PDA

צפה בגרסא המלאה : סקר: Da,3w,bme,evolotion או Dl???

kingfd
05-11-2008, 08:13 PM
מה אתם אומרים???:confused:

-DA
-3W
-DL
-BME
-EVOLOTION

איזה מנוע לפי דעתכם "הכי טוב" ביחס לאחרים???ולמה???
:rolleyes:

shay2320
05-11-2008, 09:46 PM
da שליטה!!

מרוצה + מהמנועע באמת אין מה לדבר לא יצא לי כל כך להתערבב עם מנועים אחרים אבל בכל אופן המנוע הזה לא איכזב!!

TazmanianDevil
05-12-2008, 11:21 AM
מה זה לא ברור....

d3kid
06-15-2008, 02:12 PM
ישר הצבעתי DA

אבל זה לא יעזור אחרי שמטיסים עם 3W ועוברים ל DA מרגישים מוזר קצת הקרבורטור של וולברו עובד פחות מדויק מהטליסון של 3W

ב 3W כל קליק המנוע מגיב ב DA זה לא ככה בDA אפשר לעבוד עשיר והמנוע ימשיך לעבוד בלי בעיה ב3W הכוח ירד בצורה דרסטית

בכל אופן ש 3W עובד הוא עובד יותר יפה לדעתי ויותר מדוייק אבל חברה שהחליפה 4 סוגי מערכות הצתה ב 6-7 שנים אחרונות אומר שהיו להם המון בעיות עם מערכת ההצתה אני מעדיף מנוע פחות מדוייק אבל עובד תמיד .

נ.ב אין על הברגים בצבע אדום אנודיס של DA .

TazmanianDevil
06-26-2008, 05:10 PM
ישר הצבעתי DA

אבל זה לא יעזור אחרי שמטיסים עם 3W ועוברים ל DA מרגישים מוזר קצת הקרבורטור של וולברו עובד פחות מדויק מהטליסון של 3W

ב 3W כל קליק המנוע מגיב ב DA זה לא ככה בDA אפשר לעבוד עשיר והמנוע ימשיך לעבוד בלי בעיה ב3W הכוח ירד בצורה דרסטית

בכל אופן ש 3W עובד הוא עובד יותר יפה לדעתי ויותר מדוייק אבל חברה שהחליפה 4 סוגי מערכות הצתה ב 6-7 שנים אחרונות אומר שהיו להם המון בעיות עם מערכת ההצתה אני מעדיף מנוע פחות מדוייק אבל עובד תמיד .

נ.ב אין על הברגים בצבע אדום אנודיס של DA .

קצר ולעיניין...

BANDIT
06-26-2008, 07:59 PM
ה3w 106 שלי עובד חזק מאוד ו0 תקלות ורבע מיצערת חזק יותר מ-ה da 100
מעבר לזה צליל פנטסטי מהאגזוזים ועגול ובריא

TazmanianDevil
06-26-2008, 08:09 PM
בנדיט לא לכולם יש את הסובלנות שלך יש ובטח לא את חוש השמיעה, אני למשל כמעט חירש באוזן ימין כך שאולי נשכור את שירותך לעתיד.;)
להזכירך איך כיוונו את ה-DA 50 שלי, לא הצלחתי לכוון מנוע DA 50, אתה רוצה שאני אכוון 3W?!!?:D

אלי גיל
06-28-2008, 12:01 AM
חברה מצאתי מנוע חדש מיפלצת רוצח bme 115

TazmanianDevil
06-28-2008, 12:38 AM
ובטח יש לך אותו...:-)

3DCrazy
06-28-2008, 11:33 AM
חברה מצאתי מנוע חדש מיפלצת רוצח bme 115

הכי הרבה שהייתי נותן לך להחזיק ביד זה OS 46 יא פטיש !
מספיק דיבורים.. מתי רואים אותך לקפה ?!
הבייבי כמעט מוכנה, צריך לשמוע ת'דעה שלך לפני שהיא מתעופפת לה :)

מקווה לראות אותך בקרוב אחשלי !

טמיר.

Niv_Shani
07-02-2008, 01:29 AM
למה איפשר ליבחור OS50הייפר ? חח:D

denver101
07-11-2008, 03:21 PM
מה אתם אומרים???:confused:

-DA
-3W
-DL
-BME
-EVOLOTION

איזה מנוע לפי דעתכם "הכי טוב" ביחס לאחרים???ולמה???
:rolleyes:

הכי טוב לא יודע אבל אני מטיס כבר חצי שנה עם DL ותאמת הופתעתי לטובה לא היה לי קאט במהלך החצי שנה . לא חסר לו כוח (מוציא את האקסטרה 260 של SD מריחוף בקלות ) נדלק בקלות זה אומר כמה סיבובים עם צוק ואחכ נגיעה הוא נדלק וזה בהנעה הריאשונה שלו אחכ סיבוב והוא נדלק בקיצור בנתיים אחת הקניות המישתלמות שלי :D

TazmanianDevil
07-11-2008, 05:54 PM
ה-DL הוכיחו את עצמם בצורה טובה בארץ ובעולם.

3DCrazy
07-11-2008, 08:24 PM
הכי טוב לא יודע אבל אני מטיס כבר חצי שנה עם DL ותאמת הופתעתי לטובה לא היה לי קאט במהלך החצי שנה . לא חסר לו כוח (מוציא את האקסטרה 260 של SD מריחוף בקלות ) נדלק בקלות זה אומר כמה סיבובים עם צוק ואחכ נגיעה הוא נדלק וזה בהנעה הריאשונה שלו אחכ סיבוב והוא נדלק בקיצור בנתיים אחת הקניות המישתלמות שלי :D

האלן חבר,
אם יוצא לך פעם אחת למדוד מה הסל"ד שלו בפול מצערת לעומת DA (עם אותו הפרופ) ותוכל לעדכן זה יהיה נהדר !
המנועים האלה באמת מוכיחים את עצמם כאחלה מנועים שבעולם... אותי אישית מעניין איך הם עובדים אחרי כמה שנים (שנה-שנתיים של עבודה כמו שצריך) פה הDA בינתיים עומדים בתקנים... בוא נתן ל DL להוכיח את עצמו ...
איך הוא שומר על סל"ד ? סרק ? האם היה לך נסיון \ תוכל להשוות ל DA ?
סתם מתוך סקרנות ... כי באמת שמעתי רק דברים טובים עליו בינתיים !

והכי חשוב, שרק תהנו איתו !

טמיר.

denver101
07-11-2008, 10:05 PM
[quote=3DCrazy;3580]האלן חבר,
אם יוצא לך פעם אחת למדוד מה הסל"ד שלו בפול מצערת לעומת DA (עם אותו הפרופ) ותוכל לעדכן זה יהיה נהדר !
המנועים האלה באמת מוכיחים את עצמם כאחלה מנועים שבעולם... אותי אישית מעניין איך הם עובדים אחרי כמה שנים (שנה-שנתיים של עבודה כמו שצריך) פה הDA בינתיים עומדים בתקנים... בוא נתן ל DL להוכיח את עצמו ...
איך הוא שומר על סל"ד ? סרק ? האם היה לך נסיון \ תוכל להשוות ל DA ?
סתם מתוך סקרנות ... כי באמת שמעתי רק דברים טובים עליו בינתיים !

והכי חשוב, שרק תהנו איתו !

טמיר.[/QUOT
שלום טמיר
יש לחבר שלי DA אני יכול להשוות רק אחרי שהוא יסיים הרצה . (ברגע שהוא מסיים אני מבטיח לתת סיקור) המנוע שומר על ס"לד ועובד חלק . מבחינת סרק עובד נקי ושומר על סרק נמוך מבלי לגמגם ההנעה שלו פשוט קלה . כמו שאמרתי בנתיים המנוע אצלי חצי שנה (הוא טס לא רק בסופש גם באמצע השבוע) ותאמת גם אני הופתעתי לטובה מבטיח לעדכן בהמשך:) ואם אתה רוצה לראות לבדוק ברוך הבא . קפה ועוגיות עלי

AdiRVaknin
07-12-2008, 12:03 AM
בהשוואה בין הDA שלי לDL של חבר לא מרגישים שום הבדל..
חוץ מזה שהסינים הדביקו את המגנט של ההצטה(שיושב על הציר) הפוך לא היו איתו בעיות..
שוב..נראה כמה הוא אמין לאורך זמן

snowflake
11-28-2009, 07:34 AM
מה קפה ועוגיות , כשטמיר מגיע אתה פותח שולחן חביבי!

TazmanianDevil
11-28-2009, 10:04 AM
הקפצה מטורפת...
דעתי ומניסיוני שוב, מנועי DA מתאימים יותר לאקלים שלנו כאן מאשר 3W ולאופי שלנו כישראלים שאין להם סובלנות ורוצים רק להטיס.
אבל זו דעתי.

zivbit
11-28-2009, 10:22 AM
מסכים לגבי DA, זו הבחירה שלי גם.
אבל צריך לתת מקום של כבוד גם ל-DL שהולכים ומתפתחים יפה מאד והמנועים שלהם משתפרים והולכים.
הם הוציאו עכשיו מנוע 4 צילנדרים 220 סמ"ק ... 4 ראשים של 55, ובמחיר מצחיק (פחות מ-2000 דולר)

זיו

Anatoly
11-28-2009, 11:36 AM
מה אתם אומרים לגבי המנועים של חברת DLE
??

AdiRVaknin
11-28-2009, 12:07 PM
מה לגבי האמינות של הDL לאורך זמן? יצא לי לראות 2 מנועים כאלה ששפכו רינגים אחרי כמה שעות. טיפלו בעניין?

gadi_c
11-28-2009, 01:36 PM
אנחנו מישתמשים ב-DA ומאד מרוצים יש לנו את ה50,85,100 וממש מרוצים :D :D

TazmanianDevil
11-28-2009, 01:36 PM
היום המנועים של DL או DLE הם יותר טובים מבעבר.
דרך אגב זו אותה חברה עם אותם מנועים פשוט עקב תביעת זכויות יוצרים לגבי השם...גם את זה הם העתיקו, הם הוסיפו E בסוף.
ולכן היום יש את חברת DL ו-DLE.
אופציה מאוד זולה ונוחה וטובה.

snowflake
11-28-2009, 04:16 PM
בקיצור DL טובים ומשתפרים. צריך לחכות שהם יהיו ממש טובים, ואז DA יורידו קצת מחירים ונוכל לרכוש יותר :-)) כשזה יקרה 3W יורידו מחירים ואז נשווה שוב.

Anatoly
11-28-2009, 07:07 PM
יש באתר של מנועי DLE מנוע 55 CC והוא עולה בערך 400 דולר ואני לא יודע מה לבחור לטיסן שלי את ה DA או את הDLE
אולי אתם תעזרו לי?

רוי שיבר
11-28-2009, 07:33 PM
אם אין לך בעיה של תקציב, אני הייתי בוחר את הDA

hifly
11-28-2009, 08:31 PM
סקר לא בסדר. מנועי BME אין יבוא מסודר לארץ(חוץ ממצאתי מצאתי של אלי גיל:)) ומנועי ZENOAיש בערמות אבל לא בסקר...................נכון הם כבדים אבל אמינים יותר מכולם,ויש הרבה יתר מכולם והם עובדים שנים ארוכות ללא תקלות משמעותיות.

TazmanianDevil
11-28-2009, 09:04 PM
אמיר, יש גם את US ENGINES....
זה לא נגמר, זנוהה כבודם במקומם מונח אך אלו מנועים מאוד לא פרפורמטיבים.
לצורך השוואה, גם לסובארו DL 1600 יש מנוע בוקסר ?!?!?!
ויש לי ניסיון גם עם זנוהה וגם עם השאר...זה לא זה.

snowflake
11-28-2009, 10:42 PM
דעתי לגבי זנואה- היות והמנועים עושים את ההרצה על הטיסן באוויר,אחרי שלוש טיסות הטיסנאי מבין שהמנוע לא סוחב, ומחליף למנוע אחר. אני בהחלט סבור שיש לזנואה מקום, למי שמוכן לחכות יותר משתי טיסות, ע"מ לתת למנוע להגיע להספק מלא.  אשמח מאוד לשמוע מניסיון של אחרים עם זנואה, שהטיסו עשרים טיסות עם המנוע. אין כאלה- כולם מחליפים אותו אחרי שתי טיסות. אין ספק שDA והאחרים חזקים יותר, וקלים יותר. אך יחסית למחיר - גם זנואה יכול לתת תמורה לא רעה בכלל. אני מטיס עכשיו עם זנואה 80, אקסטרה 300. המנוע עבר ארבע טיסות והוא עדיין חלש. אעדכן שוב בעוד מספר שבועות, לאחר שהוא יגיע להספק מלא.

אלי גיל
11-28-2009, 10:56 PM
חברה אין על ה3w אין מנוע שמיתקרב לידו חבל על הזמן והדיבורים קצת כיוונים והוה מלך מינסיון שלי

hifly
11-29-2009, 06:35 AM
הזנוע 80 בוקסר יכול להיות תחליף מצוין למנועי 80 אחרים,חזק אמין. ואחרי שכולם ישלחו את המנוע לאוברול הוא ימשיך לעבוד ולעבוד ולעבוד.....

נכון יש את US ENGINE אבל גם הוא לא נמצא בארץ כמו BME הסקר אמור לשקף את המנועים הנפוצים בארץ ולא רק בלטרון.

אבל ממילא הסקר איו רציני,כשאני קרא תשובות של אנשים כמו
"DA שולט" "או 3W מלך "ושאר דעות "מקצועיות" .
איך אדם שרוצה להחליט מה לקנות בפעם הראשונה יכול להתיחס לסקר.?
אני צריך לקנות מנוע 150 בחצי שנה הקרובה ועדין לא החלטתי איזה לקנות,והסקר הזה ממש לא עוזר.

שבוע טוב:)

נ.ב
חברת מזלטים
ידועה בארץ בדקה את ביצועי מנועי DA ו 3W בעזרת דינמומטר ,המסקנה היא שנתוני היצרן של DA רחוקים מהנתונים של היצרן
המצב ב3W יותר טוב, הגרמנים דיקנים יותר כמו בכל דברגם גגרף העבודה של DA שונה,והמנוע ניגמר יותר מהר.
נכון3W קשים יותר לכיוון אבל כניראה נותנים תמורה טובה יותר לאורך זמן.

Anatoly
11-29-2009, 02:58 PM
http://www.towerhobbies.com/products/dle_engines/dleg0055.html
זה האתר של מנועי DLE

TazmanianDevil
11-30-2009, 07:07 AM
זנוהה 80 בוקסר...רחוק שנות אור ממנועים מקבילים בנפח שלו, כיום.
פעם אולי הוא היה תחליף מעולה לכל שאר המנועים שהיו בשוק, כי ממש לא היו המון, 3W, אז, היה תחליף הרבה יותר טוב ממנו.
מנועי הבוקסר של זנוהה הם סוסי עבודה, אך הם כבדים, לא מסורבלים, כבדים, הם יכולים לסבול סלדים גבוהים יחסית ועקומת המומנט כוח סוס שלהם היא די שטוחה מה שנותן להם יתרון יחסי.
אבל...כיום, בעידן ה-CNC הם גחמה חולפת, רמת הדיוק היום של המנועים היא מרחק שנות אור ממנועי הזנוהה !!
המנועים כיום, בין אם הם עומדים בקריטריונים של מכוני מדידה שפתאום רואים הבדל של חצי כוח סוס למטה או למעלה, עדיין עוקפים את המנועי זנוהה עם פיסטון אחד קשור ופלאג שרוף...צא מזה חבר, הם ממש לא בליגה של הזנוהה, אלו מנועים אחרים לגמרי, עם SHAFTS, INTACS ועוד כל מיני חלקים הרבה יותר טובים ומפותחים שמתאימים עצמת למאה ה-21 ולא למאה הקודמת.
הם עשויים מחומרים אחרים לגמרי, קלים וחזקים. אומנם הם לא עמידים כמו הזנוהה, אבל מי הולך עכשיו לשרוף את המנוע שלו...לצורך השוואה ברורה, זה כמו שפעם היו מייצרים את מנועי המכוניות מפלדה, אכן חומר משובח, כבד ומאוד חזק ועמיד, אך הפלא ופלא מצאו את האלומיניום והקרמיקה והיום אין מנוע בעולם שהוא לא מיוצר מחומרים אלו, אין יותר מנועים מפלדה, חוץ ממשאיות וטרקטורים...כן, אז אם נשווה זאת אכן, טיסני סקייל הם המשאיות והטרקטורים, הם צריכים מנוע חזק, אמין וכבד ? גם פה לפי מה שראיתי בעולם זה כבר הולך לכיוון של מנועים פרפומטיביים עם הצתה אלקטרונית, ואילו טיסני האווירובאטיקה הם מכוניות ספורט, הם צריכים מנועים חזקים, קלים ופרפומטיביים.
וייתרון ברור ונוסף, היא ההצתה האלקטרונית ! אין לי מה להוסיף לגבי ייתרונה של הצתה אלקטרונית על פני הצתת מגנטו, זה ממש לא בר השוואה, ולכן מנועי הזנוהה כיום מנסים להדביק זאת על ידי הוספת או המרת המנועים להצתה אלקטרונית, אבל שוב, הם לא תוכננו לזה, שוב לגרד את אוזן ימין עם יד שמאל.

אל תיקח שני סוגים של מנועים ממש שונים בביצועיהם ובתפקידיהם ותנסה להשוות בינהם, זה לא יעבוד, היום בעולם שלנו, ברוך השם, מייצרים כבר מנועים לפי הקטגוריה שהם צריכים להיות בה, אין יותר מנוע אחד שמתאים לכולם כמו בעבר...המאה עשרים ואחת...אמיר אני מאוד מקווה שאת השדות שלך אתה לא חורש עם מחרשה ופר...:D
הכל ברוח טובה כמובן...
לגבי ה-DLE, מנוע טוב מאוד למחיר מעולה.

hifly
11-30-2009, 01:40 PM
אל דאגה ברור לי שלברקט לא ארכיב זנוע,גם ככה יש לי עודף מישקל על הטיסן.

d3kid
11-30-2009, 10:35 PM
אני מסכים עם עדי לגבי הזנואה זה מנוע מצויין אבל חלש ב 30-35 אחוז ממנוע מקביל הנתונים הם אחרי שזרקתי בחיי לפח כמה עשרות מנועים כאילו
ואם תיקח DA או 3Wותגביל אותם לסלד של הזנואה אורך החיים שלהם לא יהיה שונה בהרבה

לגבי ה DL-DLE אני ממש מיתנגד לדעה של עדי מנוע חוץ מהסלד שהוא נותן נימדד גם באורך חייו ושם למנועים הסינים יש בעיה כי הם לא עשויים מאותם המתכות ולכן הם זולים
וברגע שהמנוע בנזין מאבד קומפרסיה הוא לא שואב כמו שצריך קשה להניע אותו הכיונים מתחילים להשתנות וזה ב DA ו ב 3W לוקח מאות שעות ובסינים עשרות שעות בוא נדבר עוד שנתיים שלוש ושם ניראה אנשים עם DLאו DLE מרוצים כמו שהם היום

TazmanianDevil
12-01-2009, 10:20 AM
אני מסכים עם עדי לגבי הזנואה זה מנוע מצויין אבל חלש ב 30-35 אחוז ממנוע מקביל הנתונים הם אחרי שזרקתי בחיי לפח כמה עשרות מנועים כאילו
ואם תיקח DA או 3Wותגביל אותם לסלד של הזנואה אורך החיים שלהם לא יהיה שונה בהרבה

לגבי ה DL-DLE אני ממש מיתנגד לדעה של עדי מנוע חוץ מהסלד שהוא נותן נימדד גם באורך חייו ושם למנועים הסינים יש בעיה כי הם לא עשויים מאותם המתכות ולכן הם זולים
וברגע שהמנוע בנזין מאבד קומפרסיה הוא לא שואב כמו שצריך קשה להניע אותו הכיונים מתחילים להשתנות וזה ב DA ו ב 3W לוקח מאות שעות ובסינים עשרות שעות בוא נדבר עוד שנתיים שלוש ושם ניראה אנשים עם DLאו DLE מרוצים כמו שהם היום

מסכים עם מה שאתה אומר, אבל בוא נביט על המציאות בצורה קצת אחרת, לא כל המטיסים מתעללים בטיסנים שלהם, נאמר...כמוך. בשנה ח'ברה פה יעשו אולי 100 טיסות ואני מגזים, וזה כולל את טיסות ההרצה. כך שמנוע לשנה שנתיים זה יכול להיות טוב.
עכשיו לןצורת מבט שונה, כל מה שנאמר הוא לגבי מנועי ה-50 סמ"ק, כלומר גם כך מי שקונה, וזו דעתי, טיסן 50 סמ"ק הרי בסופו של דבר שהוא ירצה טיסן יותר גדול, תקראו לזה תסביך, תקראו לך מה שאתם רוצים, השאיפה תמיד היא לגדול _תראו את שוורצנגר) ולכן בשביל טיסן שלא משקיעים בו כל כך הרבה, כמו 50 סמ"ק אפשר לדלג על הקטע של האיכות אולי, ושוב זה תלוי בתקציב לעומת לא להטיס...כלומר אני מעדיף שחבר יטיס גם אם זה לא הכי איכותי מאשר שישב בבית ויטיס סימולאטור.
לךעיניין הנפחים היותר גדולים, פה אני עוצר עם התאוריה הזולה שלי ואומר, כאן כבר נכנסת לליגה קצת יותר גדולה ולכן כדאי להשקיע באיכות ובזמן.
תבינו היום ה-50 סמ"ק זה כמו טריינר לטיסנים הבאים.

זהו מקווה שהסברתי את עצמי נכון

בומה
12-14-2009, 05:15 PM
חברת השפע.... אני מבין שעל ZENOAH לא שמעו
כאן-כל מהדקי ממחטות מבוסמות לאפם.

חברה נוספת- FPE האמריקאית. יוצאת מין הכלל.

3Dbuster
12-14-2009, 05:41 PM
חברת השפע.... אני מבין שעל ZENOAH לא שמעו
כאן-כל מהדקי ממחטות מבוסמות לאפם.

חברה נוספת- FPE האמריקאית. יוצאת מין הכלל.

ערב טוב בומה ,

אני מאמין שכולם מכירים את Zenoah ומוצריה , כמו כן הרבה חברות אחרות

אך מכיון שהשרשור נפתח בפורום "Giant 3D" דובר כאן על מנועים לשימוש בטיסנים אוירובטים ,ולכן מועט הדו שיח על מנועים שונים

שבוע טוב ,
עידו

gadi_c
12-14-2009, 08:43 PM
כיום אנחנו רק עם DA

מרסלו גת
12-15-2009, 08:16 AM
הלן אנשים יקרים!תרשו לי להגיב לגבי הסקר
אנחנו הינו ועדין בעלי שלשה סוגי מנועים!!!
אוולושין 58 על יאק 30% עבד מדהים סוף הדרך
DA 100 על יאק סמנסיני, עבד יפה הינו צריכים להוסיף את הקרבון בקרבורטור לאזן טיפה את הרעש,והיום 3W 150TS פשוט חייה מטורפת עובד כמו רולקס!!!!!!!!
ולך אמיר זאת התשובה חג שמח לכולם!!:)

d3kid
12-15-2009, 03:52 PM
אני רוצה להוסיף משהוא מניסיוני

מנועי האבולשיין במיוחד ה 116 לא לא לא לגעת קנו מנועים סינים קוריאנים תיאילדים ירדנים פקיסטנים אפילו הודים אבל תתרחקו מהאבולשיין זה פשוט המיץ של הזבל (ברוח האח הגדול).

afridman
12-27-2009, 07:09 PM
אני רוצה להוסיף משהוא מניסיוני

מנועי האבולשיין במיוחד ה 116 לא לא לא לגעת קנו מנועים סינים קוריאנים תיאילדים ירדנים פקיסטנים אפילו הודים אבל תתרחקו מהאבולשיין זה פשוט המיץ של הזבל (ברוח האח הגדול).
היו לי DA50,DA100
כיום יש לי 3W 157 B2 ו 3W 110 Compatition חדש.
ה 110 עדיין לא עבר הרצה כך שאני לא אדבר עליו.
ה DA עבדו טוב , עד שה 100 החל להחלש קצת אחרי שנה עבודה לא יודע למה אולי פלאגים - הוציא 4500 סל"ד במקום 5200 ).
את ה 3W 157 קניתי יד 2 , המנוע עבר חימום יתר במהלך ההרצה!! , והוא עבד כמו שעון עוד מספר לא מבוטל של שעות! (מנוע מאוד מוצלח), אני אשלח אותו בקרוב לאוברול בגרמניה.
לפי נסיוני את ה DA יותר קל לכוון (נגעת נסעת) ואילו הכיוון של ה 3W קצת יותר מורכב , אך בכוח / תגובת מצערת אין מה להשוות (למרות שה DA 100 הדגם החדש מפלצת!!!).
DL - היה לנו משהו אם מנוע כזה ויום אחד קאט , לאחר הנחיתה מסתבר שנשבר לו הטלטל (יכול להיות שזה מקרה פרטני) , בסופו של דבר מהשלושה אני בוחר ב 3W .