראות תמונות.

קצת חבל שמודיעים על כך 24 שעות מראש בלבד...

בומה
10-17-2008, 09:03 AM
ארז- זה תוכנן להיות ארוע סגור לחברי המועדון-שלאט לאט נפתח לשאר .
בכל מקרה- לכבוד הוא לנו למצוא קהל, ולארח חובבי סקייל.
ארז- כמנהל פורום SCALE של PAM אתה אורח חשוב. מאוד רוצים לראות אותך , לפחות לצילום משותף...

ארז
10-17-2008, 09:08 AM
...קצת חבל שמודיעים על כך 24 שעות מראש בלבד...

צר לי, בפרט בחגים אבל גם בכלל, זו התראה קצרה מדי לפחות מבחינתי.

בהצלחה וחג שמח.

Boogle
10-17-2008, 04:17 PM
ארז- זה תוכנן להיות ארוע סגור לחברי המועדון-שלאט לאט נפתח לשאר .

:rolleyes:מה קרה, בומה, ספרתם את חברי המועדון וגיליתם שאפשר לעשות את התחרות במרתף של אייל אם לא תפתחו את הארוע לקהל הרחב?

אבי סירוטה
10-17-2008, 06:30 PM
:rolleyes:מה קרה, בומה, ספרתם את חברי המועדון וגיליתם שאפשר לעשות את התחרות במרתף של אייל אם לא תפתחו את הארוע לקהל הרחב?

בוגל,
תקרא את ההתחלה. תגלה שכבר יש שם תשובה: זהו אירוע ראשוני\הרצה וככזה מיועד לבדוק מגוון רחב של נושאים.אח"כ יפתחו אירועים דומים לקהל הרחב להגדלת מגוון הכלים, הפריה הדדית וקידום ענף הסקייל בארץ.

אגב, המרתף של אייל יכול להכיל את כל חברי המועדון אבל לא את הקהל הרחב. תפרגן-לא כואב.;)

קובי פ.
10-17-2008, 07:07 PM
חברה'לך .

הארוע הוא לזכרו של סתו גולן ולכבוד משפחת גולן בכלל .

רק לכבודו של דני אנא השאירו את הויכוחים האישיים בצד , תלמדו מדני אין כאב יותר גדול להורה מאיבוד ילד ולעומת זה כל הדברים האחרים נראים קטנוניים עד מאוד .

אוהב את כולכם

חג שמח - קובי

Boogle
10-17-2008, 11:58 PM
בוגל,
תקרא את ההתחלה. תגלה שכבר יש שם תשובה: זהו אירוע ראשוני\הרצה וככזה מיועד לבדוק מגוון רחב של נושאים.אח"כ יפתחו אירועים דומים לקהל הרחב להגדלת מגוון הכלים, הפריה הדדית וקידום ענף הסקייל בארץ.

אגב, המרתף של אייל יכול להכיל את כל חברי המועדון אבל לא את הקהל הרחב. תפרגן-לא כואב.;)

לפרגן אפשר למי שמגיע לו פירגון.
ה"תרוץ" לעיל הוא עלוב ולא משכנע ורק מחזק את ההשערה שלי לעיל.
מצטער, ידידי, על ארוע שכזה לא מודיעים 24 שעות טרם קיומו, מה שנעשה כאן זה סוג של כסת"ח בכדי שלא ילעיזו שוב על ה"מועדון" ובעליו (ואני מתכוון בדיוק למילה-בעליו).

אגב, מצער אותי גם ששלוש שנים(!) אחרי הקמת ה"מועדון" עדיין ניתן להכיל את כל חבריו במרתף של אייל, גדול ככל שיהיה:(

שבת שלום

אבי סירוטה
10-18-2008, 04:54 PM
שבת שלום וחג סוכות שמח.

בומה
10-18-2008, 05:03 PM
אני לוקח את האחריות על הפירסום המאוחר. זה כבר היה פתוח כחודש ויותר בפורום הסקייל הישראלי -לכלל הציבור, ונזכרתי פתאום ביום שישי שלא שמתי ב- PAM הודעה. ואותי - אי אפשר להאשים חלילה באפלייה.
חבל שלא הייתם-ואני מתכוון לזה. אבל התמונות והתגובות מה-SHOW המדהים שיצא תחת ידי המארגנים- תקבלו השבוע בפורום.
אני משוכנע שבארוע הבא- נזכה להשתתפות כלל ארצית לחגיגה מטורפת של סקיילים וחברותא.
להתראות שם חברי היקרים.

TazmanianDevil
10-18-2008, 05:52 PM
OK בפעם הבאה גלידה עליכם, בומה.
אנו נשמח לבוא לצלם ולפרסם, הסקייל הוא כבר חלק בלתי נפרד מ-PAM
ואנו שמחים על כך!

נתראה בשמחות ובמפגשים משמחים.

בומה
10-18-2008, 06:34 PM
http://scalerc-il.com/scalercforum/uploads/miniguy/2008-10-18_082141__IMG_2593.jpg

חסרים עוד איזה 4-5 כלים. היתה פשוט חגיגת צבעים, מודלים, וטיסנאי סקייל שפשוט ציפתה ל"התפוצצות" הזו -יותר מידי זמן.

אייל_פ
10-18-2008, 10:13 PM
הי בוגל, מזמן לא נפגשנו. עצוב לי לקרא את מה שאתה כותב. היתה לך בעבר בעיה אישית עם מנהל המועדון ולא משנה כרגע מי צודק ומי לא. אתה מכיר טוב מאוד את חברי מועדון הסקייל הישראלי ואני בטוח שאתה חושב שיש בו אנשים טובים אכותיים ומוכשרים אז אנה ממך אל תפגע בכולנו בגלל בעיה עם אדם אחד במועדון. אני אישית נפגעתי ממה שכתבת למרות שאני בטוח שלא היתה לך כוונה לפגוע בי ובחברי.
לגבי הארוע, זה היה ארוע ראשון מסוגו בארץ. פעם ראשונה שבוצע שיפוט של טיסני סקייל וארגון ארוע גדול ע"י חברי המועדון. מכאן כולם צריכים להבין את החששות שלנו כמועדון להפוך את הארוע מארוע של כ- 200 איש לארוע של 2000 איש. הארוע היה מוצלח הרבה מעבר לציפיות של כולנו. בנוסף לטיסני הסקייל הצתרפו אלינו מספר טיסני 3D גדולים, טיסן פילון וגם חשמליים מהירים (fun jet) שהוסיפו ותרמו לארוע. אטרקציות נוספות שנוספו ספונטנית במשך הארוע היו טיסת מבנה של דו כנפיים בגובה נמוך בזמן שמעליהם מצתרף אולטראלייט דו כנפי לתגבור. פשוט מראה מדהים. בנוסף היה מסוק רוביקון שביצע מספר יעפים ונחיתות על המסלול. בקיצור היה ארוע יפה.
לאור ההצלחה היום אנחנו מתכוונים לחזור עליו כל שנה בצורה גלויה וככל שיצתרפו יותר טיסנים ומטיסים כך החגיגה תהיה יותר גדולה. (חבל שלא הופיעו גטים, אולי שנה הבאה מישהו ירים את הכפפה ויגיע).
נ.ב. ללא קשר לארוע של היום, חברי המועדון רוצים לקיים מפגש משותף עם חברי PAM כדי להכיר יותר טוב ולהפרות אחד את השני כל אחד בתחומו.

Boogle
10-18-2008, 11:13 PM
אייל ידידי , ארים כוסית לחיי התמימות שדוחפת חלק מהאנשים להיות שייכים ל"פאמיליה".

לי, לא היתה בעיה עם בעלי המועדון, לבעלי המועדון היתה "בעיה" עם החברים שלי ומשום סלידתם מחבריי, ואי הצלחתם לגרום לי לנתק קשר עימם (למרות שבקשו יפה בה"פ), הם טפלו עלי כזבים וחסמו את גישתי לפורום הסקייל שלא אוכל להגיב והם יוכלו להמשיך להפיץ רפש וכזבים על חברי ועתה גם עליי. (אגב, מה נאה היה לעשות זאת בערב יום כיפור)

כל אדם בוחר את חבריו, אמור מי חבריך ואומר לך מי אתה.

יום אחד, כשיהיה מועדון שיפעל מכח חבריו ולא מכח "בעלים" שמינו את עצמם לנהל אותו (מכיר את נפוליאון?), אולי גם אני אשמח להצטרף למועדון שוב.

ארז
10-18-2008, 11:18 PM
השרשור הזה נסגר להמשך דיון, שכן חורג מתוכנו, נושאו, ומטרתו של הפורום הזה.

מי שרוצה, ימשיך את הדיון שהפך ממילא לבעל אופי אישי, במסרים ודוא"ל.

אני סבור שהובן ע"י כולם שכאשר יש עניין ורצון כן להזמין פורום מסוים לאירוע, ניתן לצפות שההזמנה תיעשה באותו הפורום ובהתראה נאותה כמקובל לאירועים מסוג זה, וכמובן שכל אחד יעשה את שיקוליו האישיים לגבי היענותו (או לא) להשתתפות באירוע.

תמונות מהאירוע במידה ויש עניין לפרסם, ניתן ורצוי לפרסם בפורום PAM לאירועי טיסנים בארץ ובעולם (http://www.planesandmodels.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21).